Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nurusima cnm bende ameliyat oldum polip ameliyati,miyomla ikisi ayni sey deyilmi??bilmiyorum.ama ikitaymis son 3 haftadir agrilar icindeyim bu gunumede sukur,cnm niye o kadar pahali bu ameliyatki??ne kadar buyukmus seninki ben tehlikeli oldugunu biliyorum ama tam detayi anlamadim,Rabbim yardim etsin,insallah transferin olur(,cope atariz emriolari) demisler ya ben orda kaldim...Allah iyi insanlarla karsilastirsin onlarin ne kadar kiymetli oldugunu bilmiyolarki,insallah bu mucadelen karsiliksiz kalmiycak guzel kardesim..sende biliyorsun tabiki,eyer duamizin kabulu gecikiyorsa Rabbim bizim icin daha guzel seyler hazirliyor demektir...

nasipte ne varsa o oluyor cnlarim,benim evlendigimde koca bi et vardi rahimde ilk bi kac sene oyle olmadi,o et alindi buseferde ameliyatta tupumun teki zedelendi,ama otki tupum var hala derkeeeen,onunda yumurtasi zayifladi,yani simdi iyi olan yumurtaligimin tupu tikali,tupu acik olan tumurtaligimda zayif...tup bebek yapildi ikinci erken dusuk,3.de polip cikti,yani hep engelller koydu rabbim taktir deyilde ne,Allah tan deyilde kimden??nasip kismet iste olacak olsa bir yumurta bile yeter ama olmuyor,belki Rabbim ol derse sag yumurtaligim yumurta atar supermenlerde yakalarsa bu is tamamdir..ama 12 seneye yaklastik evleneli daha denk gelmedi..bakalim bizim kaderde daha neler var..Allah bu gunlerimizi unutturacak dert vermesin

geçmişe döndüm eksikleri gördüm
inşallah tamamlarız ben en iyisi çıkım işlerimi bitirimde biraz dua okuyayım
öpüyorum hepinizi

yok canım aynı değil polip yumurtalıklarda oluşuyor miyom rahimde ve boyutu benimkinin 8 cm olmuş tedaviden dolayı büyümüş .ameliyat ücreti çok çünkü kalı ameliyat olacak ben gebelik istediğim için rahimden değil göbekten kamerayla girilip endoskopik ameliyat yapılacak .işte ne derlerse ona inanıp onu yapıyoruz elimzden gelen birşey yok işte.canım spermleri atacaklardı çöpe benim bir arkadaşım tedavi oldu tam opu günü parayı yatırmadıkları için yumurtaları toplanmamıştı ve hem tedavisi iptal oldu yaşadıklarıda cabası işte herşey burda para paran olduğu kadar paşasın anlayacağın inşallah Rabbim merhametlilerle karşılaştırsın cümlemizi ve bebişlerimize biran evvel kavuştursun amin
aynen canım olduğu kadar olmadığı kader derler .seninde hikayeni okumuştum çok zorluklar yaşamışsın Rabbim mükafatını versin en yakın zamanda inşallah herkes yaşadığını bilir.nasip tabiki olacağı varsa engeller ortadan kalkar olmayacaksada kendimi parçalasak ne fayda sabredip dua etmekten başka elimizde gelen birşey yok

Inşallah tamamlarız ben en iyisi çıkım işlerimi bitirimde biraz dua okuyayım
öpüyorum hepinizi
allah kabul etsin tatlım bende aslında okumak istiyordum ama malesef cezalıyım artık okuyanlardan rabbim razı olsun güle güle tatlım bizde seni

merhaba
bu topigi yeni gördüm ve cok güzel oldugunu düsündüm
öncelikle topigi acan arkadasa tesekkür ederim
böyle güzel seylere vesile oldugu icin
haftaya cuma gününe kadar ben de 5 yasin okuyabilirim
ins.listeye beni de ekleyin
rabb´im tüm hayirli dualarimizi kabul eylesin insaallah

olsun canım.zaten liste pz tesiye sarkacak.sen bu hafta okuyamazsın heralde okunur senin yerine merak etme sen.nasılsın daha iyimisin canım.

canım hala 15 gün oldu kürtaj olalı ama benden hala leke geliyor hasta mıyım değil miyim anlamadım bununla ilgili konu bile açtım ama cevap alamadım acaba regl miyim ben şimdi boy abdesti alıyorum sonra yine kırmızı geliyo napıcam bilmiyorum :18:

Muhat canım cevabın için sağ ol.Ben de dün regli oldum o zaman nasıl yapalım?
Benim 5-6 gün sürüyor.

