Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Merhaba kızlar....
Ayseciğim beni bu haftaki Yasin listesine ekler misin? Temizlendim de canım.. Bir de bu hafta kimde sıra? İnşallah okuyacaklarımız arasında SEN de varsındır canım....

merhaba canım inş. bu ay güzel haberler alacağımız bi ay olur..
ben listeye ekledim kendimi ama daha var canım...

ayşecim belki sana iyi gelir bilmiyorum.bana iyi bir etki vermedi.yani ben korktum artık kürlerden.arkadaşların da dediği gibi soğan kürününde rahim duvarını inceltici özelliği var.kürleri uygularken dikkatli olmakta fayda var.

Ayse cim. 20 ayetel kursi ve 1 yasin okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin sizlerin kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun. Amin amin Ya Rabbi

ayşecım 3 yasın yazmışsınız bana okurum bu arada eskı msj bende baktım çokk geçmış olsun allah şifa versın 200 tane ayet-el kürside ben okurum cumaya kadar .Allahtan bişey olmazsa dahada okumaya çalışırım.

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah hayırlısıyla zamanı gelince yeniden anne olup bebeğine kavuşursun
ben pek giremedim nasılsınız ?
listemizde tamamlanmış oh yeni listeyi hazırlıyorum şimdi allah hepinizden razı olsun
Hoşgeldin canım aynı bir değişiklik yokSen nasılsın iyisindir umarım.Sendende Allah razı olsun
Canım bana 2 yazmışsın 5 tane okurum ben yine
allah razı olsun canım durumu hala aynı bayılıyo 10 dk sonra kendine geliyo sanırım stres üzüntüden oluyo
Sendende canım.Strestendir dediğin gibi inşallah kısa sürede iyi olup toparlanır yuvasında huzurlu olur

Merhaba kizlar ben dualariniza katilamiyorum ama surekli takip ediyorum yazdiklarinizi kurlerden bahsettiginizi gordum benim bir sorum olacak eger bi bilginiz varsa paylasirsaniz cok memnun olurum ben 2.tup bebek tedavime basladim 10 gun once ve bogurtlen koku kaynatip suyunu iciyorum o gunden beri , bana yumurtalari kalitelestirdigi ve rahim kalinligini arttirdigini soylediler acaba dogrumu yanlismi sizin yorumlara baktim dogru bildigim yanlis cikti ornegin sogan kuru konusunda ben tam tersini biliyordum o yuzden belki biliyorsunuzdur diye soriyim dedim...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve ins en yakin zamanda meleklerimize kavusmamizi nasip etsin

ALLAH kabul etsin...

Ayşecim canımmm bana 1 tane yazmışsın olurda adetim erken biterse cumaya kadar eksik olursa yardım ederim zaten çok mahçup oldum geçen haftayı okuyamadığım için

günaydın herkese,
ayşem posta kutun doluymuş canım. öncelik bebiş isteyenlerin olsun. ben tamamen içimden geldiği için okumak istedim. Allah sizlerden de razı olsun. Rabbim tez vakitta hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize. sevgiler

kızlar tum okuyanlara teşekkür ediyorumAllah razı olsun ,Rabbim hayırlı evlatlar nasıb etsin hepimize ,bu arada ismim yasemin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…