- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
canım şimdi liste düzenlendi zaten yasin okuyamıyacak.yeni listeye ekleyelim.listenin altındaki notlar bölümüne ismiyle birlikte çektiği tesbihleri zaten yazarız.
hoşgeldin canım.listeye tabiki katılabilirsin.ama herzaman yaptığım hatırlatmayı sanada yapmak isterim.listeye adını yazdırıp hiç haber vermeyen ve bidaha topiğe uğramayan arkadaşlar oluyor.o yüzden bizde zor durumda kalıyoruz.ve tabi liste zamanında tamamlanamıyor.okuduğunu ve okuyamayacağın zamanlarda gelip bizi bilgilendirirsen haftaya yani listeye adını mutlaka ekleyeceğim.istersen bu haftada listeye yardım edebilirsin.liste 2267.sayfada.orada kişi başına okunacaklar yazıyo.bi incele istersen.bu arada kaç yıllık evlisin
CANIM Allah yardımcın olsun.seni çok iyi anlıyoruz ve anliyoruz.bende 5.tüp bebek tedavimin sonucunu geçen hafta bugün öğrenmiştim.negatif malesef.insan bunalıyo,üzülüyo ama herşey Allahtan.dua etmekten başka çaremiz yok.belki kendiliğinden olur canım hiç merak etme.bir kere olmuş nasılsa belki kendiliğinden gelir bebişin.temmuzda dört yıl olacak evliliğimin 4. ayında hamile kaldım ancak 2 aylıkken kaybettim bir daha da gebe kalmadım.5 kez tüp dendim olmadı.Artık tek ümidim Rabbim o istrese olcak inşallah.Bu aralar çok ama çok bunaldım
arkadaşlar bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum duaarın gücüne inanıyorum ve bende dualara katılmak istiyorum
İyiyim ben de canım merak ettim seni uğramayınca :)
ay canım benimsağolasın. neler yapıyorsun görüşmeyeli bakalım
defniya sen burdamısın morelim çok bozuk buğün
Kız karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorsun neden bozuk şu moralin bakem
hiç sorma her şey üst üste geliyor aşılama gidecik ama sorunlar var
Nasıl sorunlar var amannn sağlıkla ilgili olmasın diğer sorunlar nasılsa çözülür kuzum
hiç sorma arkadaşım aşılama yapalım dedim bizim adam arabayı degiştirdi şimdi aşılamaya para yok bizde artık arabayı evlat diye sevecik ne yapalım
Sibelcim geçikmeden dolayı çok özür dilerim ben mesajı tamamlamadan elk.ler kesildi canım.İyiyim tatlım iş ev birde bahar temizliği bitkinim.sen neler yapıyorsun? Geçen haftayı sana okuduk değil mi hadi bakılım inşallah Rabbim duanı kabul eder alırsın evladını kucağına gencecik anne olursun
:) şaka yapıyoum canım:)tMesajı yeni gördüm şu mesajları takip etmeyi bir türlü öğrenemedim kusuruma bakma lütfen.Şakacıktan öyle takıldıydım kız sor tabi.bir daha tövbe sitem mitem yok.Sen nasılsın neler neler yapıyorsun
tühhh yetişemedim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?