Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

2gol Daha lazim.
Bi fener-trabzon karışımı olarak gs yi destekliyorum:)71. Dk DA attı tabi mübarek sayı:)

kızlarrrrrrrr ben çıkıyorumm...çıktım yattım derken çok zaman geçiyor hep uykusuz kalıyommm zaten bugün nöbette vardııı...

yarın akşam olamayacammm..kocişin doğumgünü..yemeğe gidecez inşallah.....geç vakit girerim belki....

Allah'a emanet olunnn..öptümmmmmmmmmm

Minnacik hanımlar :) nasilsiniz
Kendi adıma diyorum benim hiç minnacık gibi bir halim yok:18:İyiyim canım sen nasılsın
Canım inşallah bir gün tanışmak nasip olurda sen kendin öpersin
Allah hakkınızda hayırlısını versin üzülmeyin inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır
Eki Görüntüle 680302

Her şeyin hayırlısı Allahtan olsun,güzel kardeşlerim....
Aminn
Aminn inşallah dualarım sizinle
Kizlaar nasilsiniz gorusemiyoruzzz
A.s teşekkürler sen nasılsın.Evet nben çok sık giremiyorum dualara bile şu an için katılamıyorum bebek yeni olunca baya bir yoğun oldum:18:
canlarım nasılsınızz
ne zamandır halinizi hatrınızı soramadım
Hamdolsun canım sen nasılsın
Topigin guzelleri nasilsiniz? Benim bilgisayara malesef virus girdi kocam bilgiSayarci ama nezaman format atar bilemiyorum terzi sokugunu dikemez meselesi arada telden bakicam ama yazi yazmasi cok zor oluyor hepinizi opuyorum
Canım geçmiş olsun.Doğru diyorsun üşengeçlik olur illaki iş kendine gelinceİnşallah en kısa sürede sorun çözülür canım bende öpüyorum kendine ve bebişine iyi bak
Haklısın tabiki içindeki o özlemi dindirmek istemen en doğal hakkın.İnşallah Allah bu sabrının ve sınavının mükafatını verir canım.Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun canım üzüldüm kediciğeİnşallah iyi olur geçmiş olsun kartopuna
Bugün bende bir o kadar mutsuz ve yorgunum
Canım hayırdır neyin var ne oldu?Üzme kendini hiç birşeye.Umarım şimdi daha iyisindir

Allah kolaylık versin canım haklısın tabiki uykusuzluk çok zor.Eşinle mutlu nice yıllar dilerim bu aradaGörüşürüz iyigeceler

B şıkkı:)
Amannn amma DA karamsarmis topik.
Yarına aklınızı başınızaumudunuzu yüreğimize
Gulucugunuzu yüzünüze alıp gelin.
Yolarim lan sizi...
Şaka degil bilesiniz!!!
yolarsın hele beni bende bu boy sende o booooooooooy anammmmmmm
canım benim sağolasın güzel dileklerin için.evet sende doğum gününde mucizeni beklerken o sonucu almıştın.kader arkadaşım.olsun be canım Rabbim birgün verir bizede mucizelerimizi.....
Ortmenimmm ben iyiyim sen nasılsın.
Seyyan cadalozunun doğum günüydü demi unuttum:)giz doğum günün kutlu olsun sonmezin mesajına aynen katılıyorum:)telden yazmak zor oluyo ortak oluyorum msja:)
bak bak kestirmeden kutlamış.neyse alacağım olsun...sağolasın muhatım...
nerden bildin kızstres attım ya bağırırken boğazım acıdı....

eşinle sana sağlıklı ,mutlu ve beişli uzun ömürler diliyorum.güzel bir doğum günü geçrin..........bende öpüyorum seni kocamaaaaaan

Canım doğum günün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllar ailen ve sevdiklerinle inşallah.Allah gönlünce versin.Seneye umarım meleğinle kutlarsınız .Allah güzel yüreğinin mükafatını versin.Allah'a emanet ol kendine iyi bak

sağolasın baharım.seneye Allah kerim.dediğin gibi olur inş.bende ve burdaki herkes bebişlerimizle kutlarız doğumgünlerimizi.seni ve nehirimizi Allaha emanet ediyorum.

Selam canlarim benim , ben hasta oldum geriye 2 yasinim kalmisti insallah okursunuz benim adima , 4 yasinimi ve dualarimi okudum allah kabul etsin .

