Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şimdi anladım beni ısrarla çaldırdığını.canım kusura bakma bakamadım.arabayla sohbete giderken arabadan garip sesler gelmeye başladı.çektim sağa eşimi aradım hemen.geldi servisi falan aradık ileri geri yapın hızlı dedi yaptık meğer cantına taş sıkışmış.sohbete de gidemedim.eve döndüm.sen de o sırada aradığın için bakamadım.neyse gelelim şu meseleye.benim değerim 0.398 di canım.yani başında kocaaaaaaaaa bir 0 var.arkadaşımız kimse Rabbim kucağına almayı nasip etsin.keşke bende o haberi verebilseydim
cnm sen tedavilerinde hic menapur kullandinmi?kullandinsa gornal-f e bakarak daha iyi oldumu?kullanmadiysan sorulari es gecebilirsin canimcim...bugun dr.cadisiyla konustuk,ayrintilar reklamlardan sonra simdi uykum geldi,
canım kullanmadıysan es geç demişsin ama ben seni es geçermiyim hiç.ben tüm tedavilerimde gonal f kullandım canım.o ilacıda senden duyuyorum.gelde şu ayrıntıları anlat.
canım tüm kalbimle duacınım.inşaallah benim veremediğim o güzel haberi sen verirsin de halayları çekeriz.kendine dikkat et.sadece rahat ol.mutlu ol.ve 23 nisanda en mutlusu ol dünyanın inşaallah.
reyyancım emla kremi 5 tüp ya.sadece bir tüpü bir kullanımlık.hepsini birkerede sürmeye kalkma sakın.bu arada bukrem bu amaçla satılmıyor zten.uyuşturma etkisi olduğu için küçük operasyonlarda kullanılıyor.alırken rahat ol.canım yemek konusunda zaten yapmışsın.eşin ne seviyorsa onu yap.e tabi bi pastada gerekir yemek sonrası kutlama için dimi.yada tatlı.tatlı yiyin tatlı konuşun
canım sana tavsiye kesinlikle belirti falan arama sadece bekle.ben vücudumu incelemekten bir hal oldum sapık gibi habire kendimi yokluyodum.araştırma yapma,kimseye sorma aklın karışır ve psikolojik olarak belirtiler görmeye başlarsın.sen sadece bekle.12 gün sonra sevinicez hep birlikte Allahın izniyle.sonra başlar zaten belirtiler.zor.dularımız seninle canım hadi inşaallah.
etrafımda o kadar çok varki hamileliğinin ilk aylarında kilo veren genelliklede ilk aylarda fazla bulantı yaşayan kişilerde.endişelenme ama doktoruna da herşeyi söyle.
kızlar kulaktan dolayı başım dönüyo o kesin :)
şuan ev toparlarken hızlı hareket ettim gene dönüyorummm :)
canım dikkat et ya yapma iş falan,yat dinlen.bellimi olur 2,5 ay deyip durma belki yarın belki yarından da yakın dimi ama.

iyi düşünmüşsün canım kontrol ettir.. tabi.ne kadar küçükte olsa bebeğini kaybetmek zordur.dr için o (gebelik metaryali) onlar öyle tabir ediyorlar ama anneleri için bebek.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

canım kusura bakma hemen duzeltıyorum
hamdolsun ıyıyıım sen nasılsın
evet tasındım .. şükür yerleştim sağolsun esım camları yerlerı kapıları hep o sıldı herseyı yaptı

maaşallah eniştemize canım yormuyor seni

onlara göre hücre daha bebek değil annem der gözün görmeden özün gördü kızım kolay değil
İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler veririz canım bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum hangi duaları okuyoruz şuan ben 70.000 lem yelid okuyorum

Merhaba
Hoş geldin canım haftalık 6 yasin 100 tane enbiya süresi 89.ayet 707 tane de ya varis çekiyoruz canım ama listeyi seyyan arkadaşımız v hazırlıyor.Birazdan gelir topiğe istersen bir de ona sor

Son düzenleme:

Annenin sözü çok hoşuma gitti ne güzel söylemiş "gözün görmeden özün gördü" Allahım önce özümüz sonra gözümüz görsün..amin canım

herkese merhaba

ben bir süre okumalara katılamayacağım.
hakkınızı helal edin lütfen.
çok yoğunum vakit bulamıyorum ve bide hastayım bu aralar.
en kısa sürede inş tekrar görüşmek üzere

sevgiler hepinize.

