kız dedim ya dubleks olacak diye
Hamile olmasam bile vücudum hazırlanıyo diye avutcam kendimi napim
Üzülmek yok
Ve aleykümselam canım,öperim tabisi...Annemde diyo okuduğum Meryem Sureleri bu sefer kabul olacak heralde diyo
Ya bide ben bekarken ananemlere gitmiştim,dedem hastaydı..Birsürü gelen giden oluyodu,yardım için gitmiştim.O zaman onların hayır dualarını almıştım...O yazda eşim çıktı karşımaŞimdi annemlerin yanındayken de o hissi yaşıyorum,bu yazda bebeğim gelse bari Kızlar adet olsam bile,ben gibi karamsar birinin bu denli inanarak ve hissederek bunları yaşaması bile öyle güzel ki,bunun için değer hamile değilsem bile....Ben inanıyorum MEvlam hepimize nasip edecekk
Canım anneme kıyamıyom be Emamm
O ayakta kalsın istemiyorum,o kadar çok insan geliyoki,hangisine yetişsin,ben hepsini yapıyorum Allahımın izniyle,ben ona koşa koşa yardım edeyim ki,benim bebişlerde bana koşa koşa gelsinler,çok oturdular zaten dimi bebişlerrrr
esleeeem sendemi silkelettin kendini,bizde gecen ay denedik vee nur topu gibi polipiz olduuuu...ama polip alininca deniycem cikmadik candan umut kesilmezmis belki kendi kelir emanin dedigi gibi...ben bide pre-seed almistim onuda kullaniyim insallah bide bakmisiz onumuzdeki ay hamisiiimm insallah
şimdi dubleks olsun gerekirse sonra üzerine çıkar apartmana çevirirsiniz canım
polipin olduysa bebeğinde olur:)
düz mantıga göre mümkün :)
canım şırıngada deneyin, yolu kısaltıyo,
spermler bi bakmışlar " aaaaaaaaaaaaaaa yumurtanın önündeyiz, hadi dalalım:)"
onlar bilmiyolar mı :)
bırak içinde kök salsınlar tam mevsimi:)
9 aya kadar açarlar elbet:) rabbim OL desin olmayacak şey mi var beeeeeeee
Canım silkelettim evet,sende anlamışsındır zaten aradaki farkı,çok farkediyo
Polip ne canım ya,şmdi kardeşimim aramayı görür diye bakamıyom googleden,o ney :26:
İnşaallah,ard arda vercez bu hayırlı haberler,Seyyan 8 Nisanda bi başlasın Allahın izniyle arkası çorap söküğü gibi gelcek
miyom mu ki? bende tam bilmiyorum ben bununda turkce oldugunu saniyordum, ,cnm simdi bu sey benim deki endemerium galiba,orda buyumus bi et parcasi galiba.tam aciklayamadim ama..bu tup bebekle ilgili cok seyi burda ogrendim ondan,cahilligime ver cnm..
Benim ki trıpleks olsun mu muhat :)
Tamam azıcık yardım et ama bebişler rahat otursun :)
Allah iyiliğini versin emi nur topu gibi polip oldu diyo ya çok güldüm :)
eveeet fark ediyor aciklanamaz ama..anlatamam yasamak lazim
şimdi dubleks olsun gerekirse sonra üzerine çıkar apartmana çevirirsiniz canım
polipin olduysa bebeğinde olur:)
düz mantıga göre mümkün :)
canım şırıngada deneyin, yolu kısaltıyo,
spermler bi bakmışlar " aaaaaaaaaaaaaaa yumurtanın önündeyiz, hadi dalalım:)"
onlar bilmiyolar mı :)
bırak içinde kök salsınlar tam mevsimi:)
9 aya kadar açarlar elbet:) rabbim OL desin olmayacak şey mi var beeeeeeee
cnm cim siringa derken????pre-seed diyosan siringalar icinde siringayla kullaniyoruz....ayy bizim spermler cok utangac yumurtayi gorunce eli ayagina dolasiyor dalamadan geri geliyorlar galiba....tabi benim yumurtalarda oyle hemen kabul etmiyor ilaa kosturacak pesinden
Daha öğrencek ne çok şeyimi var yaCanım Rabbim o engelleri birer birer en hızlı şekilde kalıdırp,hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun sizi
Merak etme Emam çok rahat oturur onlar,benim göbüş öyle büyük ki,benim yumurcaklara en kralından yatak bulunur orda
EvettttBen azıccık üstü kapalı,belki biraz yarım üstü açık anlattım,bişey çıkmıyo diye
Anladım o yüzden mi geceleri sen yemek yiyordun demek bebişlere rahat göbüş içindi herşey :)
kocan sana iyi bakmışki her tarafını et sarmış :)miyom mu ki? bende tam bilmiyorum ben bununda turkce oldugunu saniyordum, ,cnm simdi bu sey benim deki endemerium galiba,orda buyumus bi et parcasi galiba.tam aciklayamadim ama..bu tup bebekle ilgili cok seyi burda ogrendim ondan,cahilligime ver cnm..
