Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm canlar..hayırlı cumalar....seyyanım bugün bende payıma düşen 6 yasin 100 ayet 707 ya varisimi okudum....eksikler içinde okumaya çalışıcam ....hepinizi öpüyorum...rabbim hepimziin dualarını kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda...böyle olmak ümidiyle...hamişler sizde böyle olunkoşuşturun yavrularınızın peşinden...son halimiz debu olsa gerekk....allaha emanet olun...

Rabbim cümlemizden razi olsun ve dualarımızı kabul etsin inşaallah Seyyanım...İletirim selamlarını....Canım kızma,bak anlatayım hak ver sende Annemlerin gideceği gün halıya su döküldü,balkona serdiler kurusun diye...Onları yolcu ettik yağmur yağıyordu,eve gelince balkondan alıp apartmandaki merdivene serdik...Benden başka kimse yok ki yardım edebilcek,dedem fazla yüklenipte bi yeri incinmesin diye düşündüm.Hala hafif ağrıyo ama olsun önemli değil.....Sağolun canım bende özledim sizi,bu gece gelsenize görüşürük

Seninde Cumann mübarek oslun,hoşgeldin aramıza

Konuya abone olursan sıkıntı yaşamazsın canım,aboneliklerimden bulabilirsin rahatlıkla

HAyırlı cumalar kızçelerrrr
Bugün güzel haberler alırız inşallahhhhhh

Hayırlı Cumalarrrr

Amin,,verir miyiz kii acaba güzel haberler

Amin tatlım Hayırlı Cumalar

selamunaleykum seyyan bu haftaki dualarımı bitirdim. Rabbim tüm arkadaşlarımın gönlünden geçen hayırlı duaları kabul etsin... hayırlı evlatlar nasiiip etsin...

Amin aminn ecmain inşaallah

Hayırlı Cumalar canım,hamdolsun sen

Hayırlı Cumalar canım,hamdolsun siz nasılsınız meleğinle

Benide gördün mü rüyanda

Aminnn ecmain Allah razi olsun

Temizliği kociş yapsın,hazırlıkta da pratik şeyler yap,canım fazla yorma kendini sakın,kolay gelsin

Tedavisiz seninle olsun meleğin,sende mucizelerden en güzelini yaşa inşaallah

Rabbim nelere kadir,hem duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var değil mi?Allah razi olsun duaların için,Rabbim kabulünü de birlikte nasip nasip eylesin

Ne kadar tanıdık duygular

Aminn ecmain,sağolasın gülüm Rabbim ebeden razi ve memnun olsun

Sende özlendin Ayşecim...Fazla yormasaydın kendini...
Canım bebişinin Hatimi ne durumda,eksikler çok mu ne kadar kaldı tamamlanacak Cüz

seyyan ne kadar süredir bebek deniyorsun, başka bebeğin varmı? bende senin gibi uzun süredir bebek sahibi olmayı bekliyorum... rabbim inşallah tez zamanda göbeklerimize mucizelerimizi yerleştirir arkadaşım.

Aminn cümlemizin,bekletmesin Rabbim

Amin canım ecmain,sıra sıra verelim hayırlı haberleri inşaallah

Hamdolsun canım sen nasılsın

Ve aleykümselam güzeliim,Allah kabul etsin,amin ecmain inşaallah

:) kısmet banaymış :)
daha da kisenin hatrını sormam:):):

ayşeeeee hoşgeldin özledik kızzzzzz:)
aman bebişe dikkat.

canım ya kaç gündür ben bişi yapcam ben bişi yapcam diyodum ne yapcamı hatırlayamadım.
dün gece hatırladım:)
yasinleri okuyacaktım:):):):):):):):)

yumurta çatladıktan sonra ne kadar zamanımız var ???

yumurta çatlar ve içindeki tek bir hücre tüpler tarafından tutulur rahme doğru yol almaya başlar. bu yolda spermlerle karşılaşıp döllenirse rahimin iç dokusuna yapışır... döllenme olmazsa reglle birlikte atılır.

yumurta hücresi çatlamadan itibaren 24saat canlı kalır... yani döllenme için sadece 1 günümüz var...
(alıntıdır)

selam kizlar hayirli cumalar..kartopumun ameliyati basarili gecti gelir gelmez kendini temizlemeyi denedi ama yapamadi narkozun etkisinden sallandi durdu,ve o sallantiyla da kumuna gidip cisini yapti,hic bi tarafa yapmadi,kusmadi,bugun yine evde kosmaya basladi,vee temizlige basladi tam anlamiyla,her yerini yaliyor,cok temiz bi hayvanim var masallah...bende iyim sukurler olsun..SEYYUUUSS BENDE DUALARIMI VE TESBIHLERIMI CEKTIM CANIMCIM......(HALA ADET OLMAMISSIN)(ESLEMCIM SENDE OLMAMISSIN)INSALLAH BU AY IKI KERE HALAY CEKERIZ AMIIINNN

Seyyancim ben 6 yasini onceden okuyup bitirmistim liste paylasilir paylasilmaz.haberde vermistim hatta 6 yasini bitirdim diye. zikirleride bitirdim dun.ama bilgisayar olmayinca girip haber edemedim beni okudu yapabilirsin canim.

hadi geçmiş olsun canım.dualrınıda Allah kabul etsin.ben adet oldum canım..artık halayı eslem için çekeriz inşaallah.

seyyan ne kadar süredir bebek deniyorsun, başka bebeğin varmı? bende senin gibi uzun süredir bebek sahibi olmayı bekliyorum... rabbim inşallah tez zamanda göbeklerimize mucizelerimizi yerleştirir arkadaşım.

12 yıldır deniyoruz canım.5.tüp bebek.inşaallah mucizelerimiz gelir artık.

yumurta çatladıktan sonra ne kadar zamanımız var ???
24 saat diyecektim ki sen kendi kendine cevaplamışsın....
a.s. geçmiş olsun ...neyi vardı ki canım...senin kedi kız dı dimii..tam bir hanfendi desene....

bu akşam kimsecikler yokk heralde.....daimi kadro nereye kayboldu..seyyan 2 yasin eksikler için okudum....

muhat hoş geldin nasılsın...fırçayı ne yaptın.....seyyan buralarda gezintii.. kim bilir nerelerde geziyor...seyyan ana sayfadamısın yineee

ayy ben çıkmak zorundayım ....kociş aradı arkadaşıyla geliyor....belki kaçamak yaparım sonradan...gelemesemde...iyi geceler hatunlarr...

ayy ben çıkmak zorundayım ....kociş aradı arkadaşıyla geliyor....belki kaçamak yaparım sonradan...gelemesemde...iyi geceler hatunlarr...

tamam canım iyi gecelr.
be de gidip ders çalışayım:)
yatmşştım bi uyudum uyuyuş o uyuyuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…