inş bize yine güzel haberlerle gelirsin canım
yalnız kaldım yaaa
Anca geldim şimdi uç kişi sayilirimya ayetel kursi 50 tane okurum benide yaz canim benim
anca geldim şimdi uç kişi sayilirimya ayetel kursi 50 tane okurum benide yaz canim benim
ben 3 yasın ve 50 tane ayetel kursu okudum cnm..
Allah kabul etsin.
seminay ve antisocial için ayet el kursi listesi
ayse035==200 tane okuyacak
orlic==200 tane okuyacak
turkuaz==20 tane okudu
rösseens==200 tane okuyacak
okumak isteyenler eklenecektir
ayşecimmm, bana ne çabuk sıra geldi:)) tatlım ben şu an tedavide değilim. Eğer tedavide olan arkadaşımız varsa ona öncelik verebiliriz. Bir de lütfen senin için okuyalım artık.
aramıza hoş geldin canım
yasini şerif te okumak istermisin senide sıraya dahil edip sıran geldiğinde sanada dua edilir
şuan için yasin-i şerif okumaya katılamayacağım. çok fazla okumam gereken var.
Ayetel kursi yi cumaya bitiririm inşaallah. Buraya yazamazsam bile okumuş sayın beni inşaallah.
Tüm arkadaşlarım inşaallah muratlarına ererler. şimdilik sıraya girmek için değilde duaya dahil olmak için geldim.
ayşecim ben geldim biliyosun bu hafta banada yazabilirsin cnm 3 yasini şerif 100 de ayetel kürsi okuyabilirim.
özlemmmmmmmmmm çok mutlu oldum kıssss... 3 KİŞİ DEMEK HAAA... ay birazda büyüyüp cinsiyetleri belli olunca şu nickin altına biz 3 kişiyiz yaz emi. çok hoşuma gitti. 3 kişi.. ayyy hayde büyüsünler sağlıkla. kesinlike ultroson resmini görmek istiyorum sölimmmm.
onlar büyünce siz evde 1 çekyatı kaplarsınız ahahahhhahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?