ayyy canım çok teşekkür ederim :):):):)
hakkınızı helal edn canım ya :)
canım ecrin23 e özelden msj attım hala cevap yok.
düzenli olarak da giriyor kk ya:)
takipteyim ben herkesi takip etmeye çalışıyorum :)
hadi ordan dün gece beni anımışın ben duymadıııııııııııım.....kız benim için içine ne doğuyo doğruyu söle...........bebişler için yanibuara ne desem ne ansam oluyo :)
az nce sormuştum kız:)
sabah da ailelr yarışıyoru izliyodum. ben olsam notalarla ilğili sorardım dedim, sonra yok ya kolay olur dedim bi baktım notalar :)
canım ecrin23 ü çıkarıcam.bide zelalperd vardı sırada ona geldi ne yapayım ya.vebal da almak istemiyorum .ayyy canım çok teşekkür ederim :):):):)
hakkınızı helal edn canım ya :)
canım ecrin23 e özelden msj attım hala cevap yok.
düzenli olarak da giriyor kk ya:)
takipteyim ben herkesi takip etmeye çalışıyorum :)
canım kesinlikle iyi olacağına inanıyorum.sen ki başkalarının olmaz dediğini başardın.buda geçecek eminim inş.%130 harikasın.senin bu güçlü ve sorununun inançla üstüne gidişine hayranım.sen hepimize güzel örnek oldun.dualarımız seninle.
inşallah canım inşallah Rabbim şifa verir amin.Rabbimin izniyle benim inancımla şifa bulacağıma inanıyorum inşallah bu derdi yenip yine size azmimle örnek olurum.sizlerde %130 harikasınız asıl ben sizden destek alıyorum sakın unutmayın her zaman yanımda olduğunuz dualarınızla destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizleri
hoşgeldin canım şimdi kulaklarını çınlatıyorduk ondan mı geldin yoksa yani iyi insan lafın üstüne gelirmiş
evet canım miyom var ameliyat olucam ama şu anda bitkisel kürler kullanıyorum belki ameliyata gerek kalmaz
ben iğneden bile korkuyorum ameliyatın lafı bile benim psikolojimi bozdu
hakkımızda hayırlısı olsun artık başa gelen çekilirmiş bebeğim için bazı şeylere katlanıcam
ay ne bileyim canım senin fırçalamana alıştım
evet haklısın arada bir kulağımı çekiyorsun boşuna dayak cenneten çıkma dememişler büyüklerimiz
canım ya kendini fazla yorma bence biraz kendine de zaman ayır hem dinlenirsen daha verimli olursun
bu güzel havaların ve baharın tadını çıkarmak lazım istanbulda olsaydın seninle bir emirgan turu yapardık şimdi her taraf lale bahçesi
hadi ordan dün gece beni anımışın ben duymadıııııııııııım.....kız benim için içine ne doğuyo doğruyu söle...........bebişler için yani
canım ecrin23 ü çıkarıcam.bide zelalperd vardı sırada ona geldi ne yapayım ya.vebal da almak istemiyorum .
inşallah o günlerde gelecek bizler diğer topikten birsürü arkadaşla tanıştık bir aile gibi olduk:)
ayyy valla çay içerdik :)
canım sen bu topiğe sık ugramış olsan görürdün gününü:)
dün seyyan ema ben bayag tehdit vari konuştuk depresyon konusunda:)
o kadar da büyük değil kistin canım, iç soğanı, et duanı:)
inşallah o günlerde gelecek bizler diğer topikten birsürü arkadaşla tanıştık bir aile gibi olduk
aynı yerde aynı zamanda tedaviye başladık haberleşerek çok güzeldi sanki 40yıllık tanışıklılığımız var gibiydi
bizler burda birbirimizi tanıdıysak birbirimize hayır duaları ediyorsak bununda vardır bir hikmeti bakarsın birgün bir yerlerde yolumuz kesişir
evet canım bu aralar fazla takılmıyorum malum biraz sıkıntılı zaman geçirdim bütün gün boyunca dinleniyorum yada uyuyorum kolay değil 9 senedir az mücadele vermedim
benimde enerjimin bittiği depresyona girdiğim zamanlar oluyor elbette ama şükürlere olsun inancım ve dualarla tekrar ayağa kalkıyorum Rabbim can sağlığı versin gerisi boş
aynen canım dediğin gibi her yediğim ve içtiğimi dualarla ve şifa niyetine içip yiyorum inşallah Rabbim şifasını verir amin
seyyan zelalperd hiç okudu mu ben hatırlamıyorum.
