Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hiç heveslenme deta yok detay yok....sürprizzzzzzzzzzzzzz

kız aynı anda doğurursak ne etçez
kim önce doğurursa o birinci olur :)
Aynen canım aynen
Muhatt nasıl okuyacağım lem yelidi yaaa
canım arkadaşların dediğine göre sadece lemyelid deniliyor=)
suya okunuyo demişlerdi.
amiiiinnnnnn amiinnnnnnnnnn
Allah rızası için yap şu testi

Bilmez miyim hiç

İkiz anası da ol inşaallah

hiç heveslenme deta yok detay yok....sürprizzzzzzzzzzzzzz

Bize de var mı o dantellilerden peki,çok makbule geçer varsa

8 beden mi tunik olarak mı giycem ben onuben bilirim ne zaman yaptığını malum oldu banaeslem kendi yazmış ya canım az önce bugün arandım diye eee bende biliyodum böle bişi yapçanı anladım,,sadece çok dikkatliyim heh:44:ayrıca o sıradan bi atlet değil,,umudum benim,moralim bozuldu bak bana yine ağlamaya şey çıkTı

Aynen canım aynen
Muhatt nasıl okuyacağım lem yelidi yaaa
ya kızlar lem yelid duası varya ne zaman aklıma gelse yüzümde bir gülümseme oluşuyor
benim hocam araştırmış ve dediki aşler ayrı ayrı 70bin adet lem yelid ve lem yuled okuyacak
bende eşime söyledim kabul etti ama okumayı unutmuş elinde tesbihat var tüpbebek merkezine giderken yolda çekiyor ben bir tane çekene kadar o 10tane çekiyor ya sen ne kadar hızlı okuyorsun dedim gülüyor üçkağıtçı lem diyor 1 kere basıyor yelid diyor 1 kere basıyor velhasıl bir okuduğunda 10 tane basıyor hileci o hile yaptı onun yüzünden bebişlerimiz bize küstü gelmediler

Kızlar bana annem Ordan,yeşil hurma getirmiş,kaynatılıp suyu içilcekmiş bebek için...

Annem bugün giderken,kendinden hamilelikle ilgili emin ol,öyle yap iç dedi

Bide demiştim ya orda yaşlı teyzeleri bulmuş diye,o teyzelerden birininde gelinin bebeği olmuyomuş,o gelinine bişey yapmış,Fatihaydı sanırım ya ama iyice emin değilim,bişey okuyup bişey yapmış,gelini hamile kalmış.Aynı şeyi benim içinde yapmışlar,100 kişiye okutmuşlar,ayak üstü söyledi annem kalabalıktan konuşamadık iyice,detaylarını öğrenip yazarım sizlere...

Hurmanın resmini isterseniz çeker eklerim buraya da

slm canım benım.nasılsın ıyımısın. gecen gun myomla ılgılı bısıler yazmstın ama bulamıyorum onu sımdı.bırde msj kutun dolu

ben gelıyorummmm
aleyküm selam tatlım iyiyim şükürler olsun ne yazdım acaba merak ettim hatırlamıyorum .tamam tatlım şimdi mıntıka temizliği yaparım
gel tabiki tatlım sen gelmiycende kim gelecek ablasının bebişini görmeye

Bilmez miyim hiç

İkiz anası da ol inşaallah

Bize de var mı o dantellilerden peki,çok makbule geçer varsa
olma mı =) sıradan bişi görümcem o esnada başka bitane vardı. komple danteldi renkliydi bundan mı alsan yenge demişti =)
gülmüştük :)
ben kendiminkini yarın kullancam Allah'ın izniyle.
o değilde kutuların içinde bi de sürpriz vardı.

oda var değilmi o zaman beşik kertmesi yaparız bebişlerimizi görmesekte bağlanmış oluruz
kk da tpik açıp kerteriz:) bak bu yazdıgımı sakın unutma 2 gün sonra anlarsın ne demek istediğimi =)
canım hamile olunca öbegin çıkacak ya=)
hamilelikte de rahat et dedim :)

Seyyan ben danteli çok severim

Muhat kargocudan şehir işini hallet canım nolur nolurr Hangi kargo bu arada

Nurusime aynı anlarda doğurursak,ortak bi şehir bulup orda buluşuruz,birbirimizi görmesekte,elleirmizde kucaklarımızda dolu dolu çocuklardan tanırız Çocukları nereye bırakıcaz ama

Kızlar benim kociş geldi,yemek vaktiiiii Ben çıkıyom,gece gelecek olursanız söyleyin bende geliyim,malum nöbetçi kocişim

Öpüyom by byyeee

muhat kızdırma beni 8 beden atleti giyince kocişşoka gircek....gülmekten adamanladın işte sen....tövbe tövbe...hamile kalınca büyüğünü alırdım ben yani neyse artık yetineyim ben bunla en iyisi........sen giyiceğini ne yazıyon şimdik burda çatlatçanmı bizi....amaaaaaaa galiba sen bizi kandırıyosuuuuuuuuuun........dimiiiiiiiiiiiiii.sen unutmazsın şehiri kızım yeme bizi

inşallah canım bebişin seninledir o sana süpriz yaptı sende bize süpriz yapacaksın
inşallah canım Rabbim büyük bu aşamalar gelmek bile benim için büyük bir mucizeydi şükürler olsun umudum yeşerdi
inşallah hepimiz biran evvel evlatlarımıza kavuşuruz amin hepimiz anne olmayı hakediyoruz

hoşgeldin canım nasılsın...

sana dantelli mi lazım onca uzak kaldıktan sonraa
hahahahhihihihihii
valla seyyan güzel demiş =)
maşallah maşallah size muhabbet çok güzel..sarıyor
gel hadi sen de:)
kürlere devam ediyomusunuz canım?
bak eger tam okusaymış 18 tane emriyo olacakış =)
muskat mı acaba=)

kk da tpik açıp kerteriz:) bak bu yazdıgımı sakın unutma 2 gün sonra anlarsın ne demek istediğimi =)

muhat çatlatmasana beni 2 gün beklemesem şimdi söylesen olmazmı:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…