esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemözledik seni kavuştunmu kocişine.
test yaptnmı tabikide yapmadın
bende iyiyim şükürler olsun heyecanlıyım çarşamba günü kontrole gidiyorum inşallah güzel haberlerle dönerim
sende boya badana işine girişmişsin kolay gelsin tatlım aç kapını yardıma geliyorum
bursada nüfus patlaması olacak sayende.nabarsın be ya.çağrı attığında ablamla konuşuyodum.bursaya taşınması için psikolojik baskı uyguladım.tek başıma iş yapmak zor geliyoda
hoşşş geldin:)Kızlar napıyonuz,bi bakim dedim sizi görünce geldim
gerçekten canım yaaaaaşaka olduğunu söyleeeeeeeeeeeeeeee......
ben de iyiyim :) ne var ne yok kızlar.
size bi kötğ haberim vardaha dogrusu seyyanla esleme
adresin sonuna şehiri yazmayı unutmuşum
kör talihe bak sen olsun kızım yarın akşam var öbür akşam vaaaaaaaaaaaaarAyy canım valla bende özledim sizleriKavuştum kavuştum,yanayım yanayım kör talihime yanayım adam nöbetçi bugün
Yapmadım fırsatım olmadı,bu hafta tekrarlarım,hiç adet olcakmışım gibi belirti neyin yokSanırım hamileyim Yapmadığım test yüzünden aranıldım ama bugün
Seyyan neler döktürüyon kız kimlere bu hazırlık,ben sadece iskender istiyom dahada bişe istemiyom söz
yapma seyyan yapmadı.esleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemözledik seni kavuştunmu kocişine.
test yaptnmı tabikide yapmadın
akil insanlar eslemin verdiği adresteki ilçeye gitmişler. haber izliyodum xxxxxxxxx deyince abowwwwwwwwww dedimmuhat inanmıyorum sana peki nerden anladım böyle bir hata yaptığını :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
benimkini unutmamışsın sanırım neyse ucuz atlattım
amin canım inşallah bahar yorgunluğu çökmüştür herhalde.hiç gelmez olurmuyuz gelmedik gelmedik gelince hep beraber gelicez hemde bebiş kutlamasına gelicez inşallahcanım inşaallah güzel haberlerle mutlu mutlu dönersin......ya sorma sanki daha önce hiç badana olmamış,bende hiç temizlik yapmamışım gibi bir zor geliyo .........ya geliyom geliyom diyonuz kimsenin geldiği yok
evet muhat ne olcak şimdiiiiMuhat nolcak peki şimdi :26: :26:
Seyyan ikimizinkini unutmuş,belkide gerek kalmadan hamile kalırız,bundaki hayrı bu şekilde buldum ancak ama çok merak ediyordum :26: :26:
bursada nüfus patlaması olacak sayende.
hoşşş geldin:)
gerçekten canım yaaaaa
adam mesaim bitti getirmryin getirmeyin deyip duruyodu. aceleyle o kısmı unutmuşum
sabah hemen işe sokarım demişti.belki sabah sizi ya da beni arar il için.
kör talihe bak sen olsun kızım yarın akşam var öbür akşam vaaaaaaaaaaaaarinşaallah hamilesindir canım...o yapmadığın test yüzünden arandığını biliyorum,rüyamda gördüm sankiiii size döktürüyom,lohusa mevlüdüme geliceksiniz ya temiz lsun dimi ama....ay okuyanda beni hamile sanacak,keşkeeeeeeeeee bende hamileyim diyebilseydiiiiiim
canım dediğin gibi her şerde bir hayır vardır belki ihtiyacınız yoktur şekere.ama sen şu testi yapana kadar orta yerimizden çatlıycaz.bak sonunda doktor ayağına gelecek haberin olsunMuhat nolcak peki şimdi :26: :26:
Seyyan ikimizinkini unutmuş,belkide gerek kalmadan hamile kalırız,bundaki hayrı bu şekilde buldum ancak ama çok merak ediyordum :26: :26:
hangi test yüzünden arandı yawwww gene ne kaçırdım ben ???kör talihe bak sen olsun kızım yarın akşam var öbür akşam vaaaaaaaaaaaaarinşaallah hamilesindir canım...o yapmadığın test yüzünden arandığını biliyorum,rüyamda gördüm sankiiii size döktürüyom,lohusa mevlüdüme geliceksiniz ya temiz lsun dimi ama....ay okuyanda beni hamile sanacak,keşkeeeeeeeeee bende hamileyim diyebilseydiiiiiim
sen doğuma giderken geliriz:)amin canım inşallah bahar yorgunluğu çökmüştür herhalde.hiç gelmez olurmuyuz gelmedik gelmedik gelince hep beraber gelicez hemde bebiş kutlamasına gelicez inşallah
yapma seyyan yapmadı.
bugün saglık ocagından da aradılar halbuki :)
akil insanlar eslemin verdiği adresteki ilçeye gitmişler. haber izliyodum. kütahya deyince abowwwwwwwwww dedim
haber izlemesem daha ahberim olmayacaktı :)
hangi test yüzünden arandı yawwww gene ne kaçırdım ben ???
sen doğuma giderken geliriz:)
son dogum yaparken dışarda slogan atarız artık
hele bir gelmeyin türkiye nin her yerinden uçak kaldırıcamson dogum yaparken dışarda slogan atarız artık
hele bir gelmeyin türkiye nin her yerinden uçak kaldırıcam
yada siz binin süpürgeye gelin beni uğraştırmayın
hep beraber bebişin gelişini kutluycaz unutmayın
dedigin gibi iyiymis neki 100$ ama dil bilmeyince bide tercuman isterbizim dogum devlette bedava herseyinle ebe ilgileniyor dogumdan sonrada eve geliyorlar hersey yolundami diye....hastane iyi olunca geriside hikaye bence 10 bin tlde abarti fiyat hastanede onune ne getiriyorlar doktorun basarisi ne amannn iyice abardilar
şekerler ne yapıyorsunuz
evet muhat ne olcak şimdiiiiay vardır bi hayır inşaallah eslemcim inşaallah ......
muhat hemen hallet bu meseleyi ben dantellimi giymek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
canım dediğin gibi her şerde bir hayır vardır belki ihtiyacınız yoktur şekere.ama sen şu testi yapana kadar orta yerimizden çatlıycaz.bak sonunda doktor ayağına gelecek haberin olsun
canım yarın onlar arar ya da ben ararım:)evet muhat ne olcak şimdiiiiay vardır bi hayır inşaallah eslemcim inşaallah ......
muhat hemen hallet bu meseleyi ben dantellimi giymek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
=) valla ses gidince şaşırdım =)Evet birazdan gelcek,gece yemeklerinin açılışı başlıyo yine eve geldim ya
Kızlar bi şiştim ki sormayın,hamile kalsam nolurum ki
İnşaallah hamileyimdir,hamileyizdir
Biliyorum seni iş birlikçi seni,Muhat kesin korkmuştur sesimden ses falan gitti boğazlarım acıyo ölüyom
Hamile olacaksın inşaallah az kaldı,yap şimdiden ikizlerinle adım atamazsın,şimdiden başla,bizde yardım ederiz
yarına hallolur canım =)vardır bi ahyır bundada..........sabırsızlıkla bekliyodum.yok kızım ben bişeyi çok istemicem..hangi kargoya verdiysen ara bi telefonlaaa,,,,,çabuuuuuuuuuuuuk
kız sana kim anlattı???hangi test yüzünden arandı................:26:şakamı yapıyon arayan muhat,aranan eslem değilmiydi ben mi bişey kaçırıyom yoksa kafamı buluyon benle yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?