yok canım aynı değil polip yumurtalıklarda oluşuyor miyom rahimde ve boyutu benimkinin 8 cm olmuş tedaviden dolayı büyümüş .ameliyat ücreti çok çünkü kalı ameliyat olacak ben gebelik istediğim için rahimden değil göbekten kamerayla girilip endoskopik ameliyat yapılacak .işte ne derlerse ona inanıp onu yapıyoruz elimzden gelen birşey yok işte.canım spermleri atacaklardı çöpe benim bir arkadaşım tedavi oldu tam opu günü parayı yatırmadıkları için yumurtaları toplanmamıştı ve hem tedavisi iptal oldu yaşadıklarıda cabası işte herşey burda para paran olduğu kadar paşasın anlayacağınnurusima cnm bende ameliyat oldum polip ameliyati,miyomla ikisi ayni sey deyilmi??bilmiyorum.ama ikitaymis son 3 haftadir agrilar icindeyim bu gunumede sukur,cnm niye o kadar pahali bu ameliyatki??ne kadar buyukmus seninki ben tehlikeli oldugunu biliyorum ama tam detayi anlamadim,Rabbim yardim etsin,insallah transferin olur(,cope atariz emriolari) demisler ya ben orda kaldim...Allah iyi insanlarla karsilastirsin onlarin ne kadar kiymetli oldugunu bilmiyolarki,insallah bu mucadelen karsiliksiz kalmiycak guzel kardesim..sende biliyorsun tabiki,eyer duamizin kabulu gecikiyorsa Rabbim bizim icin daha guzel seyler hazirliyor demektir...
aynen canım olduğu kadar olmadığı kader derler .seninde hikayeni okumuştum çok zorluklar yaşamışsın Rabbim mükafatını versin en yakın zamanda inşallah herkes yaşadığını bilir.nasip tabiki olacağı varsa engeller ortadan kalkar olmayacaksada kendimi parçalasak ne fayda sabredip dua etmekten başka elimizde gelen birşey yoknasipte ne varsa o oluyor cnlarim,benim evlendigimde koca bi et vardi rahimde ilk bi kac sene oyle olmadi,o et alindi buseferde ameliyatta tupumun teki zedelendi,ama otki tupum var hala derkeeeen,onunda yumurtasi zayifladi,yani simdi iyi olan yumurtaligimin tupu tikali,tupu acik olan tumurtaligimda zayif...tup bebek yapildi ikinci erken dusuk,3.de polip cikti,yani hep engelller koydu rabbim taktir deyilde ne,Allah tan deyilde kimden??nasip kismet iste olacak olsa bir yumurta bile yeter ama olmuyor,belki Rabbim ol derse sag yumurtaligim yumurta atar supermenlerde yakalarsa bu is tamamdir..ama 12 seneye yaklastik evleneli daha denk gelmedi..bakalim bizim kaderde daha neler var..Allah bu gunlerimizi unutturacak dert vermesin
allah kabul etsin tatlım bende aslında okumak istiyordum ama malesef cezalıyım artık okuyanlardan rabbim razı olsun güle güle tatlım bizde senigeçmişe döndüm eksikleri gördüm
Inşallah tamamlarız ben en iyisi çıkım işlerimi bitirimde biraz dua okuyayım
öpüyorum hepinizi
olsun canım.zaten liste pz tesiye sarkacak.sen bu hafta okuyamazsın heralde okunur senin yerine merak etme sen.nasılsın daha iyimisin canım.
Muhat canım cevabın için sağ ol.Ben de dün regli oldum o zaman nasıl yapalım?Asyacim bu haftanin duası yetişmedi canim. Pazartesi yayınlayacak Seyyan.eksik var yasinlerde bu hafta çoğumuz regl olduk ondan kaynaklandı.
Asbelove dış kotu oluyo canim. Enistenin yerinde olsam ben de esimle dalga gecerdim:)
canım hala 15 gün oldu kürtaj olalı ama benden hala leke geliyor hasta mıyım değil miyim anlamadım bununla ilgili konu bile açtım ama cevap alamadım acaba regl miyim ben şimdi boy abdesti alıyorum sonra yine kırmızı geliyo napıcam bilmiyorum :18:
Yerlere yatacaktı nerdeyse gülmekten yaaa görür o gününü benim işim bitti bir daha ki sefere de ben yapcam aynısını bananeeeAsyacim bu haftanin duası yetişmedi canim. Pazartesi yayınlayacak Seyyan.eksik var yasinlerde bu hafta çoğumuz regl olduk ondan kaynaklandı.
Asbelove dış kotu oluyo canim. Enistenin yerinde olsam ben de esimle dalga gecerdim:)
Canım d vitamini de iyi geliyor diye duydum hatta bir arkadaş miyomunu küçültmek için kullanıyordu d vitamini bir araştır istersenmuhat tatlım nasılsın iyi oldunmu biraz
canım bugün yeni birşey öğrendim miyomlar sıcakla eriyormuş sıcağı hiç sevmiyormuş sabahtan beri masaj makinasıyla masaj yaptım kandolaşımı olsun ısınsın diye belki gider kurtulurum birde sıcak su torbasıyla kanka oldum yana döne geziyorum evin içinde inşallah işe yararda şu illetten kurtulurum ameliyatsız
canım hala 15 gün oldu kürtaj olalı ama benden hala leke geliyor hasta mıyım değil miyim anlamadım bununla ilgili konu bile açtım ama cevap alamadım acaba regl miyim ben şimdi boy abdesti alıyorum sonra yine kırmızı geliyo napıcam bilmiyorum :18:
canım nasıl sevindim bilemezsin ya şimdi muhat yine kızacak ne ağlaksın diye ama bu sefer hiç olmazsa sevinçten ağladım.acayip moral oldu bu haber.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip atsin .bizede dua et taze anne adayı.öpüyorum seni kendine dikkat et.iş falan yapma.tadını çıkar doya doya.merhaba kalbi güzel kendi güzel kadınlarr
uzun zamandır gelemedim
arada telden okudum ama yazamadım
17 nisanda bebelerimi aldım biliyosun 3 tane dondurulmustu subatta. progesteronun yüksek diye mustafa hoca transferi ertelemişti.
bebisleri alınca ertesi gün yola çıktık.
test günüm 2 mayıs. donmuşlar için 15. gün daha saglıklı sonuç çıkıyor diye öyle. dün dayanamadım kan testi yaptırdım. sonuç 6.99 çıktı. ne sevinebildim ne üzülebildim. yani hala beklemedeyim canyoldaşlarım.
tedavide olan var mı. ayşe ve kriztantemin kızçeleri olucakmış yanlış hatırlamıyorsam.
hepinizi opuyorum.
yeni liste derken canım.anlamadım zaten yayınlandı ve seni ekledim ben listeye.Arkadaşlar yeni liste ne zaman yayınlanacak sürekli bakıyorum ama göremedim
geçmişe döndüm eksikleri gördüm
inşallah tamamlarız ben en iyisi çıkım işlerimi bitirimde biraz dua okuyayım
öpüyorum hepinizi
Seyyan cadolozu benden habersiz topige mi giriyon sen
Nasildi piknik
Ben de herkese cadolozu demiyorum biliyosun demi:) gene ağlamaya bahene bulmusun:)melek iyi aksamlar canim. Sen nasılsın.
Alıntı yapamıyorum. Idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?