Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ne demek helal olsun...seve seve okuyorum inan...rabbim inşallah dualarını kabul etsin..

yasinden de eksik olucak sanırım ben okumaya calışacam yine inşallah.....yardım edebilirsem ne mutlu bana...

sadece sizlerden istediğim benim için "rabbim hayırlısını versin hakkında "demeniz başka bişey istemiyorummmmm......

buara ne desem ne ansam oluyo :)
az nce sormuştum kız:)
sabah da ailelr yarışıyoru izliyodum. ben olsam notalarla ilğili sorardım dedim, sonra yok ya kolay olur dedim bi baktım notalar :)
hadi ordan dün gece beni anımışın ben duymadıııııııııııım.....kız benim için içine ne doğuyo doğruyu söle...........bebişler için yani
canım ecrin23 ü çıkarıcam.bide zelalperd vardı sırada ona geldi ne yapayım ya.vebal da almak istemiyorum .

:)
ayyy valla çay içerdik :)
canım sen bu topiğe sık ugramış olsan görürdün gününü:)
dün seyyan ema ben bayag tehdit vari konuştuk depresyon konusunda:)
o kadar da büyük değil kistin canım, iç soğanı, et duanı:)

kız benim içime ne doğacak senin içine doğdular 9 aya da dışına doğacaklar Allah'ın izniyle :)
bu arada dün pirelerin sesinden duymamışndır beni:)

Son düzenleme:
seyyan zelalperd hiç okudu mu ben hatırlamıyorum.
okumadıysa sil canım. yalandünyayı da sil

inşallah o günlerde gelecek bizler diğer topikten birsürü arkadaşla tanıştık bir aile gibi olduk
aynı yerde aynı zamanda tedaviye başladık haberleşerek çok güzeldi sanki 40yıllık tanışıklılığımız var gibiydi
bizler burda birbirimizi tanıdıysak birbirimize hayır duaları ediyorsak bununda vardır bir hikmeti bakarsın birgün bir yerlerde yolumuz kesişir
evet canım bu aralar fazla takılmıyorum malum biraz sıkıntılı zaman geçirdim bütün gün boyunca dinleniyorum yada uyuyorum kolay değil 9 senedir az mücadele vermedim
benimde enerjimin bittiği depresyona girdiğim zamanlar oluyor elbette ama şükürlere olsun inancım ve dualarla tekrar ayağa kalkıyorum Rabbim can sağlığı versin gerisi boş
aynen canım dediğin gibi her yediğim ve içtiğimi dualarla ve şifa niyetine içip yiyorum inşallah Rabbim şifasını verir amin

canım 6 tane bebegin var bi zahmet girme depresyona:)
minicik bi et tende korkmuyosun nasılsa:)
sen bırak o hatalık düşünsün, senin elinden çekeceği var:)
aha buraya yazıyorum aya kalmaz gider onlar.
dediydi dersiniz:)

Son düzenleme:
seyyan zelalperd hiç okudu mu ben hatırlamıyorum.
okumadıysa sil canım. yalandünyayı da sil

sanırım okumadı canım.yalandünyayı çıkardım zaten.ecirn23 üde çıkardım.zelalperide çıkarıyorum.bu arada benden 2000 tevhid daha ekle canım unutmadan yazayım.

sanırım okumadı canım.yalandünyayı çıkardım zaten.ecirn23 üde çıkardım.zelalperide çıkarıyorum.bu arada benden 2000 tevhid daha ekle canım unutmadan yazayım.

hakkı geçmemiş o zaman çıkar canım:)
bu sefer diger arkadaşlara haksızlık olmasın.
canım ya benden çok siz tevhit çektiniz :)

Son düzenleme:

evet bitti sonunda seyyanım..sen benim yazılıları okuma başkalarının yazılılarını okuuuuuuu küstüm ama yaaaa....

ayyy hiç sevmiyom veli toplantısını konuş konuş boğazım ağrıyo yaaaa...herkes çocuğu hakkında iyi şeyler duymak istiyo ama olmuyoo

aynen dediğin gibi 6 tane bebişim var benim senelerdir aklıma bile gelmezdi bu mucizeyi yaşayacağım
benim şimdi depresyona girmemem lazım sonra bebişlerim çok üzülür değil mi teyzesi
bencede o hatalık düşünsün sert kayaya çarptı maalesef beni tanımamış sanırım
benim ne sıkıntıların üstesinden geldiğimi bilmiyor zavallıcık
inşallah canım senin herşey içine doğuyor inşallah bende müjdeli haberi veririm size bu illettende kurtuldum bebeğime bir adım daha yaklaştım derim amin

eee heralde yani sinirden gözlerinden kulaklarından ateş çıkar, sonrada erir o buzlar
rahat ol Allah var gayle yokkkkk:)
sen o buzluktakileri rabbim kadar mı düşünüyosun, rabbime emanet et :)

e seninkileri okuyom zaten kızım nasıl çabuk bitti sanıyon senin yazılılar

muhat diyosa olur kızım .........bak gör o myom neye uğradığını şaşıracak.senin vücuduna girip girdiğine pişman olacak

o miyomu mahvet nurusimaaaaaaaa
perişan et gitsin :)

evet yaaaa yoksa ben nasıl bitirirdimmm di mi ama....seyyanım sağol bitanemmmm.......

hanımlar, ben artık çıkayım :)
ben hala öğrenci sayılırım :)
yarın deneme sınavım var:)
arkadaş ben bi tuhafım sözelim ben mat netim tarih netimden çok :)
20 matım var :)

eee heralde yani sinirden gözlerinden kulaklarından ateş çıkar, sonrada erir o buzlar
rahat ol Allah var gayle yokkkkk:)
sen o buzluktakileri rabbim kadar mı düşünüyosun, rabbime emanet et :)
geldiğine girdiğine pişman edeyim diyorsun yokmuydu başka çalacak kapısı beni buldu değil mi ya
tabiki canım Rabbime emenet nurtanelerim inşallah anneleri onları en yakın zamanda Rabbim izniyle göbişine alacak
muhat diyosa olur kızım .........bak gör o myom neye uğradığını şaşıracak.senin vücuduna girip girdiğine pişman olacak
bencede muhatın içine doğuyor inşallah oda en yakın zamanda doğurur hep beraber doğururuz kırklarımız karışır
o miyomu mahvet nurusimaaaaaaaa
perişan et gitsin :)
kızlar iyi gaz verdiniz çok sağolun ben bu moralle elimden geldiğince mücadele ederim artık kahrolsun miyom yaşasın nurtopu gibi yavrularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…