Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ortmenimmm ben iyiyim sen nasılsın.
Seyyan cadalozunun doğum günüydü demi unuttum:)giz doğum günün kutlu olsun sonmezin mesajına aynen katılıyorum:)telden yazmak zor oluyo ortak oluyorum msja:)

Himm öğretmen misin burada benim gibi ev hanımı olan çok az galiba

evet bitanemmm....hem ev hem okul bazen kafayı yiyecek gibi oluyom ama yinede çalışmak güzel....çocukların içindeyim en azındannnn...

Ortmenimmm ben iyiyim sen nasılsın.
Seyyan cadalozunun doğum günüydü demi unuttum:)giz doğum günün kutlu olsun sonmezin mesajına aynen katılıyorum:)telden yazmak zor oluyo ortak oluyorum msja:)

evet canımmm minnacığımın doğum günü....noldu senin bilgisayaraaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Ya kızlar bi sey soracam bu mesajda kullandığınız surat ifadelerini nasıl yapiyonuz sadece pcden mi oluyor yoksa ayarı mi var

Ben de burdayım. seyyanla karşı kesin maça bakıyor:)
Sumeyyab canim kişiye göre değişiyormus kiminde vurulduğu gün çatlama gerceklesiyomus.karnını ve ateşini takip et garanti olur.ateşli olursan çatlama gerceesiyo demek

Hmm öğretmenlik güzel okusaydim öğretmen olmak isterdim :)

Faturayı unutmusuz canim:)
Baktım derse Daha cok yöneldim kapanınca hemen actirmadim.12 sinden öncede yatiramayiz karttan dolayı

Faturayı unutmusuz canim:)
Baktım derse Daha cok yöneldim kapanınca hemen actirmadim.12 sinden öncede yatiramayiz karttan dolayı

olsun canınız sağolsun canımmmm...evet bilgisayar çok boş zaman harcatıyor insana...giriyorsun zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunnn...

sumeyyabcım öğretmenlik güzel ama...evrak işleri ıvır zıvırı çok fazla..yoksa çocukları çooooooooook seviyommmm

Himm tamam canım karnını takip et derken nasıl yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…