Canım çok geçmiş olsun.Neden kürtaj oldun bebeğin kalp atımı mı alınamadı.üç yıl önce maalesef ben de olmak zorunda kalmıştım.Hala düşünürüm yaşasaydı 2,5 yaşında olacaktı diye

Canim sorun degil:) yettiği yara kadar okuyoruz.önümüzdeki haftaya kadar vakit var. nasibinde okumak varsa okursun:)

Yerlere yatacaktı nerdeyse gülmekten yaaa görür o gününü benim işim bitti bir daha ki sefere de ben yapcam aynısını bananeee
Canım d vitamini de iyi geliyor diye duydum hatta bir arkadaş miyomunu küçültmek için kullanıyordu d vitamini bir araştır istersen

Canım bende düşükten sonra 17.gün bitti lekelenmeler öyle reglimişim gibi değildi ama öyle hafif hafif bana 10.günden sonra özre giriyor seninki demişlerdi bende boy abdestimi alıp her namazdan önce abdest almak kaydıyla kılmıştım namazlarımı canımcım

Seyyan cadolozu benden habersiz topige mi giriyon sen

Nasildi piknik

canım nasıl sevindim bilemezsin ya şimdi muhat yine kızacak ne ağlaksın diye ama bu sefer hiç olmazsa sevinçten ağladım.acayip moral oldu bu haber.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip atsin .bizede dua et taze anne adayı.öpüyorum seni kendine dikkat et.iş falan yapma.tadını çıkar doya doya.
Arkadaşlar yeni liste ne zaman yayınlanacak sürekli bakıyorum ama göremedim
yeni liste derken canım.anlamadım zaten yayınlandı ve seni ekledim ben listeye.
inşallah tamamlarız ben en iyisi çıkım işlerimi bitirimde biraz dua okuyayım
öpüyorum hepinizi

CANIM YA Allah razı olsun.

Seyyan cadolozu benden habersiz topige mi giriyon sen

Nasildi piknik

evet şimdik girdimdi hıh nolmuş yani.piknik güzeldi ama migrenim tuttu.yeni kendime geldim çok şükür sen neler yapıyon muhatım.bak sen cadoloz diyon ben muhatım diyom......

Kizlar nasilsiziz?ben bu aralar yogunum Seyyancim ben dualarimi okudum canim Cuma gunude turkiyedeyim insallah onumuzdeki haftanin dualarini okuyamayabilirim ayin 21ine kadar musade istiyorum sizden ama okuyabilirsemde muhakkak haberdar ederim sizi telden yaziyorum insallah dogru yazmisimdir hepinizi opuyorum Allaha emanet olun

Baharbaba aklimdasin ve dualarimdasin kizlar hepiniz oyle

Ben de herkese cadolozu demiyorum biliyosun demi:) gene ağlamaya bahene bulmusun:)melek iyi aksamlar canim. Sen nasılsın.
Alıntı yapamıyorum. Idare edin

Ben de herkese cadolozu demiyorum biliyosun demi:) gene ağlamaya bahene bulmusun:)melek iyi aksamlar canim. Sen nasılsın.
Alıntı yapamıyorum. Idare edin

biliyorum canısı sen herkese cadoloz demezsin bende şikayetçi değilim zatene..ay buldum yine bi bahane hakketten

kızlar yarın balıkesire kaplıcaya gidiyorum kim var bakayım orda gül yüzünü göstersin bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…