Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii

mrb canım sen bu ay klomen tedavisemi başladın?bence doktorun dediğini yap canımmm 36 saat sonra die biliorum çünkü bence

allah katbekattt iyiylikkk versin şekerimmm

nasılsın sibelcim hersey yolundadır umarım bebiş çalışmalarından ne haberrr??

buuu çok haberrr alalımmmm

herşey yolunda çok şükür canım.bebek çalışmaları devam ediyorda hep spermler akıyor dışarıya.nasıl tutcam içeride bilmem

ayyyyyyyyyyyyyy bennn bayagııı şoklara girdimmm kızlarr

perlanore,vckk

uzun zamandır aklımdaydılar hele bir geçmişee bakamm profillerine giremm dediydimmm

birde ne göreyimmmm

ben de kaç zamandır meraklardayımmm ...ay gecen muhata sordumm gündüz burdaydı dedii baktım baktımmm göremedimm megerseneeeee

kızlarr çok merak ediodum sizlerii iyikide geçmişe bakmışımm da keşfetmişim

ya o kadar dibe bırakıyor eşim.sonra hemen akıyorlar :) eşim koştura koştura peçete getiriyor. çok gülüyorum buna ya

gördümmmm senii hangi topikde gezdiğini yazdığınııı bu ayy bir dene bakalım silkeletttcanımm benimmm hersey nasip kısmet kaderrr telaşa kapılmaa olur bu ay olmaz diğeri olur henüz 6 aylık evlisin ancaa

6 aylıkla alakası yok canım ya.ilk aydan hamile kalan var :) ama tabi kader kısmet işi.o bebeğin doğacağı tarih belli sonuçta ama aklıma düştü ya bi kere ondan böyle oluyor evet silkeleteyim diyorum da şimdi bi yandan çekiniyorum.gülecek diye söyleyemezsem de dikerim bacakları havaya.dururum öyle bide yüksek tutarım belimi uyurken.artık akarsa yine yapacak bişiy yok

kısmett canımmm inşş gelir bebişş bu ayaa

herşey yolunda çok şükür canım.bebek çalışmaları devam ediyorda hep spermler akıyor dışarıya.nasıl tutcam içeride bilmem

sibelcim meninin disari gelmesi normal canim ulasacak olanlar orda kaliyordur insallah sikma canini sakin yanindada muhakkak pecete bulundur istersen iliski esnasinda yastik koy belinin altina ama bence bunlardan daha onemlisi herseyi oluruna birak rahat birak kendini stres yapma insallah o bebis senin gobuse gelecek......

hepsi akıyor canım da ondan dedim tamam canım.inşALLAH sanada hayırlı geceler canım ben çıkıyordum tam mesajını gördüm cevap verip çıkayım dedm

bugun benim kocis gelmedi daha ama sizdende kimse yok canim sikildi yaaaa evde tek basina bide sabah kan ilacimi aldim almaz olaydim mahvetti beni hala basim agriyor midem kotu neyse duzelir insallah

kızlar ben bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş dua edin bana yumurtam oluşsun tedavim güzel sonuçlansın bebeğim gelsin..:)

ayın 8inde ne var kız :) benim haberim yok.geçmişi takip edemiyorum artık.
ne yokki:)
ogün dualarımız kabe için yola çıkacak
ve dua için son günümüz:)
ayrıca seyyanın test günü:)
canım benim arkadaşlarım arasında var ordan tıklayıp özel de yazbilirsin :)

nurusima nerdesin bu yumoşları nasıl büyütecem..[/QUOTE]
bu konuda en deneyimlimiz:)
canım çok saol.nurusimaya nasıl ulaşsam ya.
ben dualarimi okudum yasin ve tesbihleri,ozelin dolmus gitmiyo bence bosaltsan iyi olur,ne pasakli ciktin sen yaaa hicmi temizlemiyosun posta kutunu...aaaaaa
anca geziyo :)
Kizlarrr bugün catlatma iğnesi yaptım ilk defa yaptım tutma ihtimali kaç acaba doktor otuz altı saat sonra ilişki dedi ama bazı sitelerde ilk gün girin diyo yaptıranlar bana bilgi verebilir miiiiiiiii
canım iğneyi vurdukalrı ilk gün çatlayanlar da varmış.
ne desek yalan olur.
kızlar ben bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş dua edin bana yumurtam oluşsun tedavim güzel sonuçlansın bebeğim gelsin..:)

hadi bismillah de ve başla:)
güzel sonuçlarla gell inşaallah :=:=

bu konuda en deneyimlimiz:)
canım çok saol.nurusimaya nasıl ulaşsam ya.

