Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızzz şaka yapıyorum :)
maaşaallah taş çıkarıyosun drlerin çoguna:)
bu okul işini bi daha düşün derim :)

bune ya bu topikte birşey var çıkmak istiyorsun çıkamıyorsun kız okuyup üflüyormusunuz yoksa bırakında çıkalım hepiniz kocamanA.e.olun

Amin canımmmm

Sonucu aldım canım hücre çoğalması varmış bugün hiç kendimde değilim

hiç benle konuşan yok ya küsecem size haa

Küsme canım ben konuşurum

kız benim içime ne doğacak senin içine doğdular 9 aya da dışına doğacaklar Allah'ın izniyle :)
bu arada dün pirelerin sesinden duymamışndır beni:)

:)

seyyan zelalperd hiç okudu mu ben hatırlamıyorum.
okumadıysa sil canım. yalandünyayı da sil

Ben okudu diye hatırlıyorum canım silmesek olmaz mı ona okunsun ondan sonra silelim

arabayla gidicem canım.ama herzamanki gibi düşündüğün için sağol.bak kızgınlığım geçti şimdi hadi çık ders çalış izin verdim ben.sende öpüldün kocaman.şimdi birden gözümün önüne geldi seni öpmem için sandalyeye çıkmam lazım benim

yürü git kız işine,
sen bana gelirsen özel tabure yatırırım :)
emaaaaaaaaaaaaaaaa
tükürdün mü canım :)

yürü git kız işine,
emaaaaaaaaaaaaaaaa

evetttttttttttt :) asistan ordaydı ama uzaktanda olsa tüüüüüüüü yaptımmmm seni düşünürek canım

evetttttttttttt :) asistan ordaydı ama uzaktanda olsa tüüüüüüüü yaptımmmm seni düşünürek canım

ohhh beeee rahatladım.
canım şimdi ben çıkıyorum ama yarın o hücre çogalmasını bi anlatıver.
o neymiş öyle yeni duydum.

canım nedir bu hücre çoğalması....zelalperd okudu diye hatırlıyosan bu hafta kalsın listede haftaya çıkarırız hala girmezse.......
yürü git kız işine,
emaaaaaaaaaaaaaaaa
ben taburemi alıp gelirim hıh....

ohhh beeee rahatladım.
canım şimdi ben çıkıyorum ama yarın o hücre çogalmasını bi anlatıver.
o neymiş öyle yeni duydum.

Ah bende bir anlasaydım anlatırdım ama o an doktoru bile duyamadım.Netten araştıracam biraz canım

canım nedir bu hücre çoğalması....zelalperd okudu diye hatırlıyosan bu hafta kalsın listede haftaya çıkarırız hala girmezse.......

ben taburemi alıp gelirim hıh....

Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum

La ilahe illallahü-l Halim-ül Kerim-ü,Sübhanallahi Rabb'il-Arş'i-l Azim.
kızlar önce bu dilek duasını okuyup sonra dileğinizi ALLAHa söylüyormuşsunuz.hayırlısıyla kabul oluyormuş.nihat hoca söyledi.size söylemek için girdim vallahi

Allah razı olsun canım

70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir.

birde bu var kızlar. duada fayda var

Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum
canım ya bilmediğin bişey için kendini bu kadar üzme bakıyıim.dur hele.ay napsak dur geliyom aç kapıyıbak canım sakin ol.önce detaylı bi bilgi edin.sonra yapacağın şeyi belirle.hemen koyverme sakın.bak nurusimaya nelerle mücadele etti hala pes etmedi maaşallah.
sağol canım Allah razı olsun.

amin canım amin.

Bende aslında çok güçsüz bir insan değilim ama bugün çok güçsüz hissediyorum kendimi neyse sen takma canım mercimekler üzülmesin

muhat sen çıkamadın eslem sen de bi gelemedin.ben çıkayım pc yi kucağıma alamıyorum.yanımda duruyo.şekil bozukluğuna uğradım kaç sattir.belim ağrıdı kızlar çok hadi hepinize hayırlı geceler.biraz okuyup yatayım.haydin öpüldünüz.

Tekrar hayırlı geceler kızlar çıkıyorum bende öpüyorum hepinizi.allaha emanet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…