canim belirti arama bence bazen hic birsey olmuyor ben goguslerime bakmaktan helak olmustum acaba siyahlastimi diye simdi yeni hafiften rengi degistiakintin jel kullaniyorsan ondan olabilir stres yapma sakin bende 23 nisanda cinsiyetini ogrenecegim kuzumun insallah hayirli haberler verirsin sende canim emla krem anestezik etkisi olan bir kremmis agda yaparken hanimlar kolaylik olsun diye kullaniyormus tabi baska kullanilan yerleride var
hemde nasıl canım dün test sonucumuzun iyi çıkmasını kutladık
diyorum nelere sevinir oldukkkk
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah bizlere de
canim ben hep menapur kullandim bana sormamissin ama yazayim dedim
hadi hayirlisi tatlim guzel haberlerini aliriz insallah test gunun ne zaman
insallah canim ya Rabbim sizlerede nasip etsin
aman Allahim dogduda 40 gunlukmu oldu masallah subhanallah saka gibi zaman ne cabuk gecmis
canim sadece o is icin kullanilmiyormus merak etme ben azcik okudum ilaci he bide camasiri esin niye almiyorki bizde hep esim alirdi
canim oncelikle yildonumunuz kutlu olsun arnavut cigerinede bayilirim ama h=inan aklima hicbirsey gelmedi pasta yap istersen aksama tatli yerine olabilir
Nasılsınız sizleriii çooook özledım sohbetlere katılamıyorum malesef evde ınternet yok
dun dra gıttık bebıs yıne gostermedı sonrası baska hastahaneye gıttık okadar ugrasa ragmen yıne gostermedı edeplı dıyor doktorlar ne edebı ya kıme cektı bu boyle ınatcı catlatacak benı dedım
yanı anlayacagınız yıne ogrenemedım
bebegın saglıgı durumu ıyı ama ben 2 kılo vermısım bu normal degıl bence çok uzgunum kızlar ya
kızlar hani bizim pazartesi evlilik yıldönümüydü ya
6 yıl bitti
şindik ben o gün bişey yapmadım zaten canı sağolsun 7/24 evde süprüz falan hak getire yani
yalnız bugün şehra indi
bende bişeyler hazırlayım diyorum
sizce neler yapayım
ben şimdi komşuya yaprak sarcam gelirim 1-2 saate
siz yazın olurmu
ha arnavut ciğeri yapcam
yanına cızlak düşündüm birazını yağlamam
başka neler olur canlerim
ciddi değişim olmuş ama inşallah çok yakında senden güzel haberi alacağız öyle görünüyorkutlamaya değer valla eee bundan sonra sıkı çalışman lazım
evet canım inşallah bakalım bi kırmızılar gelse düşükten sonra tam 36 gün geçti daha tık yok normal mi hiç bilmiyorum valla şaşırdım iyice cumartesi bi dr.a gitmeyi planlıyorum inşallah herşey yolunda der de başlarız çalışmalara
gecikme yaşadığın strestendir bence ama sen yine de git doktora kafan rahat olur.
Evet canım hayat böyle hızla akıp gidiyor.Allah sanada nasip etsin canımcanim ben hep menapur kullandim bana sormamissin ama yazayim dedim
hadi hayirlisi tatlim guzel haberlerini aliriz insallah test gunun ne zaman
insallah canim ya Rabbim sizlerede nasip etsin
aman Allahim dogduda 40 gunlukmu oldu masallah subhanallah saka gibi zaman ne cabuk gecmis
canim sadece o is icin kullanilmiyormus merak etme ben azcik okudum ilaci he bide camasiri esin niye almiyorki bizde hep esim alirdi
canim oncelikle yildonumunuz kutlu olsun arnavut cigerinede bayilirim ama h=inan aklima hicbirsey gelmedi pasta yap istersen aksama tatli yerine olabilir
A.s canım bende özlüyorum ama malesef bebek olunca eskisi gibi vaktim olamıyor.Mevlit hazırlığı oluncada yoğundum hep gelen giden vs.Canım seninki çok nazlı olmasın haklısın merak etmekle,sağlıklı olsunda inşallah gösterir annesiNasılsınız sizleriii çooook özledım sohbetlere katılamıyorum malesef evde ınternet yok
dun dra gıttık bebıs yıne gostermedı sonrası baska hastahaneye gıttık okadar ugrasa ragmen yıne gostermedı edeplı dıyor doktorlar ne edebı ya kıme cektı bu boyle ınatcı catlatacak benı dedım
yanı anlayacagınız yıne ogrenemedım
bebegın saglıgı durumu ıyı ama ben 2 kılo vermısım bu normal degıl bence çok uzgunum kızlar ya
hoşgeldin tatlımmmm
Siz iyi olun da ara ara güzel haberlerini alalım bize yeter canım
İnşallah bi daha ki kontrolde gösterir miniğimiz kendini
Yemiyor musun ki canım dr. ne dedi bu duruma
Bu arada bizden de haber vereyim sana eşimin değerleri çok çok yükselmişşşşşşş
canım ben değilim (henüz) :)kızlar herkese selam 4 gündür yoktum.transferim olduşimdi bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin
muhat çok sevindşim canım tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.inşallah Allah kucağına almayı nasip eder canım benim..
