Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Sana da hayırlı cumalar
Kadavradan rahim nakli yapılan kadınla ilgili haberi bende izlemiştim o zaman transferi yeni yapılmıştı.Hamile kalmış demek ne güzel çok sevindim Allahın mucizesi çok işte Sağ salim doğar inşallah mucize bebek

Son düzenleme:

insallah canim sen nasilsin tedavideydin sanirim nasil gidiyor hersey yolundami?

esmacimmm hosgeldin prensesimiz nasil ?

ben cekerim insallah canim ikisinide ogle namaziyla hazir olur insallah yani 1 saat sonra
sağol diyecektim ki sedacan başlamış bile.Rabbim sana da okumuş sevabı versin canım.kendini fazla yorma lütfen.
seyyancım ben kendi dualarımı bitirdim (6 yasin / 100 enbiya 89. Ayet / 707 ya varis ) arkadaşların enbiyalarınna başladım şimdi. özellikle cuma vaktinde okumaya başladım. Rabbim kabul etsin.

Allah kabul etsin canım Allah razı olsun.

insallah canim sen nasilsin tedavideydin sanirim nasil gidiyor hersey yolundami?

esmacimmm hosgeldin prensesimiz nasil ?

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür.Ben tedaviyi seyyan gibi rafa kaldırdım çok zor benim işim sorun bir tane değil ki Allah tan ümidi kesmiyorum sadece... Bir gün olurda hamile kalırsam en az rahim nakli yapılan hasta kadar büyük bir mucize olur benim ki de..Sen 20.haftadaymışsın Allah kuzunu sana ve eşine bağışlasın bizler için de dua et

Rabbimin hazinesi cok bol tatlim biz diliyoruz insallah olacak hayirlisiyla benim burda bir arkadasim ameliyatla butun rahimini alacaklardi senin cocugun olmaz zaten demisler hem iltihaplanmis hemde kis varmis ameliyat gunu giysilerini giydiginde test istemis doktordan ve sonuc pozitif hemde testi defalarca tekrarlamis Rabbime imkansiz diye birsey yok dualarim sizinle canim her namazimdan sonra hepinize dua ediyorum ismen olmasada Rabbim kabul etsin insallah

canım sen niye rafa kaldırdın tedaviyi.daha önce yaptırmışmıydın.

Canım çok teşekkür ederim...iyi kk var birbirini hiç tanımayan insanlar birbirleri için dua ediyorlar.Bir hamileyimmm haberi ile havalara uçuyoruz dakikalarca ağlıyoruz belki de hiç tanışamayacağımız bebişlerin teyzesi oluyoruz mucizelere şahit oluyoruz.şimdi o arkdaşın haberini verdin ya gözlerim doldu birazdan bir görüşmem var benim gözler kıpkırmızı oldu

canım sen niye rafa kaldırdın tedaviyi.daha önce yaptırmışmıydın.

3 defa tüp bebek yaptırdım canım ilk 2 sini boşa yaptırmışım zaten mhtfr c677t heterozigot taşıyımışım bilmiyordum 3.de öğrendim onu da kendi ısrarımla yaptırdım.Rahim kalınlaşmıyor ilaçla bile en fazla 6mm ,tüplerim tıkalı.fsh 9,4.Son tedavide bana doktor bu rahimle biraz zor hamile kalırsın dedi.Östrojen hormonu kullanmadan rahim kalınlaşmıyor biliyorsun ama kullanırsamda meme kistlerim var öyle basit kistlerde değil sürekli değişiklik gösteriyorlar korkuyorum.

canim benim insallah olacak biz guclu yaratilmisiz elhamdulillah yoksa rabbim nasil boyle bir yuku bize yukler kimilerinin cocuklari oldu kendi bagrima bastim uzun muddet arkadaslarimin dogumlarina gittim bebislerinin ilk banyolarini yaptirdim kardesimin bebegi oldu yikilmadim her bebekte icimden RAbbim hayirlisini ver diyerek agladim bazen de evde haykira haykira.... ne laflar duydum yaslilardan insanin agrina giden cok sukur Rabbim verdi insallah kucagimada almayi nasip eder ve en yakin zamanda sizede nasip eder Rabbim verecek insallah canim insallah ben cani gonulden inaniyorum

Sızlerıı çoooooooook ozledım
nasılsınz
umarım ıyı haberler vardır
ben epey gıremedım tasındık zorlu zamanlar geçırdım ama sukur gectı
bu arada yenı evde ınternerım yok suan esımın yanına geldım fırsattan yazdım
dualarımı okuyamadım hakkınızı helal edın bu hafta okuyacağım allahın ıznı ıle

geldım geldım seyyanım
ama hergun gıremeyecegım cunku evde ınternet yok

aysem hosgeldin canim bizde seni merak ediyorduk insallah cok yormamissindir kendini nasil zorluklar yasadin tatlim insallah cok kotu degildir bebisimizin cinsiyeti belli oldumu canim ?

aysem hosgeldin canim bizde seni merak ediyorduk insallah cok yormamissindir kendini nasil zorluklar yasadin tatlim insallah cok kotu degildir bebisimizin cinsiyeti belli oldumu canim ?

canım hoşbuldum...
Esım yardım ettı annem de gelmıstı 2 gunde yerlestım
ama bazı aılevı sıkıntılar uzdu benı neysekı takmamak en guzelı
16 nısanda randevum var bakalım ıns ogrenıcem cınsıyetını
ama kıpırdıyo tekmelıyo super yaaa
senın nasıl gıdıyo
bu arada karnım kasınıyo yoğunluktan daha kremde alamadım

hepimizin ayrı ayrı dertleri var işte.ama duamız aynı.canım benim Allah büyük.bizede mucizemizi verecek bir gün inş.
geldım geldım seyyanım
ama hergun gıremeyecegım cunku evde ınternet yok
canııııııııııııııım hoşgeldin ya.merak ettik seni çok.nasılsın.yorulmuşsundur.dikkat et kendine ne olur.yeğenimiz nasıl bakalım.ayşem duaları bağışlayabilecekmisin tatlım.bu haftayla beraber 3 liste birikti.

dedigin gibi sakin takma kafana sen stres olunca bebisimizde stres olur annesi benimkiside basladi kipirdanmaya cok sukur canim endise ediyordum ama bu hafta costu sanki fildir fildir benimde tam tersi kasintilarim azaldi basindan beri kullaniyorum devamde ediyorum yani....sen alamadiysan zeytinyagi ile ov gobusunu belini falan oda ise yarar tatlim catlayalim bisey degilde guzelligimizide koruyalim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…