hele bir gelmeyin türkiye nin her yerinden uçak kaldırıcam
yada siz binin süpürgeye gelin beni uğraştırmayın
hep beraber bebişin gelişini kutluycaz unutmayın
Seyyann ne dantellisi
Oyhh noluyo diyin bakim hele
Ayy canım inşaallah öyledir hakkımızda hayırlısı
Canım haftaiçi testleri tekrarlıcam
İnşaallah öyle olur ama
Seninde hayırlı haberleirni almak nasip olsun en kısa zamanda,sen bunu hakettin,Rabbim en yakın zamanda güldürsün sizinde yüzünüzü
kim önce doğurursa o birinci olur :)kız aynı anda doğurursak ne etçez
canım arkadaşların dediğine göre sadece lemyelid deniliyor=)Aynen canım aynen
Muhatt nasıl okuyacağım lem yelidi yaaa
amiiiinnnnnn amiinnnnnnnnnnSeyyann ne dantellisi
İnşaallah öyle olur ama
Seninde hayırlı haberleirni almak nasip olsun en kısa zamanda,sen bunu hakettin,Rabbim en yakın zamanda güldürsün sizinde yüzünüzü
canım yarın onlar arar ya da ben ararım:)
kız sıradan bi atlet. sana 8 beden aldım =)
=) valla ses gidince şaşırdım =)
bak kıymetimi bil hemşire de oldum =)
yarına hallolur canım =)
kız sana kim anlattı???
daha yeni yaptım şakayı bu sabah =)
hiç heveslenme deta yok detay yok....sürprizzzzzzzzzzzzzz
oda var değilmi o zaman beşik kertmesi yaparız bebişlerimizi görmesekte bağlanmış oluruzkız aynı anda doğurursak ne etçez
canım yarın onlar arar ya da ben ararım:)
kız sıradan bi atlet. sana 8 beden aldım =)
=) valla ses gidince şaşırdım =)
bak kıymetimi bil hemşire de oldum =)
yarına hallolur canım =)
kız sana kim anlattı???
daha yeni yaptım şakayı bu sabah =)
desene senlede dünür olaz,en iyisimi biz 4 üz falan doğuralım...e anca oluroda var değilmi o zaman beşik kertmesi yaparız bebişlerimizi görmesekte bağlanmış oluruz
ya kızlar lem yelid duası varya ne zaman aklıma gelse yüzümde bir gülümseme oluşuyorAynen canım aynen
Muhatt nasıl okuyacağım lem yelidi yaaa
hoşgeldin canım nasılsın...maşallah maşallah size muhabbet çok güzel..sarıyor
Bilmez miyim hiç
İkiz anası da ol inşaallah
Bize de var mı o dantellilerden peki,çok makbule geçer varsa
slm canım benım.nasılsın ıyımısın. gecen gun myomla ılgılı bısıler yazmstın ama bulamıyorum onu sımdı.bırde msj kutun dolu
aleyküm selam tatlım iyiyim şükürler olsun ne yazdım acaba merak ettim hatırlamıyorum .tamam tatlım şimdi mıntıka temizliği yaparımben gelıyorummmm
olma mı =) sıradan bişi görümcem o esnada başka bitane vardı. komple danteldi renkliydi bundan mı alsan yenge demişti =)Bilmez miyim hiç
İkiz anası da ol inşaallah
Bize de var mı o dantellilerden peki,çok makbule geçer varsa
kk da tpik açıp kerteriz:) bak bu yazdıgımı sakın unutma 2 gün sonra anlarsın ne demek istediğimi =)oda var değilmi o zaman beşik kertmesi yaparız bebişlerimizi görmesekte bağlanmış oluruz
canım hamile olunca öbegin çıkacak ya=)8 beden mi tunik olarak mı giycem ben onuben bilirim ne zaman yaptığını malum oldu bana eslem kendi yazmış ya canım az önce bugün arandım diye eee bende biliyodum böle bişi yapçanı anladım,,sadece çok dikkatliyim heh:44:ayrıca o sıradan bi atlet değil,,umudum benim,moralim bozuldu bak bana yine ağlamaya şey çıkTı
evet ya benlede dünür olcaksın tatlım o kadar sene doğurmadık bize dörtlemek yakışırdesene senlede dünür olaz,en iyisimi biz 4 üz falan doğuralım...e anca olur
hamd olsun iyiyim canım. biraz yorgunum. köydeydik bugün çok iş yaptıkk. belim ağrıyorhoşgeldin canım nasılsın...
olma mı =) sıradan bişi görümcem o esnada başka bitane vardı. komple danteldi renkliydi bundan mı alsan yenge demişti =)
gülmüştük :)
ben kendiminkini yarın kullancam Allah'ın izniyle.
o değilde kutuların içinde bi de sürpriz vardı.
kk da tpik açıp kerteriz:) bak bu yazdıgımı sakın unutma 2 gün sonra anlarsın ne demek istediğimi =)
canım hamile olunca öbegin çıkacak ya=)
hamilelikte de rahat et dedim :)
inşallah canım bebişin seninledir o sana süpriz yaptı sende bize süpriz yapacaksınSeyyann ne dantellisi
İnşaallah öyle olur ama
hahahahhihihihihiihoşgeldin canım nasılsın...
sana dantelli mi lazım onca uzak kaldıktan sonraa
gel hadi sen de:)maşallah maşallah size muhabbet çok güzel..sarıyor
bak eger tam okusaymış 18 tane emriyo olacakış =)ya kızlar lem yelid duası varya ne zaman aklıma gelse yüzümde bir gülümseme oluşuyor
benim hocam araştırmış ve dediki aşler ayrı ayrı 70bin adet lem yelid ve lem yuled okuyacak
bende eşime söyledim kabul etti ama okumayı unutmuş elinde tesbihat var tüpbebek merkezine giderken yolda çekiyor ben bir tane çekene kadar o 10tane çekiyor ya sen ne kadar hızlı okuyorsun dedim gülüyor üçkağıtçı lem diyor 1 kere basıyor yelid diyor 1 kere basıyor velhasıl bir okuduğunda 10 tane basıyor hileci o hile yaptı onun yüzünden bebişlerimiz bize küstü gelmediler
muskat mı acaba=)Kızlar bana annem Ordan,yeşil hurma getirmiş,kaynatılıp suyu içilcekmiş bebek için...
Annem bugün giderken,kendinden hamilelikle ilgili emin ol,öyle yap iç dedi
Bide demiştim ya orda yaşlı teyzeleri bulmuş diye,o teyzelerden birininde gelinin bebeği olmuyomuş,o gelinine bişey yapmış,Fatihaydı sanırım ya ama iyice emin değilim,bişey okuyup bişey yapmış,gelini hamile kalmış.Aynı şeyi benim içinde yapmışlar,100 kişiye okutmuşlar,ayak üstü söyledi annem kalabalıktan konuşamadık iyice,detaylarını öğrenip yazarım sizlere...
Hurmanın resmini isterseniz çeker eklerim buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?