iyi geceler muhatım aradım ama bulamadım yarın bakarım artıkınallaha emanet ol
17 nisanda saat 14,05 de izlemişim canım :)
özelden mesaj attım uzantıyı.
hayırlı akşamlar canım arkadaşlarım nasılsınız
dersmi çalışıcaksın tatlım Allah zihin açıklığı versinhahhh ben gidecem ya gelirsiniz :)
hade kaçtım ben :)
hayırlı cumalar kızlar..yine konuşmalar almış başını gitmiş..oku oku bitmiyor...
seyyancam ben dualarımı okudum...
kızlar benim moral bozuk dünden beri göğüslerimin ağrısı azaldı.bol su akıntım vardı o artık gelmiyor. halbuki bunlar hamilelik belirtisiydi..
galiba benim bebeğim tutunamadııı....bugün 7.günüm yarın test yapacam bekleyemecem neyse öğrenmem lazım...
Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız,inşaallah herkes afiyettedir huzurludur
Beni ve ailemi merak edenlere çok teşekkür ediyorum,hamdolsun iyiyiz...Annemler şuan Medine'deler,Efendimiz(s.a.v)in yanındalar,salatlarımızı selamlarımızı götürdüler,ulaştı O Gül Nebi'ye,Rabbim kabul etsin dualarımızı en kısa zamanda....Onlar gidene kadar hamile olduğumu öğrenirsem Kurban adadım demiştim ya,öğrenmek kısmet olmadı...Ama Kurban kestirmek kısmet olacak inşaallah:) Babacım kesilmesi için verdiğimiz miktarı vermş Talebe Yurduna,ben çok mutluyum hamile değilsem bile çok yaklaştım inşaallah olmaya...Rabbim kabul etsin tüm dualarımızı,çabalarımızı,gözyaşlarımıza merhametiyle sevince döndürsün....
İki gündür baş dönmesinden duramıyorum.Bugün çok mide bulantısı yaşadım...Psikolojik olduğunu sanmıyorum,çünkü kendimi anneliğe hazırlamadım bu sefer...Ya üşüttüm ya başka bir sorun var yada belirti bilmiyorum.Bugün adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,eşime söyledim üzülme olursan ölüm yok sonunda,bir ömür bizim dedi.
Ağrı yoksa hamilelik var deniliyo...Ağrı ise kiste işaretmiş...Benim ağrılarım var...Bu durum doğruysa,kistim var ve bu yüzden adet olamıyorum demektir...Yaın sabah idrar testi yapıcam tekrar...Siz bu mesajımı okuyunca çoktan yapmış olurum.Her iki durumda da hakkıyla sabrını ve hakkıyla şükrünü eda edebilmem için dua ederseniz sevinirim...Rabbim en hayırlısını nasip etsin,Vekilim O,tamamen Ona dayanıyorum,ne olursa olsun Onun Takdiri benim kabulüm...
Rabbim Cumalar hürmetine gönlünüzden geçen tüm hayırlı muradlarınızın bir an önce hayırla ve sağlıkla kabulünü nasip etsin...Hepinizi öpüyorum..Şimdiden Cumanız mübarek olsun,dualarda buluşmak dileğiyle
öyle yapıyorum zaten tatlım kötü bi düşüncem yok ama inşALLAH demekte fayda var.kesin konuşmamak lazımmış böyle şeylerde
Merhaba hakkında hayırlısı. Bende 3 senelik evliyim korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı. Çok dr gittim hepsi sorun yok olur dedi.
Tavsiye üzerine istanbuldan kalkıp gölcüğe bir doktora gittim. Dr rahmin biraz arkaya dönük bu zorlaştırır dedi. Bi yumurtlama takibi yaptı ve şu anda 4 haftalık hamileyim.Eğer yakınsan sanada tavsiye ederim kuzenime tüp bebekle bile anne olmazsın dediler senelerce uğraştı oda aynı dr gitti bir aylık bir tedavi ve sonrasında aşılama yaptı şimdi ikiz bebekleri olacak 5 aylık hamile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?