inşALLAH canım amin.hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşALLAH :)
Inşallahhhhhhhhh canım yaa bende dün çatlatma ignemi yaptım bu on bes gün nasıl geçecek bilmiyorum((
geçer canım unutmaya çalış oyala kendini bişeylerle.git gez komşuya git akrabalarına git alışverişe çık.yap bişeyler kafan dağılsın
Keskeeeeeeeeee unutulsa canım hiç aklımdan cikmiyo ki ama fazla heveslenmiyorum çünkü geçen ay çok heveslendim ve büyük hayal kırıklığı oldu Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin
Cnm ben iki aydır klomen kullanıyorum bu ay çatlatma ignesi verdi doktorum çatlama olmuyormuş yumurtamda yani normalde büyüme de olmuyor ilaçla büyüyor
hayırlı akşamlar kızlar
seyyancım önceden yazım unutmadan bu hafta izniniz olursa dularımı okuyamıcam kabul ederseniz hakkınızı helal edin kızlarçevremdede okuycak kimse bulunmuyor yardım etmezler.
bi ara demiştim ya eşimin teyzsi bi doktor tavsiye etti bana dönüş yapıcak diye hatırlarmısınız bilmem.işte bugün konuştuk.herşeyi anlattım bi güzel .kistlere rağmen bi tedavi sunulmadığına çok şaşırdı.çarşamba günü ankaraya çağırdı.eşim salı günü için uçak bileti alıcak bana. tek gidicem çünkü.indiğimde eşimin teyzesi alıcak.duruma göre eşim izin alıp gelicek yanıma
dün ve bugün full temızlık yaptım yarın annemler gelıyo bana oyuzden bugece okuyamıycam duaları.yarında mısafırım var.pazartesi günü alışverişe çıkıcam.çünkü doktor laparoskopiden söz etti. artık duruma göre bakarız dedi. eğerki ameliyat derse eşim gelicek ogünü yanımasalı günü gidiyorum oyuzden ankarada dualarımı tamamlama imkanım olmayabılır .benden haberle böyle hayırlısı olsun artık
hayırlı akşamlar kızlar
seyyancım önceden yazım unutmadan bu hafta izniniz olursa dularımı okuyamıcam kabul ederseniz hakkınızı helal edin kızlarçevremdede okuycak kimse bulunmuyor yardım etmezler.
bi ara demiştim ya eşimin teyzsi bi doktor tavsiye etti bana dönüş yapıcak diye hatırlarmısınız bilmem.işte bugün konuştuk.herşeyi anlattım bi güzel .kistlere rağmen bi tedavi sunulmadığına çok şaşırdı.çarşamba günü ankaraya çağırdı.eşim salı günü için uçak bileti alıcak bana. tek gidicem çünkü.indiğimde eşimin teyzesi alıcak.duruma göre eşim izin alıp gelicek yanıma
dün ve bugün full temızlık yaptım yarın annemler gelıyo bana oyuzden bugece okuyamıycam duaları.yarında mısafırım var.pazartesi günü alışverişe çıkıcam.çünkü doktor laparoskopiden söz etti. artık duruma göre bakarız dedi. eğerki ameliyat derse eşim gelicek ogünü yanımasalı günü gidiyorum oyuzden ankarada dualarımı tamamlama imkanım olmayabılır .benden haberle böyle hayırlısı olsun artık
Inşallahhhhhhhhh canım yaa bende dün çatlatma ignemi yaptım bu on bes gün nasıl geçecek bilmiyorum((
Inşallah canım hoşgeldin nasılsın
Inşallah canım hoşgeldin nasılsın
Keskeeeeeeeeee unutulsa canım hiç aklımdan cikmiyo ki ama fazla heveslenmiyorum çünkü geçen ay çok heveslendim ve büyük hayal kırıklığı oldu Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin
Öyle cnm ya tek olunca daha çok düşünüyor insan sürekli kendimi birseylerle oyalamaya çalışıyorum.
hoş geldin canım
kaç yumoşun olduuuu inşallah bebeğe dönüşür canımmm
hoşbuldukkkkk ne yapıyorsun canımmm senin şu silkeletme mevzunu bu ay bende denicemmm
ama kocacıkdan cekiniyorummm vallaa komikkkk ama yaa
Iyiyim bende çok şükür canım iki yumosum oluştu bu ay ikiz ihtimali var yani :))
tek değilsinnn canımmm bak biz varızzz
dünyadaa bir gurbettttt :)))hepimiz aslında tekizz her ne kadar kalabalık gibi olsada cevremiz hepp içten içe tekizz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?