inşallah asbeleova hepimizin buna çok ihtiyacı var.bir bebeğimiz olursa rahtalayacağız. evlenmeden önce hep diyordum 4 çocuk yapacağım kocaman aile olacam.2 kız 2 erkek birbirlerine arkadaş olsunlar diye. Ama nasipten öteye gidilmiyor...sürekli dua dinliyorum tespih çekiyorum..hepinize dua ediyorum.
Merhaba sibelcim sen nasılsın
İyiyim elhamdulillah sen nasilsin canim.bu arada ben senin ismiini bilmiyorum canim.
Çok şükür ben de iyiyim canım ismim Zeliha
Memnun oldum canimAllah iyilik versin
offf demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet
cnm ALLhim tez vakitte sikintilarini gidersin....hepimiz yasamisizdir problemler,sanmaki teksin,sanmaki yalnizca senin basina geliyor bunlar cnm...bunu kaldirabilecek guctesinki Rabbim veriyor yoksa O kimseye kaldiramayacagi yuku yuklemez...ben neler yasadim bu anlattiklarin neki??seni coook sollarim yani,ama hamd olsun ayaktayim,hep zorluklardan sonrada bir kolaylik geldi er geldi gec geldi ama geldi,bu severde geldi 3.tu denemem negatif olunca necok yoruldum dedim ama ne oluyo yine yiyosun uyuyorsun,yani hayata devam ediyorsun gulum..o yuzden bu dunyadan ne olursak nasil olursak olalim bir gun goceceyizmi?goceceyiz o yuzden tatlim guzel amellerle gocelimde bari obur dunyada rahat edelim...cocuk cocuk derken dunyayida ahiretide unutuyoruz,artik bi zaman sonra butun dualarimiz cocuk oluyor,ahireti dunyayi hepten unutuyoruz..o yuzden cnm benim cocuk dunyanin merkezi deyil,sadece hayatimiza katacak bi guzellik,ve sorumluluk,ve vebal demek o yuzden gelsede hoos gelmesede hoos,artik ben bunu diyebiliyorum cnm sizde deneyin
cnm neyin varki??evlenelide cok olmamis..5 ay nedirki atlatirsin insallah....canım inan şuan çocuk düşünemiyorum bile yani benim çocuk isteemem yaşadıklarımda devede kulak kalıo zaten bakalım sağlığım el vericekmi yada o günleri görebilecekmiyim.herkes kendine göre birşeyler yaşıo herkese kaldırabileceği kadar yük ama artık tahammülüm yok ya yaşlanıyorum yada bilmiyorum
yorgunum
allaha sığınıp çare dilemekten başka da yapabileceğim bişey yok zaten
ay canım benim ya şımartıyosun sen beniiiiiiiiCanım benim sen ne yüce gönüllü ne güçlü bir hatunsun
bence sen eve biran önce internet al.....al yani ya bak güzel sohbetler oluyo al hadi alHay bu kuşları kediler kovalasın emibenim evde internet yok ki ofiste olduğum saatlerde girebiliyorum
evet canım doğru anlamışsın tedaviden vazgeçtim e artık 5 son olsun.hayatımı bu tedavilere adadım ben.kendimi hep unuttum.şimdi artık akışına bırakıcam ama bu umudumu kaybettim anlamına gelmiyor tabi.Rabbim kendiliğinden verir belki.inşaallaaaaaaaaaaaah.Seyyancim canim yazdiklarina ancak yazabilecem.bilgisayarimiz bozuldu canim.ama yazilanlari biraz takip edebildim.ilk yazinda tedaviden vazgectim gibi seyler yazmistin cok uzuldum gorunce ama daha sonra yazdigin yaziyi okuyuncada kendine geldigini anladim canim.ama Rabbim o dol icin ruhu yaratmadiysa ve dusuk yasasaydin belki daha fazla uzulecektin canim insAllah Rabbim kaderine hayirli bi evlat yazmistir da ve insAllah o zaman cok yakindirda kavusursun bebislerine canim
canım Allah dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin.inşallah asbeleova hepimizin buna çok ihtiyacı var.bir bebeğimiz olursa rahtalayacağız. evlenmeden önce hep diyordum 4 çocuk yapacağım kocaman aile olacam.2 kız 2 erkek birbirlerine arkadaş olsunlar diye. Ama nasipten öteye gidilmiyor...sürekli dua dinliyorum tespih çekiyorum..hepinize dua ediyorum.
