ayşecim canımmm bana 1 tane yazmışsın olurda adetim erken biterse cumaya kadar eksik olursa yardım ederim zaten çok mahçup oldum geçen haftayı okuyamadığım için
gunaydın kızlar umarım ıyısınızdır
gecmısı okuyamadım cok rahatsızım bıraz
ayse bana 5 yasın 200 ayetel kursu yazarsın canım
kurbanı karsılama orucuna başladım inş. Allah kabul ederse ilk gun pek halsız ve kotuyum
bide
kızlar özellikler metformin uzmanları size bi sorum var
3 aydır metformın kullanıyorum adetım düzenli 28 elyulde son adetımı oldum (ilk gunu 28 ekim)
dun geceden berı inanılmaz derecede kasık agrısı çekıyyorum agrı bobreklerıme kadar vuruyo sıcak suyla oturuyorum şu an o derecede ağrım var sanırım üşüttüm diyorum yumurtlama günümede yakınım sanırım gerci umudum yok ama ağrının yumurtlama günüyle yada çatlamayla patlamayla ilgisi yoktur demi???
çok geçmiş olsun canım.inşallah hayırlısıyla zamanı gelince yeniden anne olup bebeğine kavuşursun
Hoşgeldin canım aynı bir değişiklik yoksen nasılsın iyisindir umarım.sendende allah razı olsun
Canım bana 2 yazmışsın 5 tane okurum ben yine
Sendende canım.strestendir dediğin gibi inşallah kısa sürede iyi olup toparlanır yuvasında huzurlu olur
canım allah orucunu kabul etsin..
Ben gecen ay aşırı sancı nedenyle dra gittim yumurtan catlayacak bu sebepten sancı yapıyo demişti..ama inş.yum. çatlıyordr
günaydın herkese,
ayşem posta kutun doluymuş canım. öncelik bebiş isteyenlerin olsun. Ben tamamen içimden geldiği için okumak istedim. Allah sizlerden de razı olsun. Rabbim tez vakitta hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize. Sevgiler
inşallah yaaaa öylemıdır dersin
nasıl bi sancıydı anlatırmısın ayse
canım dr öyle demiş ti..
Sancı hem belim hem de kasıklarım patlarcasına ağrıyordu..
benımde belım falan cok kot yaaa kasılarım şişkinlik var ,
feruarımı kapatamıyorum üşüme var
acaba aüşüttümmü yoksa yumurta agrısımı
bence yumurta catlayacak ..benimde böyle olunca ilişki önermisti dr
bu agrıyla nası becercem onu :18:
allah iyiliğini vermesin
Blmiyorum canım öyle ya da böyle ilişki olmalı bugün
heryerım ayrı agrıyo valla
taam olsun bakalım hayırlısı
inş. Bu kadar ağrıya hayırlı sonuçlar alırım
merhaba kizlar ben dualariniza katilamiyorum ama surekli takip ediyorum yazdiklarinizi kurlerden bahsettiginizi gordum benim bir sorum olacak eger bi bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olurum ben 2.tup bebek tedavime basladim 10 gun once ve bogurtlen koku kaynatip suyunu iciyorum o gunden beri , bana yumurtalari kalitelestirdigi ve rahim kalinligini arttirdigini soylediler acaba dogrumu yanlismi sizin yorumlara baktim dogru bildigim yanlis cikti ornegin sogan kuru konusunda ben tam tersini biliyordum o yuzden belki biliyorsunuzdur diye soriyim dedim...rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve ins en yakin zamanda meleklerimize kavusmamizi nasip etsin
seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okuyacak
turkuaz==20 tane okudu
rösseens==200 tane okuyacak okumak isteyenler eklenecektir
Bende okumak istiyorum inşaallah.
200 ayetel kursi. Ne zaman bitecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?