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız,özledim hepinizi

Annemleri gündüz yolcu ettik,Efendimize(s.a.v) gittiler inşaallah,öyle duygusal anlar yaşadık ki,dualarla uğurladık.Çok ağladık

ÖZel mesajla Hatimlerini bildiren arkadaşlarım,hepinizin Hatimlerinizi isimlerinizle birlikte yazdım,daha bitireceğiniz Hatimler olursa mesaj atın,ben telle görüştüğümüzde söylerim anneme...Rabbim kabul etsin...Yağmur yağıyordu Onları götürürken,tefekkür yolculuğu yaptım yol boyunca,bereketle gittiler inşaallah bereketle dönerler,Rabbim duaları ve dualarımız kabul edilmiş şekilde sağ salim hayırla sağlıkla dönmelerini nasip etsin....Oraya gidenleri Rabbim bağışlıyormuş,günahlarını afediyormuş...Bizim istediğimiz Rabbimizin hazinesinden bir damla...İnşaallah tertemiz niyetlerle,tertemiz ağızlarla içten yapılan o dualar kabul olacak...Annemleri yolcu etmenin hissiyatıyla birlikte,o duaların inşaallah kabulünün heyecanı ve şimdiden şükrü beni çok farklı yerlere götürdü....Rabbim bizlere de nasip etsin...

Bundan sonra daha sık giricem inşaallah kızlar...Ama çok yorgunum,biraz yorgunluğumu atayım daha sık görüşürüz inşaallah...Var mı güzel hayırlı haberler,öyle merak ediyorum ki hepinizi...Bende değişik bişey yok,hala regl olmadım.Fazla yordum galiba kendimi,belim ve yanlarım çok ağrıyo,şimdi yatıp dinlenicem...Hepiniz Allaha emanet olun.Rabbim yeni güne dualarınız kabul olunmuş şekilde uyanmanızı nasip etsin....Rabbime emanetsiniz

Balah Hocam :) gerçekten zor bir hayatın varmış ama bu güne kadar çok güzel idare etmişsin helal olsun...Yorulmakta da çok haklısın canım Allah yardımcın olsun kolaylık versin başka keder göstermesin inşallah.Allah çok seviyor bencede...Allahın Habibi de senin gibi anne ve babasız büyümüş üstelik defalarca evlat acısıyla imtihan edilmiş.Canım böyle düşün bi de

Alcam seyyancım eve gidince ev işlerinden çok zamanım kalmıyor ama olsun

Kizlarrrrrrr kays dan başka kimse okumadi mi benim mesajimiiiiii (

canim ben 17 ocakta iğne oldum, 30 unda hastalandim, 13 martta iğne oldum, 27 sinde hastalandim
yani 13 veya 14 gun sonra oluyor ama bu bana özgü bir durum, sende farkli olabilir.

sağol canım inşaallah.

Geç oldu ama doğum günün ktlu olsun canımmm Rabbim bi daha ki seneye 3 kişi girmenizi nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlaaa

Canım maalesef erkekler böyle bende aynı durumdayım dertle başa çıkmak ayrı bir sıkıntı eşine moral verip destek olmak ayrı bir yük malesef kadın olmak zorrr hepsiyle başa çıkacağız inşallahhhhhh

Himm gecikme ihtimali var yani ben geçen ay çok heveslendim olmadı bu ay pek heveslenmiyorum canım nasılsın bu arada

İnşallahhh ümit etmediğin ay kendiliğinden gelecek minik mucizen

Ağrı hissedeceksin canim cok degil ama.renkli çamaşır giy akintin cok olunca da anlarsın:)
Renkli iç çamaşırı iyi fikirmiş

Sağolasın canımmm daha iyiyim çok şükür enfeksiyon durumunu da atlattım hayırlısıyla ilaçlar da bitiyor bugün inşallahhhhh

Canımmm ne güzel haberler verdinnnn. Rabbim hayırla sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin annenlere inşallahhh. Bizlere de gidebilmeyi oraların havasını alabilmeyi yüzümüzü sürebilmeyi nasip etsin inşallah Rabbim ne kadar şanslı anneciğin maaşallah subhanallahhhh....
Ne mutlu bizlere ki Rabbim bizlere oralarda bizler için dua edilebilmesi şansını nasip etti tabi senin ve anneciğinin vesilesiyle
Senden ve annenden Rabbim razı olsun inşallahhhhhhhh

Ayy kısırlaştırmaktan başka çözüm yok mu?Üzüldüm kediciğe iyi olur inşallah kartopun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…