Allah a emanet olun. inş hepiniz tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerinize kavuşun

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum hangi duaları okuyoruz şuan ben 70.000 lem yelid okuyorum

hoşgeldin canım :):)
seyyyyyyyyyaaaaaaaannnnnnnnn
seni başka bişi aramıştım :)
özelden yazıyorum şimdi.
inşaallah ben yanlış anlamamışımdır :)

anestol pomad aldım. vemcain sprey ile xylacain sprey artık üretilmiyormuş.işe yarar inşALLAH

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben cumartesi gününe randevu aldım.bakalım bu doktor direk tüpmü dicek nedicek bilmiyorum hayırlısı artık
sizler nasılsınız

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben cumartesi gününe randevu aldım.bakalım bu doktor direk tüpmü dicek nedicek bilmiyorum hayırlısı artık
sizler nasılsınız

sanada iyi akşamlar canım.hakkında hayırlısı olsun.güzel haberlerle gel.tedavi her ne şekilde olursa olsun unutmaki bir tedavi seçeneğin var.ya hiç olmasaydı? o yüzden tüp bile dese moralini sakın bozma.son zamanlarda ne haberler okuyoruz.sıkça gazete ve televizyonarda çıkıyor.kimlere olmaz deyipte kendiliğinden bebek sahibi olanlar var. kaç kez tedavi olup kendiliğinden hamile kalanlar.bunun gibi bir sürü.o yüzden umutsuzlulğa kapılmamak gerekir.sana söylerken bunları 5 kez olumsuz tedavi sonrası aslında kendimede söylüyorum.Rabbim dermensız dert vermesin hiç birimize.hiç kimseye.seninde sonucun ne olursa olsun sıkma canını.yolunu çizersin hiç olmazsa.belkide hiç tedaviye bile gerek görmezler.hiç düşünme bunları.hakkınız da hayırlısı olsun canım.canını sıkmadım inşaallah.

seyyanım Allah razı olsun kuzum..inan içimde hiç bir teredütüm hiç bir korkum yok.rabbime inanıyorum.olmassada Allah büyüktür vardır bı bıldıgı neyapalım boynumuz kıldan ince.ol dicekki gelcek meleklerimiz.belki bilmediğimden bu heyecanım bilmiyorum anlamı ne içimdekilerin? ama rabbime sığınıyorum.biliyorum rabbım açılan bu elleri geri çevirmez.belki şimdi değil seneler sonra olur kimbilir..hayırlısı ne ise onu versın rabbım hepimize.tek duam bu bi bebek evet bende çok ama çok istiyorum ama Allahım hayırlı olucaksa hakkımızda ver demeyi her duamda dile getiriyorum.inşallah senınde rabbım gönlüne gore versin.olumsuz bütün denemelerini unutturcak sağlıklı bir evlat nasıp etsin güzel arkadaşıma ve senelerce bekleyen kardeşlerimecanımı sıkmakta nedemek estağfurullah..bazen aşırı heyecanımla ben sizlerin canını sıkıyorsam afola .bilmediğimdendir kusuruma bakmayın olurmudualarım sızlerlerabbım sınavlarımızdan başarıyla çıkmamızı nasip etsın inşallah

Allah daha iyi etsin sibelim
çok şükür bende iyiyim
doktora gitcekmişiniz hadi hayırlı olsun çok beklemeden hayırlı bi şekilde kavuşursun inşallah meleğine

amin canım ALLAH iyilik versin şekerim. inşALLAH canım evet kontrole gidecez bi problem var mı diye.varsa hiç değilse erkenden tedavimizi olalım.biz tevekkül edelim de takdir yine RABBimin

amin canım ALLAH iyilik versin şekerim. inşALLAH canım evet kontrole gidecez bi problem var mı diye.varsa hiç değilse erkenden tedavimizi olalım.biz tevekkül edelim de takdir yine RABBimin

aynen canım tevekkülü elden bırakmayalım..
rabbım gönlüne gore versin.hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…