Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hosbuldum canım çok sukur tahmın ettıgım kadar zor gecmedı annem kızkardesım esım yaptı çogunu
yegenınız ıyıdır ıns salı gunu kontrolum var nasıpse..
Ben bağışlarım allahın ıznı ıle
sadece bagıslanacakların ısımlerını belırtırsen not edeyım ıns bugun bagıslamalarını yapacagım

salı günü yeğenimizin cinsiyetini bize bildirmeyi unutma.şimdi ben ismleri sana özel mesaj atıyorum.

canım ben uzun sure ac kalınca bebısın hareketı kesılıyo yemek yedıkten sonra baslıyo
En ıyısı zeytınyagını krem alana kadar kullanayım kasıntı gecmıyor
bu arada senın 23 nısan mıydı randevun

benimkisi cok fazla aktif diyemem bazen 2 saat dinleniyor sonra basliyor bide bazen bagirsaklarim harekere geciyormus gibi bir sey oluyor degisik bir duygu evet canim benimrandevuda 23 nisan ayyy catliyorum meraktan ama benimkisi erkek galiba herkes oyle diyor bide kiz cikiyormussenin bir tahminin varmi?

salı günü yeğenimizin cinsiyetini bize bildirmeyi unutma.şimdi ben ismleri sana özel mesaj atıyorum.

canım ıns haber verecegım esım su ınternetı halletseydı devamlı gırerım yıne
bu arada senın tahlıl gunun çoktan gectı sanırım olumsuz sonuc aldın
rabbım nasıp etsın ıns uzme kendını o herseye kadırdır nasıp edecek ıns

evet canım5.olumsuz sonuç malesef.vardır bir hayır diyorum.başka ne diyebilirim ki.

merhaba kizlar..hosgeldin aysecim..cook merak ettik seni..evine tasinmissin rabbim gule gule oturmayi nasip etsin insallah..

benımkıne herkes kız dıyor annemde karınımın seklınden cınsıyetını anlamıs kız dıyo ablam ve kardesım kız yeleklerı ormeye basladı dr bana erkek derse sok olurum o kadar benımsedık kıızımızııııı

merhaba kizlar..hosgeldin aysecim..cook merak ettik seni..evine tasinmissin rabbim gule gule oturmayi nasip etsin insallah..

hosbuldum canım allah razı olsun bende sızlerı merak ettım hep aklımdaydınız bebıs buyumuşş 30. Haftadasın rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın

hosgeldin canim nasilsin?

hayirlisi olsun canim anneler hissederler derler sen ne hissedersen oyle olur insallah benim annecimde sagolsun butun battaniyelerini hazir etmis bana pijamalar almis simdide kiz yelegi ornegi cikartiyorlarmis ama erkek olabilir dedim baskasina hediye gotururuz diyorbenim kv de sagolsun beni bekliyormus gidince magazaya goturecekmis cicilerimizi oyle alacakmis

Selam arkadaşlar,
bir haftadır girmiyordum dualara katılamıyorum diye bugün sonunda aranızdayım ama eksik okudum yine yasini. akşam bağışmalası yapılacak sanırım ben 707 ya varis, 100 enbiya ve 3 YASİN okuyabildim. Allahım eksiklerimi tam ederek kabul etsin inşallah. Dilerim fazla okuyan vardır sayı az kalmaz. gerçi gecen hafta bildirmiştim regl dönemindeyim okuyamam diye. Biri okuduysa da yerime allah ondan razı olsun.

Bu zor imtihan gerçekten ama dediğin gibi Allah hiç bir kuluna taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez.Eşim hep der zaten Hz.Sare annemizle gibi imtihan ediliyorsun daha ne istiyorsun diye.Sen bu imtihanı kazanmışsın ne güzel...darısı başımıza..Benim de elimde büyüyen birkaç bebiş var Allah razı olsun benim hoşuma gidiyor diye bebeklerini gelir gelmez kucağıma bırakıp al yeğenini seni özlemiş diyen arkadaşlarım var.Anneler gününde bana da çiçek alan gözümün nuru yeğenlerim var..Çok canımı acıtanlarda oldu tabi...Onları Allah bildiği gibi yapsın.

evet canım5.olumsuz sonuç malesef.vardır bir hayır diyorum.başka ne diyebilirim ki.

seyyan ne kadar süredir bebek deniyorsun, başka bebeğin varmı? bende senin gibi uzun süredir bebek sahibi olmayı bekliyorum... rabbim inşallah tez zamanda göbeklerimize mucizelerimizi yerleştirir arkadaşım.

İnşallah canı gönülden amin inanıyorum cnm

Krizantem yazını okurken neden bilmiyorum yanaklarımdan gözyaşları süzülüverdi. Sanırım aynı duygulara zaman zaman yenik düştüğüm için. Etrafımdaki herkes hamile şuanda :) ama onların adına sonsuz mutluyum elhamdulillah. Allahım sağlıkla hamileliklerini tamamlamayı nasip etsin. Allahım Sanada sağlık sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah sende sabredip bekleyip sonunda kavuşanlardansın. İnşallah senin yaşadığın bu mutluluğu biz bekleyen kullarına da nasip etsin rabbim.

ay allah razı olsun ıyıkı varlar demı bende bırseyler ogrenıp ormek ıstıyorum örgu ısı battanıyeler var çok guzel ama malesef anlamıyorum yaa

Seyyancım canım çok geç haber verdim ama yalnızca 2 yasin okutyabildim hastalığım sürpriz yaptı bana :)
Haftaya fazlasıyla telafi ederimn inşallahhhh
Ayşecim canım naber konuşamıyoruz uzun zamandırrr bebebişin cinsiyetini saklıyomuş:)

kızlar nasılsınız
özledim hepinizi çok kalamıcam topikte ama herkesi çok öpüyorum
bebişlerimizde iyidir inşallah hissetmeye başlamışsınız hepiniz adına çok mutlu oldum
tedavideki arkadaşlara Allahtan yardım dilerim
seyyancım ben yavaş yavaş senelik izinde çıkayaım ama bana en fazla 3yasin yazarmısın ayıp olmaz değilmi kızlar çok yoğunum :126::126:ama okumakta istiyorum
seyyan baharın mevlüdüne gidebilcekmisin ben çalışmassam kısmetse istiyorum candan ablayıda arıcam o evini biliyor gelebilirse sanada uyarsa hep birlikte gideriz olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…