- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
niye diye soracaktım cevap aşağıdaymış.benimde yorumum aşağıda olacak tabioffff çok sinirliyim :::
canım sen daha iyi bilirsin ama nacizane eşinle aranızın böyle şeyler yüzünden açılmasına izin verme.senin ikna gücün kuvvetli .bu yolu dene bence.canım bizim 3 ayımız var:)
spermhareketsizliği varda kımıldatmaya çalışıyoruz:)
canım hiç sorma borç istedi eşimin arkadaşı vermek istemiyorum.
1 tane ileziğimiz 1 tane de çeyregimiz var zatn topu topu.
eşim altını bozdurup verecekmiş onlarda para olarak ödeyecekmiş.
külliyen zarar yani.
elin tek enayisi biziz(((((((((((((
çok sinirliyim eşimle de konuşmuyorum!!!!!!!
ben kaç yıllık evliyim biliyosun borçsuz bir ayımız geçmedi.sıkıntısız.ama böyle günler eşler birbirine destek olurlarsa daha kolay geçiyo.evet sende hakslısın.borç verecek kadar paralı değiliz belki ama vardır bi hayır bunda.daha sakin,düşünmelisin.tabi sen senin durumunu daha iyi bilirsin.bende acizane yazdım bişiler.daha yeni kimse yoktu para ve dayak deyince doldu :)
vercem sonra da burnından getircem !
evlendiğimden beri 1 tunik bile almadım ben. borçlar zaten yeni bitti tam rahata erdik derken gene 0 noktasında olcaz....
hayırlı bi iş için istiyolar ama 4 kardeşlermiş illaki bulurlar 5.000 lazımmış.
2 000 biz vereriz dedi!!!!!!!!
küs kalmak etkili bir yol değil canım.heleki eşine uzun süre yapmamalısın.samimiyetine ve beni anlayacağına güvenerek yazıyorum.konuşarak ikna edebilirsin sen.yukarıdada yazdım ikna gücün var.faizle asla hac olmaz bunuda not olarak yazmak istedim.sen işini bilirsiiiiiiiiiiiiiiiin bende geveliyorum işte.canım para bulamazlarsa kredi çekeceklermiş eşim kefil olacakmış.
eşim de onu istemiyo tabi ben de istemiyorum.
çok kıl bi durum canım yani.
eşime de darıldım, konuşmuyorum.
ben konuşmayınca da kötü oluyo :)
3 4 gün konuşmadıgımı bilirim :)
kötü ama etkili bi yol :)
çıkamazsııııııııııııııııııııııııııııııııınhatunlar ben çıkıyorum sınaca son 2 ay kaldı.(taş attım birilerine)
reyyan bi ara sana bi uzantı yollayayım da bak :)
tarihi çooooook seveceksin:)
ae olun:::*:*
yazacak bişey bulamıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun melek annesi.dualarımız ve yüreğimiz seninle.......hayırlısı böyleymiş artık hamileliğim sona erdi bebeğim dün alındı iyi günde kötü günde benimleydiniz allah hepinizden razı olsun
evilik yıldönümün kutlu ve hayırlı olsun canım.seneye bebişinle girmeni nasip etsin Rabbim.kızlar iyi geceler ALLAH cc emanet olun san-bah namazından sonra yatmayacam
bu arada yarın evlilik yıldönümüm tam 6 yıl bitti
koskoca 6 yıl benle evlenenlerin çocukları 5 yaşına girdi
bekle eda bekleeeee
............................................................................tabiki sana attım :)
sus kız cadaloz.
ne var milletin 5 yaşında bebesi varsa!!!
döverim ha sizi!!!!
yahu rabbim hz aişe sınavıyla, hz sara sınavıyla sınıyıo:)
biz torpilli kullarız anlayın bea