hepimizin ayrı ayrı dertleri var işte.ama duamız aynı.canım benim allah büyük.bizede mucizemizi verecek bir gün inş.
canııııııııııııııım hoşgeldin ya.merak ettik seni çok.nasılsın.yorulmuşsundur.dikkat et kendine ne olur.yeğenimiz nasıl bakalım.ayşem duaları bağışlayabilecekmisin tatlım.bu haftayla beraber 3 liste birikti.
hosbuldum canım çok sukur tahmın ettıgım kadar zor gecmedı annem kızkardesım esım yaptı çogunu
yegenınız ıyıdır ıns salı gunu kontrolum var nasıpse..
Ben bağışlarım allahın ıznı ıle
sadece bagıslanacakların ısımlerını belırtırsen not edeyım ıns bugun bagıslamalarını yapacagım
dedigin gibi sakin takma kafana sen stres olunca bebisimizde stres olur annesi benimkiside basladi kipirdanmaya cok sukur canim endise ediyordum ama bu hafta costu sanki fildir fildir benimde tam tersi kasintilarim azaldi basindan beri kullaniyorum devamde ediyorum yani....sen alamadiysan zeytinyagi ile ov gobusunu belini falan oda ise yarar tatlim catlayalim bisey degilde guzelligimizide koruyalim tatlim
canım ben uzun sure ac kalınca bebısın hareketı kesılıyo yemek yedıkten sonra baslıyo
En ıyısı zeytınyagını krem alana kadar kullanayım kasıntı gecmıyor
bu arada senın 23 nısan mıydı randevun
salı günü yeğenimizin cinsiyetini bize bildirmeyi unutma.şimdi ben ismleri sana özel mesaj atıyorum.
canım ıns haber verecegım esım su ınternetı halletseydı devamlı gırerım yıne
bu arada senın tahlıl gunun çoktan gectı sanırım olumsuz sonuc aldın
rabbım nasıp etsın ıns uzme kendını o herseye kadırdır nasıp edecek ıns
benimkisi cok fazla aktif diyemem bazen 2 saat dinleniyor sonra basliyorbide bazen bagirsaklarim harekere geciyormus gibi bir sey oluyor degisik bir duygu evet canim benimrandevuda 23 nisan ayyy catliyorum meraktan ama benimkisi erkek galiba herkes oyle diyor bide kiz cikiyormus senin bir tahminin varmi?
merhaba kizlar..hosgeldin aysecim..cook merak ettik seni..evine tasinmissin rabbim gule gule oturmayi nasip etsin insallah..
merhaba kizlar..hosgeldin aysecim..cook merak ettik seni..evine tasinmissin rabbim gule gule oturmayi nasip etsin insallah..
benımkıne herkes kız dıyor annemde karınımın seklınden cınsıyetını anlamıs kız dıyo ablam ve kardesım kız yeleklerı ormeye basladı dr bana erkek derse sok olurum o kadar benımsedık kıızımızııııı
hosbuldum canım allah razı olsun bende sızlerı merak ettım hep aklımdaydınız bebıs buyumuşş 30. Haftadasın rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın
canim benim insallah olacak biz guclu yaratilmisiz elhamdulillah yoksa rabbim nasil boyle bir yuku bize yukler kimilerinin cocuklari oldu kendi bagrima bastim uzun muddet arkadaslarimin dogumlarina gittim bebislerinin ilk banyolarini yaptirdim kardesimin bebegi oldu yikilmadim her bebekte icimden RAbbim hayirlisini ver diyerek agladim bazen de evde haykira haykira.... ne laflar duydum yaslilardan insanin agrina giden cok sukur Rabbim verdi insallah kucagimada almayi nasip eder ve en yakin zamanda sizede nasip eder Rabbim verecek insallah canim insallah ben cani gonulden inaniyorum
evet canım5.olumsuz sonuç malesef.vardır bir hayır diyorum.başka ne diyebilirim ki.
hepimizin ayrı ayrı dertleri var işte.ama duamız aynı.canım benim Allah büyük.bizede mucizemizi verecek bir gün inş.
canııııııııııııııım hoşgeldin ya.merak ettik seni çok.nasılsın.yorulmuşsundur.dikkat et kendine ne olur.yeğenimiz nasıl bakalım.ayşem duaları bağışlayabilecekmisin tatlım.bu haftayla beraber 3 liste birikti.
canim benim insallah olacak biz guclu yaratilmisiz elhamdulillah yoksa rabbim nasil boyle bir yuku bize yukler kimilerinin cocuklari oldu kendi bagrima bastim uzun muddet arkadaslarimin dogumlarina gittim bebislerinin ilk banyolarini yaptirdim kardesimin bebegi oldu yikilmadim her bebekte icimden RAbbim hayirlisini ver diyerek agladim bazen de evde haykira haykira.... ne laflar duydum yaslilardan insanin agrina giden cok sukur Rabbim verdi insallah kucagimada almayi nasip eder ve en yakin zamanda sizede nasip eder Rabbim verecek insallah canim insallah ben cani gonulden inaniyorum
hosgeldin canim nasilsin?
Hayirlisi olsun canim anneler hissederler derler sen ne hissedersen oyle olur insallah benim annecimde sagolsun butun battaniyelerini hazir etmis bana pijamalar almis simdide kiz yelegi ornegi cikartiyorlarmis ama erkek olabilir dedim baskasina hediye gotururuz diyorbenim kv de sagolsun beni bekliyormus gidince magazaya goturecekmis cicilerimizi oyle alacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?