yarin saat 1 de cnm..simdi yemeyini kaldirdim karni ac olmaliymis,yarina kadar ac kalacak cnm...bi kediye boyle baglandim bir hayvan oldugu halde,hayret ediyorum yine nasil bir anne bebeyini cope koyabilirki,,bir hayvana bile yapamam bunu
kedi çok seviyorum ama evde bakmaya cesaret edemiyorum açıkçası.eşimde bahçeye köpek alalım diyo.bilmiyorum.kedin geldi,arkasında bebişin gelir bellimi olur.bak canım yazdım ama hatırlatayım histeroskopiden sonra gebelik şansı artarmış.ona göre
amin cnm sanada iyi gecelerben çıkıyorum canım.sana hayırlı geceler.Allaha emanet ol.yarınki ameliyatınız içinde şimdiden geçmiş olsun.kartopu sağlıkla sana şımarıklık yapmaya devam etsin.
Ayyy gıcık oldum.
Seyyan telden girdim görmedim sizi cagri atsaydin ya.
Saçma sapan filmler izledim.
kizlaaar bugun ameliyatimi oldum.histereskopi ymis adi...iki tane polip varmis aldilar,ve bana bu sekilde tup bebek tedavisi yapildi kizlar...hakkimi ariycam insallah,gerekirse mahmekemeye kadar goturecem...boyle isi en cahiller bile yapmaz hayirlisiinsallah
hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız???????????
Neşeli Muhat'cığım allah seni ve diğer güzel arkadaşlarını tez zamanda sevindirsin......Ben yasinlerimi tesbihlerimi de tamamladım sevgili hocam derslerim tamamdır.....Herkese sevgiler selamlar dualarınızın kabulü dileğile öptüm güzeller....
yazamiyorum yaaaaa gicik oldum benim kocis daha cdleri getirecekde bu aksam yapacak bakalim sizler nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur seyyancim dualarimi okuyamadim henuz ama simdi burda oglen yeni girdi namazimi eda edip hemen okuyacagim insallah sen okundu yaz sirinem ben belki daha giremem ama bugun kesin biter
ohh herkes geldi çok şükür. muhatcım iyiyiz sen nasılsın. buarada bende okudum dün yazdım ama dualarım inşaallah seyyan görmüştür .
alinti yapamiyorum canim ama cok sukur okuyabiliyorum malesef bende viruszedelerdenim hemde bile bile kabul ettim kardesimden diye ve olanlar oldu ya ben seyyandan hala umitliyim benim 14. gun bakmislardi kan testine bidaha baktirsa keske eslem artik bence hamis bayadir olamadi insallah oyledir nekadarzorun kedisinede burdan gecmis olsun diyorum :)nekadarzor canim burdan sesleniyorum insallah yakinda hamis kalacaksin denemeleri eksik etme please!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?