Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yarin saat 1 de cnm..simdi yemeyini kaldirdim karni ac olmaliymis,yarina kadar ac kalacak cnm...bi kediye boyle baglandim bir hayvan oldugu halde,hayret ediyorum yine nasil bir anne bebeyini cope koyabilirki,,bir hayvana bile yapamam bunu

canım seni anlıyorum bende bağlanırım çok.o çöpe atanlar insan mı ki?????????????

insallah cnm..cok istedim kedim geldi,cok istedim insallah bebekte gelir hepimizin insallah

ben çıkıyorum canım.sana hayırlı geceler.Allaha emanet ol.yarınki ameliyatınız içinde şimdiden geçmiş olsun.kartopu sağlıkla sana şımarıklık yapmaya devam etsin.

Ayyy gıcık oldum.
Seyyan telden girdim görmedim sizi cagri atsaydin ya.
Saçma sapan filmler izledim.

Ayyy gıcık oldum.
Seyyan telden girdim görmedim sizi cagri atsaydin ya.
Saçma sapan filmler izledim.

ne bileyim keşki atsaydım.bende bu döner gelir topiğe diye bekledim ama bi baktım çıkmışsın.bende çok gıcık olduuuum............

Çok geçmiş olsun.İşin içinde para oldumu herşeyi yapıyorlar. bizlerin derdi bazı doktorlar için (İşini gerçekten iyi yapanları tenzih ederim) rant malzemesi oldu malesef.

Kızlar herkese selamlar nasılsınız.sabahtan bakıyorum topiğe ne gelen var ne giden.bende akşamları giremiyorum...

nekadarzor geçmiş olsun.
geç olsun güç olmasın.tüp bebek merkezleri ticarethaneye döndü maalesef böyle hassas konularda bari doktorlar dikkat etse.ama herhalde yaşamayanlar anlamıyor.herkese seri gibi aynı şeyleri uygulamalarından nefret ediyorum.

iyice incelemeden hemen tüp yapmak en kolay olanı...benim bir arkadaşım 1 düşük yaptı ondan sonra gitti aşılama yaptı tutmadı sonra biri ona genetik testleri yap demiş oda doktora demiş doktorda gerek yok 2 veye daha fazla düşüklerde testleri yaptırıyoruz demiş.
düşün bu acıyı 2 defa yaşayacak nekadar zor .o da doktoru değiştiriyor acıbadem maslakta doktora gidyor testler yapılıyor kan pıhtılaşması varmış yüksek dercede..histero yapıyorlar temiz çıkyor.sonra tüp bebek yaptırıyor çok şükür hamile ama hergün iğne yaptırıyor.
düşün diğerini dinlşese hamile kalsa kan pıhtılaşmasından düşecek.darsısı bizlerin başına inşallah..

hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız???????????

Neşeli Muhat'cığım allah seni ve diğer güzel arkadaşlarını tez zamanda sevindirsin......Ben yasinlerimi tesbihlerimi de tamamladım sevgili hocam derslerim tamamdır.....Herkese sevgiler selamlar dualarınızın kabulü dileğile öptüm güzeller....

:) amin canım inşaallah tüm müslüman aleminin hayırlı duaları kabul olur ve herkes sevinir :)
saol canım Allah razı olsun:)
seyyan not allllll kızzz :)

yazamiyorum yaaaaa gicik oldum benim kocis daha cdleri getirecekde bu aksam yapacak bakalim sizler nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur seyyancim dualarimi okuyamadim henuz ama simdi burda oglen yeni girdi namazimi eda edip hemen okuyacagim insallah sen okundu yaz sirinem ben belki daha giremem ama bugun kesin biter

sen de mi virüszedesin :)
canım haberler aynı,
eslem de syyan da adet olmamış,
nekadarzor polikti sanırım onları aldırmış yani ameliyat olmuş veeeee tüpppp taktırmış :)
daha tutumlu olacak :) hihihi inşaallah bebeğinin güzel haberini alcaz:):)
nekadarzorun kedisi bugün ameliyat olacaktı saat 1 de. kısırlaştıracaklardı ayrıca
sen nasılsın bebiş nasıl
???

ohh herkes geldi çok şükür. muhatcım iyiyiz sen nasılsın. buarada bende okudum dün yazdım ama dualarım inşaallah seyyan görmüştür .

alinti yapamiyorum canim ama cok sukur okuyabiliyorum malesef bende viruszedelerdenim hemde bile bile kabul ettim kardesimden diye ve olanlar oldu ya ben seyyandan hala umitliyim benim 14. gun bakmislardi kan testine bidaha baktirsa keske eslem artik bence hamis bayadir olamadi insallah oyledir nekadarzorun kedisinede burdan gecmis olsun diyorum :)nekadarzor canim burdan sesleniyorum insallah yakinda hamis kalacaksin denemeleri eksik etme please!!!!!

ohh herkes geldi çok şükür. muhatcım iyiyiz sen nasılsın. buarada bende okudum dün yazdım ama dualarım inşaallah seyyan görmüştür .

iyiyim canım çok şükür:)
görmüştür görmediyse de şimdi görür seyyan. zaten birazdan gelir o da :)
sen nerde çalışıyosun?

inşaallah tutacak bu tüp bebek :)
seyyana ben de dedim değerleri bana fena gelmedi aslında.
zaten 158 lik bi insanın yuvrusu ne kadar olabilirki :)
minnicik bebekler deperleri sonradan çıkacak :):):)

canım ben çıkıyorum şimdi.
annemlerdeyim annem gelmeden yemegi hazırlayayyım :)

bencede bi kere daha baksin ne olur ne olmaz doktoru nedemis haberin varmi yaptir tekrarla testi demis olabilirmi bide embriyolar 3 gunluktu benimkiler 5 gunluktu ancak sonuc guzel cikmisti he buarada beni arkadas ruyasinda gormus benim gobusumde ikiz varmis rabbimin ol demesi yeterli ama hala imkansizda olsa bir umut var icimde garipde olsa cunku ilk ultrasonda ve sonuncuda cok arastirdilar tek bebisti :)Rabbim saglik sihhat versin insallah onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…