offf demek istemiyorum ama
offfffffff
çok yoruldum gerçekten o kadar yorgunumki
ben hep inandım hayatta herşey güzel olacak diye allah büyük imtihanları gözterdikçe.
annemi kaybettim babam zaten hiç yoktu,kardeşlerime annelik yaptım ne zorluklarla
okudum okul bitirdim güya öğretmen oldum
hayatımın erkeğiyle tanıştım türlü imtihanlardan sonra evlendik
sonra evladım olucak diye ne mutlu oldum ama onuda kaybettim
bebeğim gitti maddi çıkmaza girdik oda yetmezmiş gibi benim sağlık sorunlarımmm
hayat ne kadar zor gerçekten neyi düşüneceğimi bilmiyorum neye saldıracağımı
ben evladım olsun diye çok istiyorum ama rabbim sen bu kadar evlat düşünüyosun al sana bir dert daha diyo sanki
hamd etmek şükür etmek
ondan gelene amenna ama gerçekten çok yoruldum
çokmu kötüyüm ben diyorum allahım yada çokmu seviyorsun
çok şey istemiyorum allahtan ama hani anlatamıyorum yorgunum yorgunum yorgun
hepimizin ne dertleri var rabbim tez zamanda çözüm versin inşallah
ama şuan patlama noktasındayım
allahım medet
ya medet
kiiizzzzlaaaaar...kartopumu doktora goturdum,ve karnindaki topak morarmis bagirsaklari cikmis olabilir dedi,persembe ameliyat olacak,hem ameliyat hemde kisirlastiralacak,istemiyorum kisirlastirmak onun bari anne olmasini gormak istiyorum bu beni cok mutlu eder ama..maglum zaman gelince asagi atlayabiliyormus,ve bebek olmasi icinde maglum ......olmasi gerekiyomus onada para istiyolar bayagi...eyer hic durmadan asagi atlarsa kendine bisey olabilir o yuzden yapicaklar...insallah iyi olucak beyaz meleyim
Seyyan canım çok üzüldüm bugün bütün gün aklımda ve dualarimdaydin ama eşimin telinden girdiğim için akşamı beklemek zorunda kaldım bütün yazılarını da okuyamadım telden geçmişi okumak zor oluyor ben senin kadar uzun süredir evli değilim belki senin kadar çok da bebek istemiyorumdur ama herşeyde bir hayır vardır diyorum hep Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin hayirsizi da hayra cevirsin inşallah sana moral olur mu bilmem ama benim burada bir komşum var yirmi iki sene olmamış doktor doktor il il gezdik Allah kısmet etmedi dedi sonra tam ben yoruldum artık sana teslimim Allah im dediği aylarda hamile kalmış iki çocuğu olmuş ardarda ondan sonra olmamış artık hepimiz farklı şekilde imtihan ediliyoruz Rabbim imtihanimizi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
canım sizin dularınız benim en büyük moral kaynağım zaten.Allahtan umut kesilmez.hayrı da şerride yaratan Rabbim bunda da kararlamıştır mutlaka benim için hayr olanı.Rabbim seninde gönlüne göre versin.
inşallaahh öyledir seyyanımay canım benim ya şımartıyosun sen beniiiiiiii
bence sen eve biran önce internet al.....al yani ya bak güzel sohbetler oluyo al hadi al
evet canım doğru anlamışsın tedaviden vazgeçtim e artık 5 son olsun.hayatımı bu tedavilere adadım ben.kendimi hep unuttum.şimdi artık akışına bırakıcam ama bu umudumu kaybettim anlamına gelmiyor tabi.Rabbim kendiliğinden verir belki.inşaallaaaaaaaaaaaah.
canım Allah dualarını kabul etsin ve gönlüne göre versin.
canım Allah sana gönül genişliği versin.aTEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR TABİ.Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın ve sana sağlık versin.şafi ismiyle şifalar nasip etsin.güçlü olmaya çalış.bu günler elbet birgün geçecek.neler yaşıyosun bilmiyorum ama belliki içini çok acıtıyo.dualarım seninle.Rabbim bizi bu kadar sevmese bize bukadar dua ettirirmi dimi ama.sabretmek gerek,yo.herşey gönlünce olsun canım arkadaşım.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ayetini düşünerek rahatlamaya çalış.kışın arkası bahardır.az kaldı güzelim az kaldı güneşi görmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?