benim kullandığım marka üretilmiyomuş artık biraz önce internetten satış yapan firmayı aradım öle dedi ama onun yerine aynı özellikte başka marka gng dhea varmış onu getittircem bütün içeriği aynıymış buldum sonunda çok şükür.:)
Canım gng mi, gnc mi? Biosteronun da üretici firması interpharm diye bir firmaymış. İthalatçı firma da Konya'daymış. Ben aradım Konya'yı. Mayısın 2. haftası eczanelerde bulabileceksiniz dediler. Şimdi acaba gnc dir sanırım senin dediğin, onu alsam mı, yoksa mayısın 2. haftasını beklesem mi? Dr bana bir de gnc nin arginmax womens ı verdi. Durumum seninle aynı, fsh yüksek amh düşük. 2 kez tüp denedik, 1. de yumoşlar erken çatladı, 2. de hiç döllenme gözlenmedi. Haziran da 3. yapmak stedim, dr a vitamin destek sordum, o da tam kanıtlanmış bir durum yok amabunları kullanabilirsin . Gene de bilimsel olark yumurta kalitesini artırdığına dair bir tespit yok diye de ekledi.
Bu arada Konyada bir arkadaşım var, bizimle aynı durumda. Orada dr lar, gider gitmez ilk iş Biosteron veriyorlarmış. Biraz kafam karıştı bunu duyunca. Ben sormasam dr um hiç vermeyecekti mesela. Yani ithalatçı firma orada olunca, representler fazlaca mı çaba sarfediyor acaba diye düşündüm.Paranoyak oldum ben yahu.
en güzel anneler listemiz tamamlandı.nurusima,muhat ema nın 41 er yasin,hayalotun 5+20 yasin okuması sayesinde liste tamamdır.bu arkadaşlarımıza ekstra dua istiyorum ona göre.fazlasıyla hakkettiler.kızlar en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum Rabbimden.yarın evde olamasamda yarın akşam yeni listeyi yayınlarım.4 arkadaş kaldı.sonra liste başa dönecek.farklı dualar okuyalım di,yorum.mesela meryem suresi,ihlası şerif.fikirlerinizi bekliyorum.hepiniz seviliyosunuz tarafımdannnnnnnnnn
1.ogretimler nasilsiniz
en güzel anneler listemiz tamamlandı.nurusima,muhat ema nın 41 er yasin,hayalotun 5+20 yasin okuması sayesinde liste tamamdır.bu arkadaşlarımıza ekstra dua istiyorum ona göre.fazlasıyla hakkettiler.kızlar en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum Rabbimden.yarın evde olamasamda yarın akşam yeni listeyi yayınlarım.4 arkadaş kaldı.sonra liste başa dönecek.farklı dualar okuyalım di,yorum.mesela meryem suresi,ihlası şerif.fikirlerinizi bekliyorum.hepiniz seviliyosunuz tarafımdannnnnnnnnn
Canim agriya karsi cok duyarliyim malesef dis dolgusu yaparken bile bayilmis biriyim :)) kan tutuyo beni hemen küt bayiliyorum :) sali günü icin randevu aldim anestezili çekeceğim
canım benim kullandı bu hafta kontrole gidecekti hamile olduğunu öğrendi cumartesi gidecek ama onu da soracak haber geldiğinde söylerim sana da bu arada özelden araştırmalarını atayım sana bakarsın canımcımY
Canım d vitamini de iyi geliyor diye duydum hatta bir arkadaş miyomunu küçültmek için kullanıyordu d vitamini bir araştır istersen
ben bilmiyordum ama yazını okuduktan sonra araştırdım da öyle bir bilgiye rastalayamadım arkadaşından daha detaylı öğrenebilirmisin .peki küçülmüş mü arkadaşının miyomuşimdiden teşekkür ederim tatlım
evet canım hakkında hayırlısı olsun..biliyorum düşüğünü hakkında hayırlısı olsun..
tabi doğru diyon 1 doktorla olmaz. inşallah tedavimiz kolay olur.
sağolasın canım inşallah bu ay güzel haberler veririz birlikte inşallahhhhh
Kızlar topluca hepinize günaydın hayırlı sabahlarınız olsun
Kızlar topluca hepinize günaydın hayırlı sabahlarınız olsun
canım sana da günaydın..nasılsın..
canım sana da günaydın..nasılsın..
Günaydınnnnnnnnnn
nabersiniz bakemmmmmmm
Sizi bekliyordum hanımlar nerelerde kaldınız ikiniz birden gelip gidiyorsunuz piedra örtmenimle
burdayım kuzu ama diğer işlerle ilgilenirken kk beni sistemden atıyor yaaaaa
bende diyorum bu kızlar online lar niye yazmıyor
İyiyim canım sağol başka topiklerde gezinip duruyorum öyle neyse ki geldiniz sen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?