Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Selamün aleyküm kızlar,naber

Daha öğle namazı kılmadım,fazla vaktim yok çıkıcam hemen

Yarışmada olan kızlar,eksiklerinizi tamamladıkça bana mesalarınızı gönderin,annemlerin gelmesine nasipse 11 gün kaldı...Başka hatmlee de başlayabilirsiniz aslında..Ben yeniden Bir Kuranı KErim Hatimi daha düşünüyorum nasipse bakalım...26 Yasin eksiğim kaldı,onu tamamlayınca başlıcam inşaallah...Regl olmazsam tabi

Kızlar,eksiklerimizi bitirince yarışmamızın birincisne de Kuranı Kerim Hatmine başlıyalım inşaallah,adı bende saklı brncimizin hehee

Sonra görüşmek üzere,kızlar gece gelin yaa

inş canım çok istiyorum
olur inşallahh canımmmmmmm
hmmm ay alayım kızz sevmeme aslında tarçını ama zihin açıklığı vercekse

kocişe söleyimde alsın çarşamba günü inşallah

ama zihni açıyomuş demem almaz yoksa okuyup okuyup yüzüme üflüyo inşallah anlmazsın diye
tabiki sana attım :)
sus kız cadaloz.
ne var milletin 5 yaşında bebesi varsa!!!
döverim ha sizi!!!!
yahu rabbim hz aişe sınavıyla, hz sara sınavıyla sınıyıo:)
biz torpilli kullarız anlayın bea
orası mutlak canımmmmmmmmcım ALLAH cc imanın ölçüsünde imtihan edermiş kullarını
inşallah imtihanımızı başarılı şekilde verip sonucada hayırlısıyla ulaşırız
inş 7. yılınzda gelir meleğiniz

evilik yıldönümün kutlu ve hayırlı olsun canım.seneye bebişinle girmeni nasip etsin Rabbim.

]

bugünde koci hasta zaten canım romantizm hak getire
çarşamba kutlaycaz inşALLAH ben gitmeycem şehre o gitcek
sen daha test yapmadın mııı hem bakimm

bencede zelalperde okunması iyi olmuş canım.ben diyecektim zaten.sıra ona gelmişken okunsaydı diye ama ben diyemeden sen ayarlamışsın canım.birşey daha diyecem canım öneri olarak.bence liste başa dönene kadar kimseyi çıkarmayalım onlara da okunsun.sonra sen gelmeyenleri çıkar.eğer geri gelirlerse yine eklersin.kul hakkına girmesin kimse.

seyyan mrb canım. Nasılsın iyimisin? ben bütün dualarımı bitirdim. kırmızılar gelmek üzerede gelmeden bitireyim dedim. okuyabilirsem daha fazla söylerim canım eksiklere eklemek için.

canım ben,m birtek salatı münciye kalmıştı.temizlenip yıkanınca tamamlarım inş.tamamlayınca bildiririm sana.

canım şuanda zaten zelalperd hariç listeden çıkacak yok.listeye giren ama okumayan arkadaşlarada zaten okundu.kimseyi ona okunmadan çıkarmadık.tabi kul hakkından Rabbim muhafaza etsin hepimizi.hatırlatman için sağolasın.

rica ederim canım.öyle düşünüyordum bayadır da bilgisayar olmayınca sohbete katılamayınca söyleyemedim.

rica ederim canım.öyle düşünüyordum bayadır da bilgisayar olmayınca sohbete katılamayınca söyleyemedim.
tabi hatırlatacaksınız.bazen ben acaba o arkadaş okumuşmuydu diye çelişkiye düşebiliyorum.hatırlayamayabiliyorum.o yüzden bu tür durumlarda beni uyarın lütfen.

arkadaşlar bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum duaarın gücüne inanıyorum ve bende dualara katılmak istiyorum

arkadaşlar bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum duaarın gücüne inanıyorum ve bende dualara katılmak istiyorum

hoşgeldin canım.tabi katıl ne kadar dua olursa hepimiz için o kadar iyi olur.RABBim tez vakitte sana da hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin inşALLAH

seyyancım kız kardeşim de bizim topiğe katılmak istiyor.niyetini "hayırlı eş&hayırlı evlilik" yaz canım.ama bu hafta adetli.sadece ya varis çekecek.nicki Emel_K

hoşgeldin canım.listeye tabiki katılabilirsin.ama herzaman yaptığım hatırlatmayı sanada yapmak isterim.listeye adını yazdırıp hiç haber vermeyen ve bidaha topiğe uğramayan arkadaşlar oluyor.o yüzden bizde zor durumda kalıyoruz.ve tabi liste zamanında tamamlanamıyor.okuduğunu ve okuyamayacağın zamanlarda gelip bizi bilgilendirirsen haftaya yani listeye adını mutlaka ekleyeceğim.istersen bu haftada listeye yardım edebilirsin.liste 2267.sayfada.orada kişi başına okunacaklar yazıyo.bi incele istersen.bu arada kaç yıllık evlisin

bu listeye ekleyemez misin canım? Zaten ya varis çekebilir bu hafta sadece.öbür hafta yasin ve ayeti okuyabilir.
canım şimdi liste düzenlendi zaten yasin okuyamıyacak.yeni listeye ekleyelim.listenin altındaki notlar bölümüne ismiyle birlikte çektiği tesbihleri zaten yazarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…