anca geziyo :)

canım iğneyi vurdukalrı ilk gün çatlayanlar da varmış.
ne desek yalan olur.

hadi bismillah de ve başla:)
güzel sonuçlarla gell inşaallah :=:=[/QUOTE]
amin canım inş.:)

allahım ınsallah hepinıze hayırlı sağlıklı yavrular versın . kımsenın kucağını boş bırakmasın allahım.sızlerde bana dua edın hanımlar bende 4,5 aylık hamıleyım ama bazı tarama sonuclarım suphelı cıkıyor . ınsallah bebeğimde bı sorun yoktur .amınıosentez yapılcak boyle gıderse .nolur herseyden önce sağlık ıstytın ve cok ustune dusmeyın .sakınan göze cöp batar denırya doğru valla . bende olana kadar gezmedığım doktor kalmamıstı . allah kımseyı evlat yokluğuyla acısıyla sınamasın . dualarınız eksık etmeyın benıde unutmayın .

Ben günde 1 tane alıyorum canım folbiol adı.Reglde olsan devam et canım.Sana da hayırlı geceler ve hayırlı cumalar canım

Canım benimkinin adıda,folic plus,içeriğini okudum günde 3 defa yazıyo,akşamkini almayı unutmuşum içeyim hemen

Allah rahmet eylesin çok gençmiş.Allah ailesine sabırlar dayanma güçü versin.Benim de annemin bugün vefatinin 8. inci yılı oldu.

Allah rahmet eylesin,Rabbim anneciğine rahmetiyle muamele eylesin,Cennette Cemalini nasip etsin

İnşaallah yumoşların büyür canım,Rabbim sağlık afiyet ve hayırlısı ile bebişlerimizi versin hepimizeee

Hayırlı Cumalar Allah dualarımızı kabul etsin, hepinizi meleklerinize kavuştursun inşallah

Aminnnn ecmainn

Bana biraz pahalıya almışsın gibime geldi:18::44:

Bilmem ki canı ilk defa aldım,bebişime feda olsun

hayirli cumalar kizlar..bu mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallha

Aminnn ecmainn

canım o senin aldığın foliplus. bende ondan kullanıyorum.

Evet canım aynen ondan,başladık bakalım hayırlısı inşaallah

Evet canım folic plus adı....Ay Allah razı olsun canım,akşamkini almayı unutmuşum şimdi içicem artık..Kilo yapmaz dimi

Ne derseniz uyarım

Kaç tane kaldı,bitmediyse bende alayım Rabbim meleğini onlara bağışlasın,bütün sevinçler nasip etsin

Bilgim yok ama inşaallah meleğin sana tutunur ve hiç bırakmazz

iyidir canımm şükrler olsunnn iş güççç birde bebiş eklense hayatıma ohh demeyin keyfime :)))

İnşaallah eklenir hayırlısı ile tatlım

Canım silkeletmeyi dene kesinlikle,kesinlikle çıkmıyo dışarı,afedersiniz sonradan wc girince bile çıkmıyo

ya o kadar dibe bırakıyor eşim.sonra hemen akıyorlar :) eşim koştura koştura peçete getiriyor. çok gülüyorum buna ya

Ay Allah iyiliğini versin canım Sen silkelet hele,bu yöntem çok işe yarayacak emin ol Hatta herkeste böyle mi oluyo bilmiyorum ama sonraki silkeletmeden olan ilişkilerde dahi sızma yapmıyo Farkettiğimde baya şaşırmıştım,şimdi anlatılmıyo herşey,sen dene anlayacaksın zaten farkı

Dualarımız seninle,inşaallah yumurtan oluşur,sonrada bebeğin sana süpriz yapar hayırlısı ve sağlıklı şekilde

amin canım inş.:)[/QUOTE]

BENİM İSMİMİN ÜZRİNE TIKLA:)
SOL TARAFTA SON ZİYARETÇİLER VAR ORDA NURUSİMANIN ADI VAR ONA TIKLA:)
AÇILAN SAYFADA RESMİN ALTINDA ÖZEL MESAJ YAZAN YERE
AÇILAN SAYFA MESAJ SAYFASI OLACAKTIR.
MSJ A MUTLAKA BAŞLIK YAZMAK ZORUNDASIN YOKSA GİTMİYOR MSJ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…