Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım gng mi, gnc mi? Biosteronun da üretici firması interpharm diye bir firmaymış. İthalatçı firma da Konya'daymış. Ben aradım Konya'yı. Mayısın 2. haftası eczanelerde bulabileceksiniz dediler. Şimdi acaba gnc dir sanırım senin dediğin, onu alsam mı, yoksa mayısın 2. haftasını beklesem mi? Dr bana bir de gnc nin arginmax womens ı verdi. Durumum seninle aynı, fsh yüksek amh düşük. 2 kez tüp denedik, 1. de yumoşlar erken çatladı, 2. de hiç döllenme gözlenmedi. Haziran da 3. yapmak stedim, dr a vitamin destek sordum, o da tam kanıtlanmış bir durum yok amabunları kullanabilirsin . Gene de bilimsel olark yumurta kalitesini artırdığına dair bir tespit yok diye de ekledi.
Bu arada Konyada bir arkadaşım var, bizimle aynı durumda. Orada dr lar, gider gitmez ilk iş Biosteron veriyorlarmış. Biraz kafam karıştı bunu duyunca. Ben sormasam dr um hiç vermeyecekti mesela. Yani ithalatçı firma orada olunca, representler fazlaca mı çaba sarfediyor acaba diye düşündüm. Paranoyak oldum ben yahu.

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.
A'raf Suresi – 189

canım evet gnc dhea yanlış yazmışım ben 1 kutu biosteron 1 kutuda schff dhea kullandım.şimdi kullanmıyorum inş bebeğim benimledir gerek kalmaz tekrar kullanmaya.bence mayısa kadar boş durma al kullan içerikleri aynı sonuçta.faydasını gören çok konyada aynen senin dediğin gibidir bence.

canım bu hafta ben varım ozamn cuma duası yapılırsa cumarteside test günüm inş hayırlı güzel haberi alırım.muhat nurusima allah razı olsun allah dualarınızı dileklerinizi kabul etsin.seyyancım çok güzel düşünmüşsün isterseniz 70000 lem yelid de çekebiliriz.

Seyyan emanetiniz ben de şekerim:)sekerde yedim ohh canıma degsin

bence de devam edelim farklı dualarla , birbirimize verebileceğimiz en güzel hadiye dua etmektir, inşallah rabbim ellerimiz boş çevirmez, herkesin dileği kabul olur en kısa zamanda , ben yeni listelere elimden geldiğince katılırım arkadaşım

seyyancım dua eden bütün arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim hepimizin muradaını versin. bende utana sıkıla okuyamadım diye yazacaktım. hemde bu hafta bana dua edilirken çok üzüldüm ama arkadaşlar saolsunlar okumuşlar bitirmişler bile. bende çok yoğun bir hafta sonu geçirdim. o yüzden okuyyamamıştım. sadece tesbihlerimi çekebilmiştim. yazmak istidim. hepinii çoookkk öpt.

Canim agriya karsi cok duyarliyim malesef dis dolgusu yaparken bile bayilmis biriyim :)) kan tutuyo beni hemen küt bayiliyorum :) sali günü icin randevu aldim anestezili çekeceğim

Kan tutmuyor ama adı anılınca bende kötü oluyorum kokusu burnuma geliyor sanki.Böyle hassas bünylerle bu sorunların üstesinden gelmek zor bu yola girdikten sonra iğneler filmler hiç bitmiyor ki malesef...İnşallah sonucun güzel çıkar canım anestezili çektirmekle en iyisini yapmışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…