Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım mesajım gelmedi mi? cevap vermedin de.
canım attım mesaj ama teline.

amin canım.ALEMLERE RAHMET HZ.MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

hoş geldin muhat
allah daha iyi etsin inşalah bende çok şükür iyiyim.
diyze heebenimkide bana yinge derr
amin inşallah canım

evet daha yeni konuşmaya başladı kediye tedi diyo :)
kedi deyince çıldırıyo :)

seyyancım mesajın geldi canım.mesajıı görmeden cevap verdim 10 dk dolması lazımmış 2. mesaj için ama zaten o mesajının cevabını vermişim farkında olmadan.bide canım ben 6 yasin,100 enbiya suresi 89.ayeti ve 707 ya varis bitti canım.okundu yazabilirsin.kardeşim de 707 ya varis çekti bu hafta için canım.söylemiştim beğenmişsin zaten canım ama yine de bidaha yazayım dedim.unutma

pkolularda yumoş bol oluyo inş kaliteside güzel olurda
bide bişey daha var eğer fazla kilon varsa biraz zayıfla derim çünkü ne kadar zayıf olursan şansın yükseliyo

gıdaklıya gıdaklıya bi hal olucam zatenayda yılda 1 yumurtluyom oda çatlayamadan bozuluyor yavrucak
fazla kilom yok sanırım bana göre varda tedavilere göre yok sanırsam ama diyete gircem yinede zaten şiştim 1 senede hapları içe içe

alemsin kız oda ne bi tavukluğumuz eksikti

seyyan ben dualarımı okudum.6 yasin 707 yavaris ve 100 enbiya suresi.Allah kabul etsin inşallah...
Allah kabul etsin canımcım.
ama doymuyorum cimlesi sinirimi aldı şimdik bak.kız muhat inşaallah hamilesindir inşaallah
seyyancım özel mesajımı aldın mı:26::26:

aldım canım seni defterimdeki listeye okudu diye yazdım.bu liste için.

Allah kabul etsin canımcım.

ama doymuyorum cimlesi sinirimi aldı şimdik bak.kız muhat inşaallah hamilesindir inşaallah

aldım canım seni defterimdeki listeye okudu diye yazdım.bu liste için.

amin :)
hanımlar aman eşlerinize iyi bakın soğuk alğınlığı 6 ay boyunca spermi etkiliyomuş :)

nice mutlu hayırlı sağlıklı ve bol bebişli senelere inşallah
aminnnnnnnnnn hepimize inşALLAH canımmmmmmmmmmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin :)
hanımlar aman eşlerinize iyi bakın soğuk alğınlığı 6 ay boyunca spermi etkiliyomuş :)

hiç iyi demedin şimdi :18::18:

benim bey hasta kız kaç gündür

epde ilaç aldı

ayyy o kadar proxeed boşamı gitti şimdi
anammmmm yok be değildir neysem sonuçları görünce anlayacaz

daha ne zaman gitceğimizde belli değil:44:

bende kaç yıldır yatıyom ama boşa gidiyo hep
zamanını bekliyodur melekim olcak inşallah

geçmiş olsun canım eşine öncelikle sanamı diyeyim bilemedim nazlı oluyolar ya hani:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…