şimdi olsun demeye ben derimde rabbim ne der bilmiyorum:)Benim ki trıpleks olsun mu muhat :)
Tamam azıcık yardım et ama bebişler rahat otursun :)
Allah iyiliğini versin emi nur topu gibi polip oldu diyo ya çok güldüm :)
Artık apartman mı dikeriz,site mi kurarız bilemem
Bencede Muhat,Rabbim (inşaallah) bizim Ona böyle el açmamızı dua etmemizi sevdiği için bekletiyo...Bize hocalarımız derdi ki,Rabbinize nazlana nazlana dua edin...Kulu ve Rabbi arasında niyaz,nazlı bir şekilde olmadlı belkide...Evliliğimde de öyle dua ettim ben,Rabbim ben evliliği de Senin rızan için istiyorum diye...Evladı da Onun rızası için istemiyor muyuz zaten,Ona layık kul,Habibine layık Ümmet...Ya Rabbim vereccek inşaallah
Muhatcım adetin bitiyomu senin kaçıncı gündesin,canım bitince silkeletmeyi dene kesinlikle
kocan sana iyi bakmışki her tarafını et sarmış :)
töbe töbe:)
şimdi olsun demeye ben derimde rabbim ne der bilmiyorum:)
üçüyle başedebilecek misin kızzzz:)
canım benim yumurtamın çatlama günüe yaklaşıyoruz bitti adet:)
haftaya büyük günler başlıyor
canım ya ben yarım halde antibiyotik kullandım.1,5 tane ediyo.
acaba o zamana kadar etkisi geçer mi vücudum da ???
canım benim yumurtamın çatlama günüe yaklaşıyoruz bitti adet:)
haftaya büyük günler başlıyor
canım ya ben yarım halde antibiyotik kullandım.1,5 tane ediyo.
acaba o zamana kadar etkisi geçer mi vücudum da ???
:):):)cnm cim siringa derken????pre-seed diyosan siringalar icinde siringayla kullaniyoruz....ayy bizim spermler cok utangac yumurtayi gorunce eli ayagina dolasiyor dalamadan geri geliyorlar galiba....tabi benim yumurtalarda oyle hemen kabul etmiyor ilaa kosturacak pesinden
:):):):)Şırınga da tam bu devrede işe yarıyo,hüpp diye içine çekip yuvasına salıyo sonra
:):):)
yumurtalar bize çektiyse eyyyyvaahhhh:)
ben eşimi koşturmuştum da biraz :)
:):):):)
şırınga yolu kısaltıyo :)
vitesi takamıyolar biz de kargoyla gönderiyoruz :)
kizlaaaar saat 1 olmus uykum geldi.gidiyimde accik uyuyum sabaha kadar...hadi sizde gidin yatin
Kızlar şu eczaneden alınan şey neydi,hamilelik öncesi vitamin gibi...Folik bişeydi omuydu eminde değilim kullanmadım hiç öyle şeyler,hamileyken de devam ediliyomuş hani...Bende alıyım bari,ney onun adı,ne deyip alınıyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?