Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canim bak kizacagim sana hamilelik belirtisi arama tatlim o goguslerin sonradan bir aciyacakki ustune yatamayacaksin o testide ertele yapma sakin negatif cikabilir ve uzulursun erken donemde cikmiyor bazen bu kanda belli oluyor kac kisi oyle hamilelik haberini verdi 23 nisana ne kaldi surda c.tesi pazar p.tesi bide sali var dayan bitanem bebeginle konus ona ayetel kursi falan oku icini ferahlat lutfen

Hoş geldin canım haklısın sabrı ve dua ile aşacağız bu sıkıntılı günleri inşallah pko lusun demek hiç kür falan yaptın mı canım? Tüp bebek mi aşılamamı olcak senin

cANIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR. ama benim daha önceki hamileliğimde bu belirtiler şiddetle vardı ozaman takip etmemiştim sonra anlam vermiştim...şimdi kasıklarım ve belim çok ağrıyor..okuyorum.bilgisayarda fetih ,meryem .yasin sürelerini açtım onu dinletiyorum.

seni umitlendirmek istemiyorum ama yinede soyleyecegim benimde kasiklarim ve belim agrimisti felaket icimi oymustular sanki insallah su cumalarin yuzu suyu hurmetine peygamberimizin sav yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul ve makbul olur canim sen stes yapma bitanem senim yumoslar kac gunluktu?

rahmin arkaya dönük olması % 40 engeller hamileliği dedi doktorum. Ama düzelebilecek bir sorun dedi. Ne yaptığını anlamadığım bir işlemde yaptı sanırım rahmi biraz çevirdi. Sık sık çağırdı bizi yumurtlama takibi yapıldı. Çok da hastası var herkes memnun gitmek istersen bilgilerini veririm.

rahmin arkaya dönük olması düzelmez demişti benim doktor ama..yumurta takibi nasıl yaptı sana...bir sakıncası yoksa bilgilerini verirsen iyi olur canım..

krizantem dua okuyunca bira daha iyi oldum...artık araştırmayacam. olursa Allahtan olmasa da Allahtan...

sen neyapıyon nasıl gidiyor gebelik canım..

şimdi gördüm yazını kusura bakma canım...Amin amiiiinn canım benim Allah razı olsun senden canım...
benim yumoş 5 günlüktü zaten bir tane yerleştirdi doktor...zaten 3 tane döllenmiş yumurta vardı bir tane dondurmaya değmez diye 2 tane donduralım dedi yaşın da 35 in altı...bizi o gün öyle ikna etti...

inşALLAH canımmmm elbet ümidimizi kaymetmeyeceğiz

hanımlar ben çıkıyorum .
aeo :)
mutlu geceler hepimize:) ben de efendi efendi test çözeyim :)

ALLAH cc zihin açıklığı versin canımmmm
banada akıl fikir
2 gündür çalışmıyorum yine hiç

krizantem dua okuyunca bira daha iyi oldum...artık araştırmayacam. olursa Allahtan olmasa da Allahtan...

sen neyapıyon nasıl gidiyor gebelik canım..

estagfirullah canim rabbim sendende razi olsun doktorun en iyisini yapmis bence insallah busefer tutacak ve donmuslara ihtiyacin kalmayacak benimkilerde 5 gunluktu sen sadece dualarini oku icini ferahlat bende transfer yapildiktan sonra bulmustum burayi dualarla insan daha bir rahat hissediyor kendini

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız rabbim dualarımızı tez vakitte kabul etsin inşallah
seyyan ben 2yasin 707 ya varis okumuştum cuma saati 2yasin daha okurum toplamda 4 yasin okumuş oluyorum allah kabul etsin inşallah 6tane okuyamadım canlar kusura bakmayın işlerim çok yoğun
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

hayırlı cumalar arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin benim yasinlerim tesbihlerim bitti allahın izniyle

krizantem senin ilk denemede mi oldu cnm toplanan yumurta sayısını okuyun maşallah dedim 39 tane falandı galiba sizin sorun neydi canım merak ettim bir mahsuru yoksa tabi

inşALLAH.evet canım bizde öyle düşündük erken kalkan yol alır :)

aynen öyle canım güzel haberlerle gel inşallahhhh

ayyy estafurullah tatlım yaa sohbet çok güzel gidiyor çıkmak istemiyorum valla...ama eşim eve geçecekmiş şimdi kurt gibi açıkmıştır garibim kendine çok iyi bak

ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer

ee biz herzaman ordayız melekim
bu arada bende ilhannazımdan öğrendim o dedi tedaviye başlıcak melek :26:hata belki aynı hastane olur dedi oyuzden sordum acaba benimmi haberim yok diye:26:hayırlısı olsun melekim.dualarım sizlerle herzaman.[/QUOTE]
koş tatlım koş sabırsızlıkla bekliyorummmm

evet canım vki ye göre normal ama hem bünyem alışık değil hemde orantısız bir vücudum var basen ve bacaklarımdan şikayetçiyim azıcık versem bi de sporla sıkılaşsam harika olacak evet canım çalışıyorum

çok iyi yaaaaa
amin :)
hanımlar aman eşlerinize iyi bakın soğuk alğınlığı 6 ay boyunca spermi etkiliyomuş :)
hadi yaaa ama olmaz ki buuuuuuuuu

Canım benim hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhh

bizimde %0 dı canım şimdi %3'e çıkmış takviye kullanıyormusun bi de bugün preseed jel diye birşey duydum onu araştırıyorum kullanan varsa yardımcı olur mu arkadaşlarrr

Dr. bilgisini verir misin canım acaba araştırmakta fayda var sen gölcüktemisin gerçi benim erkek infertilitesi ama:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…