Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim Allah anneciğine acil şifalar versin.varmı bi isteğin bizden.

canım çoküzüldüm.
hastalar üzerine vakıa suresi okunması tavsiye edilmiş canım.
biz de burda elimizden geldiğince ederiz tabi.

:):)
sev tabiiii:)
canım ben şırıngayı kafaya taktım yaaw :)
bana kasıgın düşük diyolar zatî :)
şırıngayı denemeye değer mi diye araştırıyorum :)

Belki de 2.için çalışmana gerek kalmaz bir taşla iki kuş.Onlara yetişelim derken bir bakmışsın geride kalmış arkadaşlar.O zaman bir taşla 3 kuş.

Rabbime layık kul peygamberimize layık ümmet sana ve babasına layık bir evlat nasip etsin Allah'ım inşallah.

Rabbim annene ve tüm hastalara şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım

seninki ürekek benim kide keçi gibi inatçı.bana mı çekmiş ne bende de vardır inatta bu kadar değil ki anam.gelecekler gelecekler merak etme.Rabbim ol diyecek en kısa zamanda kavuşacağız bebişlere.peygamberimize güzel ümmetler getireceğiz dünyaya inşaallah canım

dua canım tek istediğim dua.
etmezmiyiz merak etme canım.dualarımız seninle...ve annenle tabi

ay nerden biliyosun ya kasığının düşük olduğunu sende.takılma ona.sen yap şu şırıngayı.bence değer......

ben çıkayım kızlar.annem bu haldeyken fazla kalmayım.kusura bakmayın.dualarınızdanda sizlerden de ALLAH razı olsun.hayırlı geceler

Enişte okudu mu yasin rahatladın mı biraz canım.
1 ay olacak nerdeyse nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun ama öyle çok özledim ki anlatamam canım

Silkelemeyi deneyemedim ben daha şırınga + silkeleme nasıl olur acaba :)

amin canım:)
şöyle mini mini dudaklarıyla dua okusa çocugum diye içimden çok geçiriyorum :)

hihiiihiiiii ben de çok cesurumdur.
bi gün eve hırsız girdi hırsızı kovaladım:) o kadar yani.
aldım çaldıklarını, yani korkudan attı gitti:)
okurkende giriş kattaydı evimiz serili kıyafetleri çaldılar. arkadaşlarım hırsızın verilmiş sadekası varmış demişlerdi :)
korkulur benden :):)

evet canım rahatladım biraz.ama uyusam iyi olacak.bugün geçsin istiyorum.emacım bu şırınga +silkeleme süper fikir bence

ey mübarek sen beni bu halde bile güldürdün ya ne diyeyim sana.Rabbim sana boy boy bebişler versin inşaallah emi

ben çıkayım kızlar.annem bu haldeyken fazla kalmayım.kusura bakmayın.dualarınızdanda sizlerden de ALLAH razı olsun.hayırlı geceler
aklım sende kalacak..
etmezmiyiz merak etme canım.dualarımız seninle...ve annenle tabi

ay nerden biliyosun ya kasığının düşük olduğunu sende.takılma ona.sen yap şu şırıngayı.bence değer......
şırıngayı deniycem zararı olmayacaktır çünkü tüplerde alakasız yaışıklık oluyomuş onu açıyo:)

şırınga yapınca belki silkelemeye gerek kalmaz.
ben çatlardım :)
15 ay zor bekledim zaten :S

hatunlarrrrrrrr benim yarın dersim var. benim artık bi zahmet uyumam lazım :)
aeo güzel haberlerle gelin.
eslem artık kafanı kırarım çatladım yaaaaaaaaaa çatladımmmmm.
nekadarzor ve antikdeniz bu ara yoklar.

Ne sevimli olurlar dua okurken bizimde düşüncemiz küçük yaşta hafızlık kursuna gönderecez Rabbim nasip ederse eşimin teyzesinin kursu var.
Gelmeden hayaller kuruldu paşamızı bekliyoruz.Biz daha çok bekleriz galiba eşim ayrı yerde ben ayrı :)
Bu arada hırsızlara oh olsun :)

canım dostlarım ben çıkıyorum.sizleri Allahıma emanet ediyorum.ve sizi çooooooooooooooooook seviyorum.muahatım canım ,emacım sizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum.sibel senide canım.en güzel yarınlar sizin olsun inşaallah.

:) bak ayagını denk al :)
depresyona girersen seni de kovalarım :)

küçük kızıma yemeni baglıycam teyzesi:)
koca yanaklaı sarka sarka okusun :)
çıkıyom ben yawww

Hadi uyu o zaman canım dinlen kendine gel Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah.Siz şimdiden deneyin şırıngayı bende yetişecem size inşallah hayırlı geceler canım

Rabbim bundan sonra ayrılık göstermesin inşallah canım.
Eslemin güzel haberlerini alırız inşallah.
Hayırlı geceler canım

:) bak ayagını denk al :)
depresyona girersen seni de kovalarım :)

küçük kızıma yemeni baglıycam teyzesi:)
koca yanaklaı sarka sarka okusun :)
çıkıyom ben yawww

Ayyyy bayılırım yemenili miniklere teyzeleri sevsin inşallah :)
Hadi çık canım öpt Aeo

Amin demeden geçemeyeceğim şekerimBenim yeğenimde şeeşe (teyze) der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…