Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kız dedim ya dubleks olacak diye

Benim ki trıpleks olsun mu muhat :)

Tamam azıcık yardım et ama bebişler rahat otursun :)

Allah iyiliğini versin emi nur topu gibi polip oldu diyo ya çok güldüm :)

Artık apartman mı dikeriz,site mi kurarız bilemem

Bencede Muhat,Rabbim (inşaallah) bizim Ona böyle el açmamızı dua etmemizi sevdiği için bekletiyo...Bize hocalarımız derdi ki,Rabbinize nazlana nazlana dua edin...Kulu ve Rabbi arasında niyaz,nazlı bir şekilde olmadlı belkide...Evliliğimde de öyle dua ettim ben,Rabbim ben evliliği de Senin rızan için istiyorum diye...Evladı da Onun rızası için istemiyor muyuz zaten,Ona layık kul,Habibine layık Ümmet...Ya Rabbim vereccek inşaallah

Muhatcım adetin bitiyomu senin kaçıncı gündesin,canım bitince silkeletmeyi dene kesinlikle

eveeet fark ediyor aciklanamaz ama..anlatamam yasamak lazim

Daha öğrencek ne çok şeyimi var ya Canım Rabbim o engelleri birer birer en hızlı şekilde kalıdırp,hayırlısıyla evlatlarınıza kavuştursun sizi

Merak etme Emam çok rahat oturur onlar,benim göbüş öyle büyük ki,benim yumurcaklara en kralından yatak bulunur orda

eveeet fark ediyor aciklanamaz ama..anlatamam yasamak lazim

Evetttt Ben azıccık üstü kapalı,belki biraz yarım üstü açık anlattım,bişey çıkmıyo diye

cnm cim siringa derken????pre-seed diyosan siringalar icinde siringayla kullaniyoruz....ayy bizim spermler cok utangac yumurtayi gorunce eli ayagina dolasiyor dalamadan geri geliyorlar galiba....tabi benim yumurtalarda oyle hemen kabul etmiyor ilaa kosturacak pesinden

Şırınga da tam bu devrede işe yarıyo,hüpp diye içine çekip yuvasına salıyo sonra

Son düzenleme:

Anladım o yüzden mi geceleri sen yemek yiyordun demek bebişlere rahat göbüş içindi herşey :)

kizlar nurusimadan haber varmi??ameliyat oldumu??transferi oldumu??cok merak ediyorum onu...insallah olurda topigide acar nurusima

kocan sana iyi bakmışki her tarafını et sarmış :)
töbe töbe:)

şimdi olsun demeye ben derimde rabbim ne der bilmiyorum:)
üçüyle başedebilecek misin kızzzz:)

canım benim yumurtamın çatlama günüe yaklaşıyoruz bitti adet:)
haftaya büyük günler başlıyor
canım ya ben yarım halde antibiyotik kullandım.1,5 tane ediyo.
acaba o zamana kadar etkisi geçer mi vücudum da ???

Alayı gelse başederim ben Allah'ın izniyle :)

Hadi hayırlısı

Canım bak bu sefer olacak Allahın izniyle inanıyorum ben,Hatimler ORda dualanack nasipse,sizde çalışmalara devan edin,Mevlamda ol diyecek ve olacak inşaallah...

KAlmaz etkisi sanmıyorum canım,sen ferah tut gönlünü

:):):)
yumurtalar bize çektiyse eyyyyvaahhhh:)
ben eşimi koşturmuştum da biraz :)
Şırınga da tam bu devrede işe yarıyo,hüpp diye içine çekip yuvasına salıyo sonra
:):):):)
şırınga yolu kısaltıyo :)
vitesi takamıyolar biz de kargoyla gönderiyoruz :)

Kızlar şu eczaneden alınan şey neydi,hamilelik öncesi vitamin gibi...Folik bişeydi omuydu eminde değilim kullanmadım hiç öyle şeyler,hamileyken de devam ediliyomuş hani...Bende alıyım bari,ney onun adı,ne deyip alınıyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…