- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii
bende iyiyim kızlarr
allah katbekattt iyiylikkk versin şekerimmm
nasılsın sibelcim hersey yolundadır umarım bebiş çalışmalarından ne haberrr??
buuu çok haberrr alalımmmm
herşey yolunda çok şükür canım.bebek çalışmaları devam ediyorda hep spermler akıyor dışarıya.nasıl tutcam içeride bilmem
canımm benim sana öle geliodur elbet içerde kalanlarda vardır:))
ya o kadar dibe bırakıyor eşim.sonra hemen akıyorlar :) eşim koştura koştura peçete getiriyor.çok gülüyorum buna ya
gördümmmm senii hangi topikde gezdiğini yazdığınııı bu ayy bir dene bakalım silkelettt canımm benimmm hersey nasip kısmet kaderrr telaşa kapılmaa olur bu ay olmaz diğeri olur henüz 6 aylık evlisin ancaa
6 aylıkla alakası yok canım ya.ilk aydan hamile kalan var :) ama tabi kader kısmet işi.o bebeğin doğacağı tarih belli sonuçta ama aklıma düştü ya bi kere ondan böyle oluyor evet silkeleteyim diyorum da şimdi bi yandan çekiniyorum.gülecek diye söyleyemezsem de dikerim bacakları havaya.dururum öyle bide yüksek tutarım belimi uyurken.artık akarsa yine yapacak bişiy yok
kısmett canımmm inşş gelir bebişş bu ayaa
herşey yolunda çok şükür canım.bebek çalışmaları devam ediyorda hep spermler akıyor dışarıya.nasıl tutcam içeride bilmem
sibelcim meninin disari gelmesi normal canim ulasacak olanlar orda kaliyordur insallah sikma canini sakin yanindada muhakkak pecete bulundur istersen iliski esnasinda yastik koy belinin altinaama bence bunlardan daha onemlisi herseyi oluruna birak rahat birak kendini stres yapma insallah o bebis senin gobuse gelecek......
ne yokki:)ayın 8inde ne var kız :) benim haberim yok.geçmişi takip edemiyorum artık.
canım benim arkadaşlarım arasında var ordan tıklayıp özel de yazbilirsin :)canım sen nurusima arkadaşla bi konuşsan.
o nasıl ve etkili şekilde büyütülecegini biliyordur.
canını sıkma canını sıktıgın için de gelişme göstermiyo olabilir malum hormonlara bağlı.
ama geçecek bak gör seyyan da 3 yumurta diye gitti 6 tane oldu :)
anca geziyo :)ben dualarimi okudum yasin ve tesbihleri,ozelin dolmus gitmiyo bence bosaltsan iyi olur,ne pasakli ciktin sen yaaa hicmi temizlemiyosun posta kutunu...aaaaaa
canım iğneyi vurdukalrı ilk gün çatlayanlar da varmış.Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii
kızlar ben bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş dua edin bana yumurtam oluşsun tedavim güzel sonuçlansın bebeğim gelsin..:)
bu konuda en deneyimlimiz:)ne yokki:)
ogün dualarımız kabe için yola çıkacak
ve dua için son günümüz:)
ayrıca seyyanın test günü:)
canım benim arkadaşlarım arasında var ordan tıklayıp özel de yazbilirsin :)
nurusima nerdesin bu yumoşları nasıl büyütecem..
Ben günde 1 tane alıyorum canım folbiol adı.Reglde olsan devam et canım.Sana da hayırlı geceler ve hayırlı cumalar canım
Allah rahmet eylesin çok gençmiş.Allah ailesine sabırlar dayanma güçü versin.Benim de annemin bugün vefatinin 8. inci yılı oldu.
ya geçmişi oku oku bitmiyor..ben duaları okumakta geç mi kaldım ne ama okudum seyyannnn...
bu hafta çok yoğun ondan oldu...2 günde bir doktora gittik artık helak oldum...yumurtalar bir türlü gelişmiyor ya yavaş ilerliyor.
3000 ünite gonal f aldım hala bekliyoruz bide menegon verdi doktor...dua edin ne olur...yumoşlar büyüsün artık...
zaten benden 2 tane falan yumurta beklemiyordum ama bu kadar az da beklemiyordummm
Hayırlı Cumalar Allah dualarımızı kabul etsin, hepinizi meleklerinize kavuştursun inşallah
Bana biraz pahalıya almışsın gibime geldi:18::44:
hayirli cumalar kizlar..bu mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallha
canım o senin aldığın foliplus. bende ondan kullanıyorum.
o aldiğin folicplus canim, eczaci sana en iyisini vermiş, içinde diğerlerinden farkli olarak kasiyum ve d vitamini de var.
günde 3 tane alman gerekiyor, istersen 3 unu tek seferde alabilirsin,
surekli alacaksin
gebe kalmak isteyenlerin 2 ay önce başlamasi tavsiye ediliyor,
hamile kalana kadar ve hatta gebeliğinin 3. ayina kadar kesintisiz almaya devam edeceksin.
çünkü bebek bu vitamini senden hamile kaldiğin anda almaya başliyor ve vücudunda o sirada depolu olmasi lazim.
Allahu Teâlâ kullarının dua ederek kendisinden istenmesini severO halde çokça dua ederek Allaha olan yaklaşmamızı artırmalıyız. Her dua bizi daha fazla Allaha yaklaştırmakta aradaki engelleri kaldırmaktadır. Kul kendisini daima Allah huzurunda hissetmeye başlamaktadır. Bu yakınlığı sürekli kılmak için her an her şey için dua etmeliyiz. Rasûlullah Efendimiz bize şöyle demiştir: Sizden herkes, ihtiyaçlarının tamamını Rabbinden istesin, hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar istesin.(Tirmizİ)
seyyaaaannnnnnnn liste tamamlanınca sibelkoçak'ın dün paylaştıgı duayı yapalım mı:)
benim ilğimi çekti:)
1 haftada tüm listeye yapabilir gibi geldi bana.
arkadaşlarım siz ne dersiniz?????
hanımlar seybil arkadaşımızın hamiş haberini almıştık :)
ama geçen gün bebegin kalp sesleri duyulmamış.
eger bu haftada duyulmazsa gebelik sonlandırılacakmış
arkadaşımız tefriciye topiğinde 4444 tefriciye okumak istedi fakat hala 1700 eksiği var.
son 1 ya da 2 gün kaldı bitmesi için.
yardım eder misiniz????
20 şer tane bile okusak kardırrrr
Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii
iyidir canımm şükrler olsunnn iş güççç birde bebiş eklense hayatıma ohh demeyin keyfime :)))
ya o kadar dibe bırakıyor eşim.sonra hemen akıyorlar :) eşim koştura koştura peçete getiriyor.çok gülüyorum buna ya
kızlar ben bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş dua edin bana yumurtam oluşsun tedavim güzel sonuçlansın bebeğim gelsin..:)
amin canım inş.:)[/QUOTE]bu konuda en deneyimlimiz:)
canım çok saol.nurusimaya nasıl ulaşsam ya.
anca geziyo :)
canım iğneyi vurdukalrı ilk gün çatlayanlar da varmış.
ne desek yalan olur.
hadi bismillah de ve başla:)
güzel sonuçlarla gell inşaallah :=:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?