- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
:126::126::126::126:
nerdesinizz kızlar ben varken kimseler yokk bendede şansmı yokk nedirrr
ee ama ben seni göremiyorumm kiii alta baktığımda yoksunkiii sen ::)
hayırlı akşamlar canlar nasılsınızzzz
iyiyiz canım elhamdülillah sen nasılsın ?
bende iyiyim çok şükür dünya hali :)
mrb canım sen bu ay klomen tedavisemi başladın?bence doktorun dediğini yap canımmm 36 saat sonra die biliorum çünkü bence
Nasılsın cnmmmmmm ya önceki yazılarını okudum meni dışarı akıyor demissin o çoğu kişide oluyor spermler çok hareketli olduğu için onlar gidiyo geriye kalan sıvı dışarı çıkıyor ama sana tavsiyem ilişki sonrası yarım saat ayaklarını havaya dik belinin altına yastık koy cikmiyo öyle
iyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın. he geri çıkıyor tatlım ya olduğu gibi çıkıyor geriye. öyle yapacam bu ay zaten canım şu adetim gelsin gitsin de bakalım hayırlısıyla
Bende iyiyim çok şükür cnm ya benimde hep öyle oluyordu doktor öyle yap dedi iki aydır öyle yapıyoruz sen veya esin hiç doktora gittiniz mi
yok canım gitmedik
Canım bi gidin bence zaman kaybetmeden bizde bir sene bekledik sonra gittik bende bir sorun çıkmadı eşim gitti varikosel cikti ameliyatti tedavi sureciydi derken benim yumurtaliklarim tembellesti şimdi eşim düzeldi ben tedavi oluyorum
canım ben bi sorun olduğunu sanmıyorum.daha yeni yeni düşünüyoruz bebişi.bi kaç ay daha geçsin bakalım da hamiş kalamazsam giderim kesinlikle
Himm anladım canım esinde sorun varsa ki inşallah yoktur belirtisi olmaz benim eşim düzenli spor yapiyo sigara falan yok varikosel çıkınca çok sasirmistik
doğrudur canım.olmazsa eşim gider bu ay onda bi sorun çıkmazsa bi kaç daha geçince kendim de giderim.
Öyle yapın bi canım inşallah ikiinizde de bir sorun yoktur da en kısa sürede kavusursunuz bebeginize:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?