olur inşallahh canımmmmmmminş canım çok istiyorum
hmmm ay alayım kızz sevmeme aslında tarçını ama zihin açıklığı verceksecanım sen kendini kötü alıştırmışsın!!
sese alışman gerek. bence kulaklık tak ve müzik dinle agzında mutlaka sakız olsun.
ders çalışmadan önce çubuk tarçıdan azcık kır ve 30 dk kadar çiğne. 3. gün beyninin değişimini göreceksingaranti veriyorum:)
orası mutlak canımmmmmmmmcım ALLAH cc imanın ölçüsünde imtihan edermiş kullarınıtabiki sana attım :)
sus kız cadaloz.
ne var milletin 5 yaşında bebesi varsa!!!
döverim ha sizi!!!!
yahu rabbim hz aişe sınavıyla, hz sara sınavıyla sınıyıo:)
biz torpilli kullarız anlayın bea
inş 7. yılınzda gelir meleğiniz
evilik yıldönümün kutlu ve hayırlı olsun canım.seneye bebişinle girmeni nasip etsin Rabbim.
]
Canım evlilik yıldönümüzün hediyesi olarak bir melek göndersin Rabbim size,hayırlı sağlıklı salih salihalardan...İkiz göndersin de bidahaki evlilik yıldönümüzdeki romantizimi bozsunlar yaşatmasınlar size e miiiii
listemiz tamamlandığı için yeni listeyi yayınladım.herkese 6 şar yasin düşmekte..zelalperd daha önce dualarımıza katkıda bulunduğu için sıra ona geldiğinden listeden çıkartmadık.ama bu haftada gelmez ise haftaya ne yazıkki listeden çıkarmak zorundayım.Allah hepimizin duaları kabul etsin.hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin.darda olanlarımıza yardım eylesin.hamişlerimize hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.turkuazımıza hayırlı eş ve hayırlı evlat nasip etsin.seybilimiz yüreğimiz ve dualarımız seninle.herşey gönlünüzce olsun canım dostlarım.candan ve lebensfreude ablalrımızında herşey gönlünce olsun.ayy veda konuşması gibi oldu.görüşmek üzere inş.
Sibel nerelerdesin sen görünmüyorsun kaç gündür herşey yolunda mı?
burdayım canım.bilgisayarımızın fişi bozuldu.denk gelmedi alamadık hala.herşey yolunda çok şükür.nasılsın
İyiyim ben de canım merak ettim seni uğramayınca :)
Selamün aleyküm kızlar,naber
Daha öğle namazı kılmadım,fazla vaktim yok çıkıcam hemen
Yarışmada olan kızlar,eksiklerinizi tamamladıkça bana mesalarınızı gönderin,annemlerin gelmesine nasipse 11 gün kaldı...Başka hatmlee de başlayabilirsiniz aslında..Ben yeniden Bir Kuranı KErim Hatimi daha düşünüyorum nasipse bakalım...26 Yasin eksiğim kaldı,onu tamamlayınca başlıcam inşaallah...Regl olmazsam tabi
Kızlar,eksiklerimizi bitirince yarışmamızın birincisne de Kuranı Kerim Hatmine başlıyalım inşaallah,adı bende saklı brncimizin hehee
Sonra görüşmek üzere,kızlar gece gelin yaa
bencede zelalperde okunması iyi olmuş canım.ben diyecektim zaten.sıra ona gelmişken okunsaydı diye ama ben diyemeden sen ayarlamışsın canım.birşey daha diyecem canım öneri olarak.bence liste başa dönene kadar kimseyi çıkarmayalım onlara da okunsun.sonra sen gelmeyenleri çıkar.eğer geri gelirlerse yine eklersin.kul hakkına girmesin kimse.
canım şuanda zaten zelalperd hariç listeden çıkacak yok.listeye giren ama okumayan arkadaşlarada zaten okundu.kimseyi ona okunmadan çıkarmadık.tabi kul hakkından Rabbim muhafaza etsin hepimizi.hatırlatman için sağolasın.
tabi hatırlatacaksınız.bazen ben acaba o arkadaş okumuşmuydu diye çelişkiye düşebiliyorum.hatırlayamayabiliyorum.o yüzden bu tür durumlarda beni uyarın lütfen.rica ederim canım.öyle düşünüyordum bayadır da bilgisayar olmayınca sohbete katılamayınca söyleyemedim.
tabi hatırlatacaksınız.bazen ben acaba o arkadaş okumuşmuydu diye çelişkiye düşebiliyorum.hatırlayamayabiliyorum.o yüzden bu tür durumlarda beni uyarın lütfen.
arkadaşlar bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum duaarın gücüne inanıyorum ve bende dualara katılmak istiyorum
arkadaşlar bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum duaarın gücüne inanıyorum ve bende dualara katılmak istiyorum
seyyancım kız kardeşim de bizim topiğe katılmak istiyor.niyetini "hayırlı eş&hayırlı evlilik" yaz canım.ama bu hafta adetli.sadece ya varis çekecek.nicki Emel_K
bu listeye ekleyemez misin canım? zaten ya varis çekebilir bu hafta sadece.öbür hafta yasin ve ayeti okuyabilir.tamam canım ekleriz yeni listeye .
canım şimdi liste düzenlendi zaten yasin okuyamıyacak.yeni listeye ekleyelim.listenin altındaki notlar bölümüne ismiyle birlikte çektiği tesbihleri zaten yazarız.bu listeye ekleyemez misin canım? Zaten ya varis çekebilir bu hafta sadece.öbür hafta yasin ve ayeti okuyabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?