Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hayırlı akşamlar kızlar
seyyancım önceden yazım unutmadan bu hafta izniniz olursa dularımı okuyamıcam kabul ederseniz hakkınızı helal edin kızlarçevremdede okuycak kimse bulunmuyor yardım etmezler.
bi ara demiştim ya eşimin teyzsi bi doktor tavsiye etti bana dönüş yapıcak diye hatırlarmısınız bilmem.işte bugün konuştuk.herşeyi anlattım bi güzel .kistlere rağmen bi tedavi sunulmadığına çok şaşırdı.çarşamba günü ankaraya çağırdı.eşim salı günü için uçak bileti alıcak bana. tek gidicem çünkü.indiğimde eşimin teyzesi alıcak.duruma göre eşim izin alıp gelicek yanıma
dün ve bugün full temızlık yaptım yarın annemler gelıyo bana oyuzden bugece okuyamıycam duaları.yarında mısafırım var.pazartesi günü alışverişe çıkıcam.çünkü doktor laparoskopiden söz etti. artık duruma göre bakarız dedi. eğerki ameliyat derse eşim gelicek ogünü yanımasalı günü gidiyorum oyuzden ankarada dualarımı tamamlama imkanım olmayabılır .benden haberle böyle hayırlısı olsun artık

Inşallahhhhhhhhh canım yaa bende dün çatlatma ignemi yaptım bu on bes gün nasıl geçecek bilmiyorum ((

geçer canım unutmaya çalış oyala kendini bişeylerle.git gez komşuya git akrabalarına git alışverişe çık.yap bişeyler kafan dağılsın

geçer canım unutmaya çalış oyala kendini bişeylerle.git gez komşuya git akrabalarına git alışverişe çık.yap bişeyler kafan dağılsın

Keskeeeeeeeeee unutulsa canım hiç aklımdan cikmiyo ki ama fazla heveslenmiyorum çünkü geçen ay çok heveslendim ve büyük hayal kırıklığı oldu Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin

Cnm ben iki aydır klomen kullanıyorum bu ay çatlatma ignesi verdi doktorum çatlama olmuyormuş yumurtamda yani normalde büyüme de olmuyor ilaçla büyüyor

hadi hayırlı olsun dielim inşaallahh hayırlısıyla alırız haberini cnm

canım adımını atmışsın inşşş hayırlı haberlerle gelirsin ankaradann yolun açık olsunnn güzell haberlerini bekliyoruzz allahın izniyle inşallah

Canım inşallah herşey yolunda gider ve bu sefer doğru bir tedaviyle bebişine kavuşursun inşallah

Inşallahhhhhhhhh canım yaa bende dün çatlatma ignemi yaptım bu on bes gün nasıl geçecek bilmiyorum ((

inşallah canımmmmm inşallah meleğine kavuşursun bu ay ama sakin olmalısın canım kendini oyalayacak bişeyler bul ne bileyim dışarı çık misafirliğe git çünkü evde tek oturunca daha fazla düşünüyor insan mümkün olduğunca tek kalma tatlımmmmmm

Keskeeeeeeeeee unutulsa canım hiç aklımdan cikmiyo ki ama fazla heveslenmiyorum çünkü geçen ay çok heveslendim ve büyük hayal kırıklığı oldu Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin

ahh canım bende senin gibiyimmm ama hayırlısı allah dan inşşş tez zamanda gelir yavrularımız..

bende her ay hevesleniyorum ay birde cevrem çok heveslendirioo beniii rüyalarında görüolar içlerine geliooo ee ister istemezz acaba bu ayy oldumu diorum amma velakinn hüsrannn

Öyle cnm ya tek olunca daha çok düşünüyor insan sürekli kendimi birseylerle oyalamaya çalışıyorum.

Öyle cnm ya tek olunca daha çok düşünüyor insan sürekli kendimi birseylerle oyalamaya çalışıyorum.

tek değilsinnn canımmm bak biz varızzz

dünyadaa bir gurbettttt :)))hepimiz aslında tekizz her ne kadar kalabalık gibi olsada cevremiz hepp içten içe tekizz aslında

hoşbuldukkkkk ne yapıyorsun canımmm senin şu silkeletme mevzunu bu ay bende denicemmm

ama kocacıkdan cekiniyorummm vallaa komikkkk ama yaa

dene canım.aynen bende çekiniyorum.söyleyemezsem kendim bişekilde dikerim bacaklarımı havaya napayım canım oturuyorum pc başında :)

Son düzenleme:
Iyiyim bende çok şükür canım iki yumosum oluştu bu ay ikiz ihtimali var yani :))

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende ikiz olsun istiyorummm kuzu yaa allahım gönlümüze göre versin inşallahhhhhh

sen bu ara sıkı çalışşş şekerimmm aman atlama doktorun verdiği günleriii yastığınıı ve ayaklarını havaya kaldırmayı ihmal etmeee:)))

haa birde ayakların havadayken ayak ayak üstüne atttt

tek değilsinnn canımmm bak biz varızzz

dünyadaa bir gurbettttt :)))hepimiz aslında tekizz her ne kadar kalabalık gibi olsada cevremiz hepp içten içe tekizz aslında

Sağol canım benim yaa insanın ailesi yanında olsa kimseye ihtiyaci olmaz ama benim ailem evlendigim sene mersine taşındı tek kaldimmmm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…