Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım sen nurusima arkadaşla bi konuşsan.
o nasıl ve etkili şekilde büyütülecegini biliyordur.
canını sıkma canını sıktıgın için de gelişme göstermiyo olabilir malum hormonlara bağlı.
ama geçecek bak gör seyyan da 3 yumurta diye gitti 6 tane oldu :)[/QUOTE]

canım çok saol.nurusimaya nasıl ulaşsam ya.
nurusima nerdesin bu yumoşları nasıl büyütecem..

ben 20 tane alabilirim canım Allah arkadaşımıza bağışlasın bebeğini

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir.

böyle mi yapılıyor kızlar 4444 tefriciye.?

" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
buda bahsedilen tefriciye mi ? eğer öyleyse 20 tane de ben katkı da bulunurum inşALLAH muhatcım yada kim yardımcı olabilirse söylesin bana

kızlar merhaba nasılsınız bi selam vereyim dedim ben daha işteyim :126::126:gözlerim karıştı valla bilg.bakmaktan

ben dualarimi okudum yasin ve tesbihleri,ozelin dolmus gitmiyo bence bosaltsan iyi olur,ne pasakli ciktin sen yaaa hicmi temizlemiyosun posta kutunu...aaaaaa

Olursa safiye olur zaten temiz aile evcili
iki gönül bir olduktan sonra bu zamanda iyi aile çocuğu-kız bulmak zor...
sözün söz hatırlatcaz görürsünnnn
hatırlat canım..birde üzerine göbek atarız....hepimiz dört gözle bekliyoruz... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...
Eki Görüntüle 676618

Kızlar güzel akşamlar ve dualarımızın kabulü dileğile....
iyi akşamlar canım...amin..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı cumalar...
canım iyiyim bir problrm yok uykum geldiydi biraz okudum çıktım.hadi gelin ben geldim amaaaaaaaaaaaa.........

amin gerçekten Allah nazardan korusun.bu arada sizindde cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun.
iyi ol yeter bize hayatım...çevreyide sallaa...güzel haberlerini alıcaz inşallah..amin canım allah yardımcın olsun..hayırlı cumalar.....öpüldün...
hayırlı akşamlaar
iyi akşamlarr bizler iyi sen nasılsın...
iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma:)
sadece eski benden eser yok keyfim şırıngayla çekilmiş gibi sanki
sen nasılsın canım
bende sen gibi takılıyorum aslında....neyse hepimiz için herşey güzel olsun...
evet hayatım yazdığın gibii..hala öğrenmeye devam ediyoruz...önemsediklerimizinde hiçbir değeri olmadığını anlıyosun...anne bambaşka...koca asla yerini tutamaz...yinede allah başımızdan eksik etmesin...allahh hepimize huzur sağlık sıhhat versin...bebek hakkkımızda hayırlı ise rabbim nasip etsin...başka dertler başka sıkıntı kimse çekmesin...
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz niye kimde yok benm eşim maçabakıyo pc bana kaldı hadi gelinde iki lafın belini kırak:))))
burdayız ....denk gelsek onuda yaparız canım bir gün...kıb..
kırarız o kabugunu senin :)

hatırlatmaz mıyız zevkle :)
kır hayatım keşke o kabuktan bizde kurtulsak...yumurtalarda bizim gibi sorunlu...hatırlatmanız biraz uzun sürecek...
selam şekerler nasılsınızseyyancığım dualarım seninle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur .kızlar şimdi geçmişi okumak çok zor varmı bir değişiklik
a.s. canım hoş geldin nasılsın...
selam kızlarrrrrr ben geldimmmm..

nasılsınız??? var mı güzel haberlerrrrr
a.s. sınavlar ne durumda...bizler iyi sen nasılsın..
buara ne desem ne ansam oluyo :)
az nce sormuştum kız:)
sabah da ailelr yarışıyoru izliyodum. ben olsam notalarla ilğili sorardım dedim, sonra yok ya kolay olur dedim bi baktım notalar :)
kalbin temiz güzelim.....herşey gönlünce olsun...
inan zor beklemesi acabalarr insanı hep düşündürür..bu günlere gelebildiysen..senin çabaların ve rabbimin dualarını kabul etmesiyle olmuştur..belki ilerde sıkıntı yaratacaktı...onca emek boşuna mı gitsin...tedavinii ol inşallah...şifa bulursun...bebişlerine biran önce kavuşursun allahın izniyle.
hakkında hayırlısı canım istersen tabikide geç değil bende...yarım bıraktım...2 yıl okudum açıköğretime yazılıp devam etmeyenlerdenim..benimde içimde yara ama bir çabada sarfetmiyorum..sanki herşey zamanında güzel...
Sonucu aldım canım hücre çoğalması varmış bugün hiç kendimde değilim
canım geçmiş olsun hiç duymadım...üzülme en azından adı konuldu...bundan sonra herşey iyi olur...bugün annemle konuştum...bi komşumuzun gelini vardı..hamileydi düşük yaptı..miyom mu polip mi neyse...o bebişi engelledi o daha çok mu büyormuş...sonrasında tedaviye başlamış..rahimde mikrop varmış..bebeği büyütmüyormuş...kadın aklında kaldığıyla söyledi..yani duymadığım şeyler..şimdi gülşenin şarkısı geldi aklıma...biz zannediyoruz ki..yatcat kalkcaz bebiş göbişte.....olmadı anacım....rabbim hepimize şifamızı versin...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...inşallah
Eki Görüntüle 677088

güzel bir cuma günü dileğile......
amin.....her günümüz hayırlı olsun...
hayırlı cumalarr.....
Allah rahmet eylesin çok gençmiş.Allah ailesine sabırlar dayanma güçü versin.Benim de annemin bugün vefatinin 8. inci yılı oldu.
allah rahmet eylesin canım...((
inşallahhh tedavin hayırla sonuçlanır...üzülme..300 ünite kullandım bende...sonra yarımları birleştiirp vuruluyorsun...
herkese hayırlı cumalar benim adetliydim ama bugün biter diye umut ediyodum daha bitmedi bu hafta okuyamayacagım hakkınızı helal edin kızlar allah razı olsun hepinizden
hayırlı cumalar...
Hayırlı Cumalar Allah dualarımızı kabul etsin, hepinizi meleklerinize kavuştursun inşallah
hayırlı cumalar canım...amin....yüreğine sağlık...
hayirli cumalar kizlar..bu mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallha
hayırlı cumalarr....amin allah hepimizin dualarını kabul etsin...yüreğine sağlık...
Hayirli akşamlar kızlar nasılsınız iki haftadır giremiyorum nete özledim siziiiii :))
hayırlı akşamlar hayırlı cumalaar...eskisi gibiii kimse takılmıyor..bir kaç kişi varr onlarda olmazsa.topikte neşe olmayacak..

Son düzenleme:
Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii

selam milletttt benn geldimm ne varrr ne cokkk

muhattcimm canimmm kalbi guzel arkadasimmm ismimi anmissinn hemen gelmisimmm saoll tatlim gozunden kacmiyor vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…