- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
dene canım.aynen bende çekiniyorum.söyleyemezsem kendim bişekilde dikerim bacaklarımı havaya napayım canım oturuyorum pc başında :)
hee yaw adamlar dicekkk delirmiş bunlarrrr.....:))))))
değişik değişik yöntemler deniyorummm tamm 24 aydırr:))))belki bunda tuttururum bellimi olurr
Sağol canım benim yaa insanın ailesi yanında olsa kimseye ihtiyaci olmaz ama benim ailem evlendigim sene mersine taşındı tek kaldimmmm(((
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende ikiz olsun istiyorummm kuzu yaa allahım gönlümüze göre versin inşallahhhhhh
sen bu ara sıkı çalışşş şekerimmm aman atlama doktorun verdiği günleriii yastığınıı ve ayaklarını havaya kaldırmayı ihmal etmeee:)))
haa birde ayakların havadayken ayak ayak üstüne atttt
bende tam 4 senedir ayrıyımm canımmmm çok özlüyorummm onları birinden biri yanımda olsaydı diorummm bazen eşimin ailesi uzakk benim ailemde uzakkk bu şehirde yapayalnızımmm kimsem yokk başım sıkışsa bana gelebilecekk bir akraba bir dost yok malesef komsular desenn hepsi kendi halindee
ama canları sagolsun dioruzzz kaderr..
sen hang, şehirdesin mersinlimisin
Inşallahhh canım bende çok istiyorum ikiz olmasını ikiz kardeşlerim var zaten :)) evet ayıptır söylemesi bugün başlıyor zaten çalışmalar bir hafta sürecek :)) doktor iyice anlattı zaten ilişki şeklini senin söylediğin gibi yap dedi yarım saat öyle dur dedi
Öyle canım ya benim kayinvalidem üst katimda oturuyo ama onunda uzak olmasını isterdim ben mersinliyim eşim adanalı . Adana ve mersin yakın ama pek gidip gelemiyorum malesef insanın annesi gibi yok yaa
Ayyy kızlar soracam çekiniyorum silkeletme ne :)) biri ozelden yazabilir mi
sölemesi ayıptır eşinede sıkı bir kahve içirrr ozamannn sen bugünnnn
o zaman sende ikiz ihtimali yüksek anneden geliyormuş ikiz olma ihtimalii bizde hiç yokkk belki ben ilk olurummm
kızlar selamün aleyküm kalamıcam gece yada yarın yeni listeyi yayınlıcam.kusura bakmayın geciktirdim hakkınızı helal edin.bi yaramazlık yok misafirim var.gece girerim tabi burda olursanız...............
öle tabii canımmm..annem bir yana dünya bir yanaa :))
inş bizim bebişlerde böle düşünürr...
benim kayınvalidem iidir severimmm kendileriniii :))uzagız senede 2 defa anca görüşüyoruz öle gelip gidemiyor banada evlendiğimden beri evime bir defa geldi kadıncagızz..
canım üzülme yalnızım die sakınnn annende bak yakın sayılır genee mersin adana arası çok yakın mesafe
bu arada adanada oturdugun içinn şanslısın çok seviyorum ben adanayı ya
güzelll anneee yormaa yegenlerimiziiiii
gecee görüşürüz inşşş
ayyy seyyan hamilemi yoksam inşallah öyledir çok mutlu olurum bacım :) :) :)
birde kahve içince ikizmi oluo anlamadım benim eşimde çok kahve içio ben de kızıyorum zararlıdır diye kızmıyımmı şimdi ona:)
Inşallah canım benim kayinvalidem herşeyime karıştığı için biraz uzakta olsun isterdim doğrusu sen nerede oturuyorsun evet güzel bir şehir ama gezemedikten sonraaaaaaaa
Inşallah canım benim kayinvalidem herşeyime karıştığı için biraz uzakta olsun isterdim doğrusu sen nerede oturuyorsun evet güzel bir şehir ama gezemedikten sonraaaaaaaa
inşş alacaz canım haberini pzt test günüüü :)))ama biz çok umutluyuz inş inşşş olacakk
kahve konusuna gelince canımmmelbette ikizz yapmıyor kızz: ama ilişki öncesinde bir saat önce filan içilen türk kahvesi erkeğe faydalı oldugu söyleniyorrr kaliteyi arttırıyormuş yaneesen fazla içirmee kahvenin fazlası zararlı evet
aman canım takma kafana o kayınvalidecikler karışırlar herşeye zaten hastayım beni sinirden daha çok hasta ediyoo.sus sus birgün patlıcam ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?