kızlar bana müsaade.kociş geldi.abdest alalımda ben bi yasin okuyayım sende dinle dedi.belki rahatlarım diye....
kızlar bana müsaade.kociş geldi.abdest alalımda ben bi yasin okuyayım sende dinle dedi.belki rahatlarım diye....
eniştemizin diline saglık şimdiden.
seyyan emin ol şuan senin yanında olmayı çooooook isterdim.
belki elini tutamıyorum, gözünü göreniyorum, emin ol gönlümden gönlüne bi bağ var.
ben seni ordan görüyorum, ordan izliyrum.
her aradıgında ben orda olcam , söz.
inşaallah bu der bu sıkıntı gidecek,
seviyoruzzz kız seni :*:*
Allah kabul etsin canım.Hayırdır bir sorun yok inşallah seyyanım Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Ne güzel yazmışsın canım içinden geçenleri Allah muhabbetinizi artırsın inşallah
allah kabul etsin canım....rabbim gönlünün muradını nail eylesin...bende çıkıyorum...sanada iyi geceler....kızlar bana müsaade.kociş geldi.abdest alalımda ben bi yasin okuyayım sende dinle dedi.belki rahatlarım diye....
aynen durmak yok yola devam...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...önemli değil sen hele bir hamiş kal....canım şimdi keçiboynuzuna tam gaz devam etcez.
eşim saolsun işin ciddiyetini kavradı:) siğara konusunda daha titiz davranacagını söyledi:)
sonra antepten gelecek olanlardan biri benim için :)
ama adımı yazmadım
sonra da o kadına gitcem bakalım. ama kimseye demeyecegim. eşimin bi yengesi var o tamam derse bi onla gideim :)
allah kabul etsin canım....rabbim gönlünün muradını nail eylesin...bende çıkıyorum...sanada iyi geceler....
aynen durmak yok yola devam...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...önemli değil sen hele bir hamiş kal......allah şifanı versin canım inşallah sebebindir belki...sonra görüşmek üzere iyi geceler...
amin hepimiz daha iyi olalım inşaallah.
ema 1 000 000 ileri hızlı sperm az mı?
iyi geceler hepiniz allaha emanet olun...
Bilmem az mıymış :) kimin sonucu bu canım
eşimin sonucu canım.
bi baktım da az gibi
keçiboynuzu bayag iyi geldi dedi eşim. bakalım artık.
canım sen evde tek mi kalıyısun? geçen gün geldi aklıma soramadım:)
Hızlı deyince bir düşünmek lazım.Çok fazla da olsa çok az da olsa dileyen dilesin ol desin hayırlısıyla yeter ki sonuca bakma sen keçiboynuzunu bende yapayım diyorum eşime elime geçerse adam :)
Evde tek kalamam hem eşimde bırakmaz zaten annemde kalıyorum canım biraz korkağım galiba :)
kızlar annem rahatsızonun yanındayım. dua edin nolur.
canım ben sabah akşam su bardagıyla içirdim o hafta eşim işe yarıyo bu dedi.
geçen gün okudum norveçte bi türk ailenin bebegi olmuyo 13 yıl boyunca.
burdaki dr de keçiboynuzu kürü yap bana dua etcen demiş:) bi poşet de keçiboynuzu yollamış:)
adam bayag gaza gelmiş. 3. bebegi de dünyaya gelmiş:)
ama tadını benim eşim pek sevemedi:)
hemen çikolata yiyo:)
canım benim gönlünden gönlüme olan o bağı ta yüreğimde hissediyorum.yanımdasın sen benim,herzaman.bende sizi seviyorum ya hemde çok.eniştemizin diline saglık şimdiden.
seyyan emin ol şuan senin yanında olmayı çooooook isterdim.
belki elini tutamıyorum, gözünü göreniyorum, emin ol gönlümden gönlüne bi bağ var.
ben seni ordan görüyorum, ordan izliyrum.
her aradıgında ben orda olcam , söz.
inşaallah bu der bu sıkıntı gidecek,
seviyoruzzz kız seni :*:*
canım yok bi sorun da öle bigeldiler bana bugün.canım çok sıkkın,içim daraldı bugün biraz ya...amin canım hepimize ferahlık versin Rabbim.Allah kabul etsin canım.Hayırdır bir sorun yok inşallah seyyanım Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Ne güzel yazmışsın canım içinden geçenleri Allah muhabbetinizi artırsın inşallah
canım sana ne anlattım ben.kadının bir embriyosu olmuş ve kalitesi düşük.ama Rabbim ol demiş.takılma bu sayıya falan.ama tabi tedbirinide al.keçiboynuzuna devam.tedbir kuldan takdir Allahtan.olacak inş.merak etme.ta yüreğimden inanıyorum.eşimin sonucu canım.
bi baktım da az gibi
keçiboynuzu bayag iyi geldi dedi eşim. bakalım artık.
canım sen evde tek mi kalıyısun? geçen gün geldi aklıma soramadım:)
canım birgün değilki bayadır yok eşin.yanlız kalmaman iyi bence.hem evde canın daha çok sıkılır.takarsın kafana.annene selamlar.Hızlı deyince bir düşünmek lazım.Çok fazla da olsa çok az da olsa dileyen dilesin ol desin hayırlısıyla yeter ki sonuca bakma sen keçiboynuzunu bende yapayım diyorum eşime elime geçerse adam :)
Evde tek kalamam hem eşimde bırakmaz zaten annemde kalıyorum canım biraz korkağım galiba :)
geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin.kızlar annem rahatsızonun yanındayım. dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?