Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar yarın balıkesire kaplıcaya gidiyorum kim var bakayım orda gül yüzünü göstersin bana

canım ben balıkesirde değilim de bursada yakın ya oraya .......uğrasana uğrasana hem bursa kaplıcaları daha güzel benden söylemesi

canım ben balıkesirde değilim de bursada yakın ya oraya .......uğrasana uğrasana hem bursa kaplıcaları daha güzel benden söylemesi
bursaya kısmetse birkaç ay sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah o zaman görüşürüz her sene giderim yalova'ya bursa2ya balıkesir'e .ama yinede belki eşim işten izin alırda daha fazla kalırsak belki süpriz yapabilirim

Canlar benim netim 12 de bitiyo.Yarin olmam belki.
Nurusima ne bursasi bide onu çıkarma.
Dur bende arastirayim:)

seyyanla buluşucam tatlım ne var miyom bahane arkadaşlarım şahane
neyi araştırıcaksın tatlım
çok teşekkür ederim canım inşallah senden güzel haberler alıcaz buna canı gönülden inanıyorum
inşallah canım sende bende ve isteyen herkes bebeğine kavuşsun heran dualarımdasınız .evet belki pek uğramıyorum topiğe ama inan hep aklımda ve dualarımdasınız bu yaşadığımız sıkıntılarda geçecek .inşallah canım miyom benim bebeğimle aramdan çekilmiştir duaların için çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun

gerçektenmi sevindim .. yaşım 24 daha.. tüp yapcaksakta sonra olcak. şimdi elimden geleni yapmak istiyorum.. hayırlısı olsun yaa. 1,5 aydır kür içiyor bakalım sonuçlar nasıl çıkar..
senin içinde hayırlısı olur inşallah canım.inşallah dahada çıkar sayınız...

bende listedeki tüm duaları okudum bitirdim.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar. kolay doğumlar nasip etsin..
sanırım bu hafta listenin sonunu okuyoruz . yeni listeye katılamayacağım. işlerimiz yoğun köyde durcam çoğunlukla. arada uğrarım inşallah...

evet canım hakkında hayırlısı olsun..biliyorum düşüğünü hakkında hayırlısı olsun..
tabi doğru diyon 1 doktorla olmaz. inşallah tedavimiz kolay olur.

seyyanım 20 yasin okudum Allah kabul eder inşallah
Allah kabul etsin canım ya Allah razı olsun.
ne bursası mı bursa işte nurusima gelecek görüşücez
seyyanla buluşucam tatlım ne var miyom bahane arkadaşlarım şahane
neyi araştırıcaksın tatlım

hay çok yaşa sen emi bak gelirsen mutlaka haberim olsun canım tamammı

en güzel anneler listemiz tamamlandı.nurusima,muhat ema nın 41 er yasin,hayalotun 5+20 yasin okuması sayesinde liste tamamdır.bu arkadaşlarımıza ekstra dua istiyorum ona göre.fazlasıyla hakkettiler.kızlar en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum Rabbimden.yarın evde olamasamda yarın akşam yeni listeyi yayınlarım.4 arkadaş kaldı.sonra liste başa dönecek.farklı dualar okuyalım di,yorum.mesela meryem suresi,ihlası şerif.fikirlerinizi bekliyorum.hepiniz seviliyosunuz tarafımdannnnnnnnnn

Allah kabul etsin inşallahOlabilir doğru düşünmüşsün sonuçta duanın iyisi kötüsü olmaz.Sende seviliyorsun.Allah'a emanet ol

İyigeceler kızlar nasılsınızİyi güzel bir pazar günü dilerim hepinize.Allah'a emanet olun

canim ben 6 yasin okudum diye dun yazdim ama kimse begenmeyince beni gormediginizi dusundum listede tamamlanmis coooook sevindim ben bu aralar yogun olacagim cuma gunude turkiyedeyim insallah ben bir sure izin istiyorum sizden turkiye donusu dualara baslarim yeniden ama bu zaman icinde okuyabilirsemde yazarim dun yazdiklarimi tekrarladim yine insallah busefer gozden kacmam

merhaba arkadaşlar.bugün veli top.nedeniyle okuldayım oyüzden nete girebildim.ama kimsecikler yok...

Canım ben buhafta okuyamdım regl olduğum için biliyorsunuz.hakkınızı hellal edin.ama bugün yarın herhalde temizlenecem fazlasıyla okurum...

nurisima Allah sana tez zamanda şifalar versin.inşallah bu beklemenin sana mükafatı hayırlı bir evlat olur ve bu sıkıntılarını hemen unutursun canım.

selam arkadaşlar bana da dua edermisiniz bu aciz kardeşinizde duaya muhtaç..bir buçuk yıldır evliyim ramazandan beridir bebek istiyoruz malesef olmuyor kafaya takmamayı oluruna bırakmayı denedim olmadı kısın evim oğuk oldu klimayla falan çok ısınamadım zaman zaman üşüttüm ama artık havalar iyi bundan sonra elimden geleni yapacağım ayaklarımı duvara kaldırmayı falan deneyeceim yani fiili duamı yapacağım sizde kavli duamda bana ortak olursanız çok sevinirim beni tanımadan bana dua edeceğinizin düşüncei bile beni duygulandırıyor rabbim hepinizin isteklerini hayırlı şekilde versin yuvalarımızı şenlendirsin rüyamda çok güzel bir kız çocugu gördüm allah onun gibi tatlı bir evlt nasip etsin hiç çocuk sevmememe rağmen şu ana allah öyle bir terbiye ettiki beni 3 tane bile çocugum olsun istiyorum yalan yok allahım bana yardım et bu en güzel duyguyu bana yaşat yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…