Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız sizleriii çooook özledım sohbetlere katılamıyorum malesef evde ınternet yok
dun dra gıttık bebıs yıne gostermedı sonrası baska hastahaneye gıttık okadar ugrasa ragmen yıne gostermedı edeplı dıyor doktorlar ne edebı ya kıme cektı bu boyle ınatcı catlatacak benı dedım
yanı anlayacagınız yıne ogrenemedım
bebegın saglıgı durumu ıyı ama ben 2 kılo vermısım bu normal degıl bence çok uzgunum kızlar ya

amin aminn inşallah.. anladım canım..çok korkuyorum valla..desene aynı gün.. heyecan dorukta...
inşallah bebeğin sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın canım benim...

hemde nasıl canım dün test sonucumuzun iyi çıkmasını kutladık
diyorum nelere sevinir oldukkkk
Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah bizlere de

ciddi değişim olmuş ama inşallah çok yakında senden güzel haberi alacağız öyle görünüyor kutlamaya değer valla eee bundan sonra sıkı çalışman lazım

aminnn kuzum

hoşgeldin tatlımmmm
Siz iyi olun da ara ara güzel haberlerini alalım bize yeter canım
İnşallah bi daha ki kontrolde gösterir miniğimiz kendini
Yemiyor musun ki canım dr. ne dedi bu duruma
Bu arada bizden de haber vereyim sana eşimin değerleri çok çok yükselmişşşşşşş

Sen mutfakta iyisin galiba arnavut ciğeri,sarma cızlakt...ben yine de nacizane bir öneride bulunayım ...zaten 2 kişilik hazırlık yapacaksın islim kebabı yapabilirsin çok şık oluyor çok kalabalık olmayınca zorluğu da yok

ciddi değişim olmuş ama inşallah çok yakında senden güzel haberi alacağız öyle görünüyor kutlamaya değer valla eee bundan sonra sıkı çalışman lazım

evet canım inşallah bakalım bi kırmızılar gelse düşükten sonra tam 36 gün geçti daha tık yok normal mi hiç bilmiyorum valla şaşırdım iyice cumartesi bi dr.a gitmeyi planlıyorum inşallah herşey yolunda der de başlarız çalışmalara

gecikme yaşadığın strestendir bence ama sen yine de git doktora kafan rahat olur.

Evet canım hayat böyle hızla akıp gidiyor.Allah sanada nasip etsin canım
A.s canım bende özlüyorum ama malesef bebek olunca eskisi gibi vaktim olamıyor.Mevlit hazırlığı oluncada yoğundum hep gelen giden vs.Canım seninki çok nazlı olmasın haklısın merak etmekle,sağlıklı olsunda inşallah gösterir annesiAyrıca üzülme sende kilo alırsın hamileliğinin son aylarına doğru alırsın daha canını sıkma inşallah herşey yolundadır

Canım çok sevindim hadi hayırlı haberini alırız umarım

canım ben değilim (henüz) :)
seyyanın değeri 300 küsürdü.
eeee becerebilenler yapıyor muhatcım :) sen doktora gidecektin sonuç ne
canım ben de şans mı var.
bugün grevdeymiş dr ler :)
ama kulakla alakalı sanırım sıkıntı. benim 2,5 ayım var daha güzel haber vermeye:)
büyüdü mü minik melek :)
Bnede iyiyim canım şükürler olsunnn
Senin çocuk inatçı çıktı :) canım galiba taşınmışsınnn yanlış anlamadıysammm :)
Eeee nasıl gidiyo hamilellik?

ecrin avatarını çok begendim :)

inşallah canım inşallahhhhh değerlerimiz yükselmişken hazır yumurta takibi yaptırayım diyorum gerçi ovulasyon testi de aldım ama

cuma günü kontrol için eşimle birlikte kontrole gidicez inşALLAH bi sıkıntı çıkmaz.eğer çıkarsada erkenden tedavimizi oluruz diye bi kontrole gidelim dedik.geçen günlerde sormuştunuz doktora gittiniz mi diye.bende konuştuklarımızdan eşime bahsettim.izinli olduğum gün gidelim dedi.bide bi arkadaşındada duymuş bi sıkıntı varmış.hamile kalamıyormuş.doktorda ilaç tedavisi yapmış.dün onun da haberini aldım 5 haftalık hamileymiş.

Son düzenleme:
Büyüyor teyzesi Yüzünde isilik çıktı pütür pütür oldu yavrumunOnu geçirmeye çalışıyorum:18:Sen nasılsın neler yapıyorsun Muhatcığım
inşallah canım inşallahhhhh değerlerimiz yükselmişken hazır yumurta takibi yaptırayım diyorum gerçi ovulasyon testi de aldım ama

İnşallah canım sabırla ve gereken şeyleri yaptır umarım güzel sonuçlar olur

Hadi hayırlısı olsun inşallah bir sorun olmaz.Allah hayırlı etsin darısıda sana olsun

aminnnnnnnnnnnnn

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım hiçbişey çıkmaz da

doğru söylüyorsun canım bakalım ne diyecek dr. bi de düşükten sonra enfeksiyon yaşadığım için korkuyorum zaten:18:

korkma tatlım hiç bişey yok emin ol.enfeksiyon rahimde mi yoksa genital enfeksiyon muydu..düşük kaçıncı haftada oldu? Allahım bir daha yaşatmasın inş.Yine bir sürü soru sordum bu gün benden sana rahat yok canım

canım allah razı olsun bebıs ıyı olsunda tek ıstegım bu

ıns canım
çok sevındım ya ıns yakındır hayırlı habelerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…