- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
şimdi anladım beni ısrarla çaldırdığını.canım kusura bakma bakamadım.arabayla sohbete giderken arabadan garip sesler gelmeye başladı.çektim sağa eşimi aradım hemen.geldi servisi falan aradık ileri geri yapın hızlı dedi yaptık meğer cantına taş sıkışmış.sohbete de gidemedim.eve döndüm.sen de o sırada aradığın için bakamadım.neyse gelelim şu meseleye.benim değerim 0.398 di canım.yani başında kocaaaaaaaaa bir 0 var.arkadaşımız kimse Rabbim kucağına almayı nasip etsin.keşke bende o haberi verebilseydimALINTIDIR
selam kızlar şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmm
1 nisanda yumurtam toplandı 6 yumurtam vardı 5i döllendi 2si 8 hücreliydi 4nisanda transferim yapıldı bitmek ve bilmeyen 12 günnnnnnnnnnnnn 10.gün idrar testi yaptım 2 çizgiydi yok yok olamaz dedim ilaçtandır dedim hayır dediler kan sonucunu almadan içim rahat etmedi.....bugün kan verdim 498 miş değerim dr.um ikiz olabilir dedi uçtum mutluluktan ağladımmmmmmm kendime zor geldim.....inş. kalp atışlarınıda duyarım .....
allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi daha fazla bekletmesin.....her ay beklemek o tarifsiz adet sancısı ardından gelen kırmızılar ayyyyy allahım şükürler olsun sana...
darısı sizlere olsun kızlarrrrrr
canım kullanmadıysan es geç demişsin ama ben seni es geçermiyim hiç.ben tüm tedavilerimde gonal f kullandım canım.o ilacıda senden duyuyorum.gelde şu ayrıntıları anlat.cnm sen tedavilerinde hic menapur kullandinmi?kullandinsa gornal-f e bakarak daha iyi oldumu?kullanmadiysan sorulari es gecebilirsin canimcim...bugun dr.cadisiyla konustuk,ayrintilar reklamlardan sonra simdi uykum geldi,
canım tüm kalbimle duacınım.inşaallah benim veremediğim o güzel haberi sen verirsin de halayları çekeriz.kendine dikkat et.sadece rahat ol.mutlu ol.ve 23 nisanda en mutlusu ol dünyanın inşaallah.kızlar herkese selam 4 gündür yoktum.transferim olduşimdi bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
muhat çok sevindşim canım tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.inşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım benim..
şimdi geçmişi okumaya başlayayım bakalım.
reyyancım emla kremi 5 tüp ya.sadece bir tüpü bir kullanımlık.hepsini birkerede sürmeye kalkma sakın.bu arada bukrem bu amaçla satılmıyor zten.uyuşturma etkisi olduğu için küçük operasyonlarda kullanılıyor.alırken rahat ol.canım yemek konusunda zaten yapmışsın.eşin ne seviyorsa onu yap.e tabi bi pastada gerekir yemek sonrası kutlama için dimi.yada tatlı.tatlı yiyin tatlı konuşunkızlar hani bizim pazartesi evlilik yıldönümüydü ya
6 yıl bitti
şindik ben o gün bişey yapmadım zaten canı sağolsun 7/24 evde süprüz falan hak getire yani
yalnız bugün şehra indi
bende bişeyler hazırlayım diyorum
sizce neler yapayım
ben şimdi komşuya yaprak sarcam gelirim 1-2 saate
siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam
yanına cızlak düşündüm birazını yağlamam
başka neler olur canlerim
canım sana tavsiye kesinlikle belirti falan arama sadece bekle.ben vücudumu incelemekten bir hal oldum sapık gibi habire kendimi yokluyodum.araştırma yapma,kimseye sorma aklın karışır ve psikolojik olarak belirtiler görmeye başlarsın.sen sadece bekle.12 gün sonra sevinicez hep birlikte Allahın izniyle.sonra başlar zaten belirtiler.zor.dularımız seninle canım hadi inşaallah.krizantem canım 23 Nisan çocuk bayramında inşallah güzel haberler verecem size...
sabahtan beri araştıryorum belirtilere bakıyorum bende hiç belirti yok sadece su gibi akıntı var fazlaca okadar...belirti aramaktan bir hal oldum beklemek çok zoorr.
etrafımda o kadar çok varki hamileliğinin ilk aylarında kilo veren genelliklede ilk aylarda fazla bulantı yaşayan kişilerde.endişelenme ama doktoruna da herşeyi söyle.Nasılsınız sizleriii çooook özledım sohbetlere katılamıyorum malesef evde ınternet yok
dun dra gıttık bebıs yıne gostermedı sonrası baska hastahaneye gıttık okadar ugrasa ragmen yıne gostermedı edeplı dıyor doktorlar ne edebı ya kıme cektı bu boyle ınatcı catlatacak benı dedım
yanı anlayacagınız yıne ogrenemedım
bebegın saglıgı durumu ıyı ama ben 2 kılo vermısım bu normal degıl bence çok uzgunum kızlar ya
canım dikkat et ya yapma iş falan,yat dinlen.bellimi olur 2,5 ay deyip durma belki yarın belki yarından da yakın dimi ama.kızlar kulaktan dolayı başım dönüyo o kesin :)
şuan ev toparlarken hızlı hareket ettim gene dönüyorummm :)