şimdi geçmişi okumaya başlayayım bakalım.
canım ben de şans mı var.eeee becerebilenler yapıyor muhatcım :) sen doktora gidecektin sonuç ne
büyüdü mü minik melek :)Nasılsınız geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın,hem bebekten, hem mevlud hazırlığı, birde misafirim vardı.Sizleri topiği özledim ama şimdilik gelemiyorum malesef.Bugün kırkımız çıkıyor Allah nasip ederseDarısıda sizlerin başına ve olmayanlara inşallah.Allah'a emanet olun.Umarım herşey yolundadır hamile haberleri alırım inşallah bol bol Öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
Bnede iyiyim canım şükürler olsunnn
Senin çocuk inatçı çıktı :) canım galiba taşınmışsınnn yanlış anlamadıysammm :)
Eeee nasıl gidiyo hamilellik?
Evet canım hayat böyle hızla akıp gidiyor.Allah sanada nasip etsin canım
A.s canım bende özlüyorum ama malesef bebek olunca eskisi gibi vaktim olamıyor.Mevlit hazırlığı oluncada yoğundum hep gelen giden vs.Canım seninki çok nazlı olmasın haklısın merak etmekle,sağlıklı olsunda inşallah gösterir annesiAyrıca üzülme sende kilo alırsın hamileliğinin son aylarına doğru alırsın daha canını sıkma inşallah herşey yolundadır
Canım çok sevindim hadi hayırlı haberini alırız umarım
Büyüyor teyzesicanım ben değilim (henüz) :)
seyyanın değeri 300 küsürdü.
canım ben de şans mı var.
bugün grevdeymiş dr ler :)
ama kulakla alakalı sanırım sıkıntı. benim 2,5 ayım var daha güzel haber vermeye:)
büyüdü mü minik melek :)
ecrin avatarını çok begendim :)
inşallah canım inşallahhhhh değerlerimiz yükselmişken hazır yumurta takibi yaptırayım diyorum gerçi ovulasyon testi de aldım ama
cuma günü kontrol için eşimle birlikte kontrole gidicez inşALLAH bi sıkıntı çıkmaz.eğer çıkarsada erkenden tedavimizi oluruz diye bi kontrole gidelim dedik.geçen günlerde sormuştunuz doktora gittiniz mi diye.bende konuştuklarımızdan eşime bahsettim.izinli olduğum gün gidelim dedi.bide bi arkadaşındada duymuş bi sıkıntı varmış.hamile kalamıyormuş.doktorda ilaç tedavisi yapmış.dün onun da haberini aldım 5 haftalık hamileymiş.
Büyüyor teyzesiYüzünde isilik çıktı pütür pütür oldu yavrumun Onu geçirmeye çalışıyorum:18:Sen nasılsın neler yapıyorsun Muhatcığım
İnşallah canım sabırla ve gereken şeyleri yaptır umarım güzel sonuçlar olur
cuma günü kontrol için eşimle birlikte kontrole gidicez inşALLAH bi sıkıntı çıkmaz.eğer çıkarsada erkenden tedavimizi oluruz diye bi kontrole gidelim dedik.geçen günlerde sormuştunuz doktora gittiniz mi diye.bende konuştuklarımızdan eşime bahsettim.izinli olduğum gün gidelim dedi.bide bi arkadaşındada duymuş bi sıkıntı varmış.hamile kalamıyormuş.doktorda ilaç tedavisi yapmış.dün onun da haberini aldım 5 haftalık hamileymiş.
doğru söylüyorsun canım bakalım ne diyecek dr. bi de düşükten sonra enfeksiyon yaşadığım için korkuyorum zaten:18:
canım allah razı olsun bebıs ıyı olsunda tek ıstegım buevet canım hayat böyle hızla akıp gidiyor.allah sanada nasip etsin canım
A.s canım bende özlüyorum ama malesef bebek olunca eskisi gibi vaktim olamıyor.mevlit hazırlığı oluncada yoğundum hep gelen giden vs.canım seninki çok nazlı olmasın haklısın merak etmekle,sağlıklı olsunda inşallah gösterir annesiayrıca üzülme sende kilo alırsın hamileliğinin son aylarına doğru alırsın daha canını sıkma inşallah herşey yolundadır
Canım çok sevindim hadi hayırlı haberini alırız umarım
evet canım inşallah bakalım bi kırmızılar gelse düşükten sonra tam 36 gün geçti daha tık yok normal mi hiç bilmiyorum valla şaşırdım iyice cumartesi bi dr.a gitmeyi planlıyorum inşallah herşey yolunda der de başlarız çalışmalara
ıns canımhoşgeldin tatlımmmm
siz iyi olun da ara ara güzel haberlerini alalım bize yeter canım
inşallah bi daha ki kontrolde gösterir miniğimiz kendini
Yemiyor musun ki canım dr. Ne dedi bu duruma
bu arada bizden de haber vereyim sana eşimin değerleri çok çok yükselmişşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?