Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ya geçmişi oku oku bitmiyor..ben duaları okumakta geç mi kaldım ne ama okudum seyyannnn...
bu hafta çok yoğun ondan oldu...2 günde bir doktora gittik artık helak oldum...yumurtalar bir türlü gelişmiyor ya yavaş ilerliyor.
3000 ünite gonal f aldım hala bekliyoruz bide menegon verdi doktor...dua edin ne olur...yumoşlar büyüsün artık...
zaten benden 2 tane falan yumurta beklemiyordum ama bu kadar az da beklemiyordummm

herkese hayırlı cumalar benim adetliydim ama bugün biter diye umut ediyodum daha bitmedi bu hafta okuyamayacagım hakkınızı helal edin kızlar allah razı olsun hepinizden

canım dularımız seninle o yumoşlar büyüyecek merak etme.

Hayırlı Cumalar Allah dualarımızı kabul etsin, hepinizi meleklerinize kavuştursun inşallah

Evet canım pazartesi 1 aylık oluyor inşallah ve aşı günü:18:Kabızlık sorunuda bir geçseydi:18:Aminn Allah razı olsun darısıda sizlere inşallah
Koklarım canım, inşallah hayırlı güzel neyse o olsun sizin için
Allah herşeyin hayırlısını versin.Evladınıda doğru zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak sizede nasip eder inşallah
selam şekerler nasılsınızseyyancığım dualarım seninle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur .kızlar şimdi geçmişi okumak çok zor varmı bir değişiklik
A.s canımBende koşturmalar devam sen nasılsın
Aaa Ayşe evmi taşıyor gözümden kaçmış.Allah kolaylık versin ee hamilede kendini çok yormasa bari:18:
selam kızlarrrrrr ben geldimmmm..

nasılsınız??? var mı güzel haberlerrrrr
A.s hamdolsun sen nasılsın canım
İnşallah Allah şifa verirde ameliyata gerek kalmadan bebişine kavuşursun canım.Geçmiş olsun
kızlarrrrrrrrr ne çoooooook konuşmuşsunz yaaaaaaaaaaa oku oku bitmiyooooooooo
Evet aynen bitmiyor
Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum
Canım hayırdır inşllh kötü bir durum yoktur.Kıyamam Allah kavuştursun eşine inşllh hemencecik
Allah razı olsun canım
Bazen kendi en yakının bile kırabiliyor insanlık hali.Herkez ince düşünceli hassas olamıyor işte.Kırılıp üzülme boşver gönlünü aldıysa sorun etme
Bana biraz pahalıya almışsın gibime geldi:18::44:

Aminnn cümlemizin

hayirli cumalar kizlar..bu mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul etsin insallha

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin dua edecem cnm
çok saol canım, Allah razı olsun..
canım senin de başınsaolsun,
teyzemize biz de dua ederiz..

canım sen nurusima arkadaşla bi konuşsan.
o nasıl ve etkili şekilde büyütülecegini biliyordur.
canını sıkma canını sıktıgın için de gelişme göstermiyo olabilir malum hormonlara bağlı.
ama geçecek bak gör seyyan da 3 yumurta diye gitti 6 tane oldu :)

canım o senin aldığın foliplus. bende ondan kullanıyorum.

eveet cnm ben agisliyim 3 kez oduyor sigortam..ama 3 ten sonra burasi cok pahali,o parayla tr de 2kez yaptirir ustede dogurur gelirim...hos gelmesemde olurya esimburda mecbur onun yaninda olmaliyim...yani diycem Allah yardim etsin hepimize

o aldiğin folicplus canim, eczaci sana en iyisini vermiş, içinde diğerlerinden farkli olarak kasiyum ve d vitamini de var.
günde 3 tane alman gerekiyor, istersen 3 unu tek seferde alabilirsin,
surekli alacaksin
gebe kalmak isteyenlerin 2 ay önce başlamasi tavsiye ediliyor,
hamile kalana kadar ve hatta gebeliğinin 3. ayina kadar kesintisiz almaya devam edeceksin.
çünkü bebek bu vitamini senden hamile kaldiğin anda almaya başliyor ve vücudunda o sirada depolu olmasi lazim.

Son düzenleme:
“Allahu Teâlâ kullarının dua ederek kendisinden istenmesini sever”O halde çokça dua ederek Allah’a olan yaklaşmamızı artırmalıyız. Her dua bizi daha fazla Allah’a yaklaştırmakta aradaki engelleri kaldırmaktadır. Kul kendisini daima Allah huzurunda hissetmeye başlamaktadır. Bu yakınlığı sürekli kılmak için her an her şey için dua etmeliyiz. Rasûlullah Efendimiz bize şöyle demiştir: “Sizden herkes, ihtiyaçlarının tamamını Rabbinden istesin, hatta kopan ayakkabı bağına varıncaya kadar istesin.”(Tirmizİ)
seyyaaaannnnnnnn liste tamamlanınca sibelkoçak'ın dün paylaştıgı duayı yapalım mı:)
benim ilğimi çekti:)
1 haftada tüm listeye yapabilir gibi geldi bana.
arkadaşlarım siz ne dersiniz?????

liste varken de yapılabilir bence. :)

hanımlar seybil arkadaşımızın hamiş haberini almıştık :)
ama geçen gün bebegin kalp sesleri duyulmamış.
eger bu haftada duyulmazsa gebelik sonlandırılacakmış
arkadaşımız tefriciye topiğinde 4444 tefriciye okumak istedi fakat hala 1700 eksiği var.
son 1 ya da 2 gün kaldı bitmesi için.
yardım eder misiniz????
20 şer tane bile okusak kardırrrr

sağolasın canım allah razı olsun.allah hepinizin gönlündekini kabul etsin

seyyanım benim içinde okunmuş çok mutlu oldum sağolsun hepiniz:) bu ara duaya çok ihtiyacım var
gece yayınladığın yeni listemi?
benim dualarım tamam haber vereyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…