okumadıysa sil canım. yalandünyayı da sil
sanırım okumadı canım.yalandünyayı çıkardım zaten.ecirn23 üde çıkardım.zelalperide çıkarıyorum.bu arada benden 2000 tevhid daha ekle canım unutmadan yazayım.
canım kesinlikle iyi olacağına inanıyorum.sen ki başkalarının olmaz dediğini başardın.buda geçecek eminim inş.%130 harikasın.senin bu güçlü ve sorununun inançla üstüne gidişine hayranım.sen hepimize güzel örnek oldun.dualarımız seninle.
eveeeeet örtmenime benden kocamaaaaaaaaaaaaaaaan
sonunda okudun şükür........veli toplantıları nekeder zevklidir dicem gel bide bana sor diceksin
aynen dediğin gibi 6 tane bebişim var benim senelerdir aklıma bile gelmezdi bu mucizeyi yaşayacağımcanım 6 tane bebegin var bi zahmet girme depresyona:)
minicik bi et tende korkmuyosun nasılsa:)
sen bırak o hatalık düşünsün, senin elinden çekeceği var:)
aha buraya yazıyorum aya kalmaz gider onlar.
dediydi dersiniz:)
aynen dediğin gibi 6 tane bebişim var benim senelerdir aklıma bile gelmezdi bu mucizeyi yaşayacağım
benim şimdi depresyona girmemem lazım sonra bebişlerim çok üzülür değil mi teyzesi
bencede o hatalık düşünsün sert kayaya çarptı maalesef beni tanımamış sanırım
benim ne sıkıntıların üstesinden geldiğimi bilmiyor zavallıcık
inşallah canım senin herşey içine doğuyor inşallah bende müjdeli haberi veririm size bu illettende kurtuldum bebeğime bir adım daha yaklaştım derim amin
e seninkileri okuyom zaten kızım nasıl çabuk bitti sanıyon senin yazılılarevet bitti sonunda seyyanım..sen benim yazılıları okuma başkalarının yazılılarını okuuuuuuu küstüm ama yaaaa....
ayyy hiç sevmiyom veli toplantısını konuş konuş boğazım ağrıyo yaaaa...herkes çocuğu hakkında iyi şeyler duymak istiyo ama olmuyoo
aynen dediğin gibi 6 tane bebişim var benim senelerdir aklıma bile gelmezdi bu mucizeyi yaşayacağım
benim şimdi depresyona girmemem lazım sonra bebişlerim çok üzülür değil mi teyzesi
bencede o hatalık düşünsün sert kayaya çarptı maalesef beni tanımamış sanırım
benim ne sıkıntıların üstesinden geldiğimi bilmiyor zavallıcık
inşallah canım senin herşey içine doğuyor inşallah bende müjdeli haberi veririm size bu illettende kurtuldum bebeğime bir adım daha yaklaştım derim amin
e seninkileri okuyom zaten kızım nasıl çabuk bitti sanıyon senin yazılılar
muhat diyosa olur kızım .........bak gör o myom neye uğradığını şaşıracak.senin vücuduna girip girdiğine pişman olacak
e seninkileri okuyom zaten kızım nasıl çabuk bitti sanıyon senin yazılılar
muhat diyosa olur kızım .........bak gör o myom neye uğradığını şaşıracak.senin vücuduna girip girdiğine pişman olacak
evet yaaaa yoksa ben nasıl bitirirdimmm di mi ama....seyyanım sağol bitanemmmm.......
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eee heralde yani sinirden gözlerinden kulaklarından ateş çıkar, sonrada erir o buzlar
rahat ol Allah var gayle yokkkkk:)
sen o buzluktakileri rabbim kadar mı düşünüyosun, rabbime emanet et :)
bencede muhatın içine doğuyor inşallah oda en yakın zamanda doğurur hep beraber doğururuz kırklarımız karışırmuhat diyosa olur kızım .........bak gör o myom neye uğradığını şaşıracak.senin vücuduna girip girdiğine pişman olacak
kızlar iyi gaz verdiniz çok sağolun ben bu moralle elimden geldiğince mücadele ederim artık kahrolsun miyom yaşasın nurtopu gibi yavrularımo miyomu mahvet nurusimaaaaaaaa
perişan et gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?