Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

çay mı sen karadenizlimisin canım.zevkli olur du tabi muhaaaaaat hadi,eslem,nurusima hadiyin önce çay toplamaya gidiyoruz...
e katlancaz ne yapalım başka çaremizmi var ki
amin inşaallah=)
kadın keke kat dedi,

dantelden ne olacak=)
bilseydimdöker gönderirdim=)
ne dökerdin ,ne gönderirdin anlamadım

çay işide zor canım,
kalabalık olması gerek ne yazıkki =(
ama zevklidir:)

yok kız valla naz değilde hatıra olsun diye de mektup yazayım dediydim:)
evet yanlız hiç olmuyor. görümcelerimle yapıyoruz.
eşim olsa yanımda sorun yok. gönderiyo beni köye ailesinin yanına kendi şehirde duruyor...
geliyim desem işleri bitirin öyle gel diyo. kendiside gelmiyor.
o yüzden hiç istemiyorum yazın gelmesini....

çay mı sen karadenizlimisin canım.zevkli olur du tabi muhaaaaaat hadi,eslem,nurusima hadiyin önce çay toplamaya gidiyoruz...

eveet .. hayden gelun gelun... şöyle bi çay toplayıp oturalı içelim çaylarımızı, yiyelim pasta böreklerimizi. gezelim köyümüzü inşallah.....

keke keçiboynuzu tozu dökerdim,
dantel kardeşliğini engellemek için de dantelleri sökerdim =)

hımmmm...
aman canım tadını çıkar eşine de söyle en azından hafta sonları gelse daha iyi olur aile ortamında =)
bu sene son çay toplaman olur inşaallah=)
sonra 3. çocuga kadar boşdurma =)

ağzından bal damlıyor kız..
ama tek gelin olunca naparsın...

haçan biz muhabbet etmekten çalışamayız da....
hahahahaaa dogru dedun oni =)

eveet .. hayden gelun gelun... şöyle bi çay toplayıp oturalı içelim çaylarımızı, yiyelim pasta böreklerimizi. gezelim köyümüzü inşallah.....
canım benim eşim trabzon sporu tutuyo=)
bende karadenizi seviyorum.
bi ihtimal olursa eger aklımızda trabzon=)
ayyy pek severim çayı

çay tolamaya mı gidiyoruz geçen sene asma yaprağı toplamaya gittik komşularla sonra dikkatli olun bağda yılan oluyor dediler ödüm koptu o gün bugündür tövbe ettim ama çayda sorun olmaz herhalde

başka çaremiz yok paketimiz gelsin biz sonra kapris yaparız olmazmı .
şaka şaka muhatçığım senin hakkın ödenmez Allah razı olsun inşallah bizlerde işe yarar bizde başkasına veririz hayra vesile oldun Allah razı olsun sen birtanesingerçi yakında 3 tane olacaksın 2 ayın var yoksa bileziği de elden kaçıracaksın

haçan biz muhabbet etmekten çalışamayız da....
valla öyle. görümcemlerle aynı öyle oluyoruz. babamın çaylıklarındada öyleydik. şarkı söylerdik babamla. heyy gidi günlerrr...
bide düşün o kadar kadın biraraya gelmişiz. gülmekten ölürüz...

ağzından bal damlıyor kız..
ama tek gelin olunca naparsın...
aaaaaaa ben de tek gelinim =)
düğünlerin ve cenazelerin vazgeçilmeziyim=)
her türlü mevlüt, cuma toplantılarında mutfaktan çıkamam=) bulaşık yemek servis abowwwwwwwww
benim 1 görümcem yardımcı oluyo.
inşaallah senin görümcen çoktur da çok yorulmuyondur

ya aslında eskiden beri derler çaylıkta yılan olur diye ama ben rastlamadım Allaha şükür... hatta korkumdan yazın kavurucu sıcaklarında bile çizme giyorum...
ama bizim çaylıklarda olmaz yaa siz gelin da

canım elimden geldiği müddettçe yaparım
kays da mesaj bırakmış bana da haber verdseydin diye. keşke daha fazlasını yapabilsem.
inşaallah işe yarayacak.
annem geçen gün ne dese begenirsin.
2 aya doğurdun doğurdun almam bileziği dedi.
kaynanam bile seninkadar baskı yapmıyo yawwff dedim

3 tane hemde. 1i evli ama sağolsun çok yardım eder. dün kocamannn tarlayı kazdık hep beraber. çocuklarıyla geldi yardım etti.
görsen minikleri ellerinde küçük kazmalarla bi hevesliler ki...yerim bennn
senide epey yoruyorlarmış ya. başka gelin yokmu akrabada...

ya aslında eskiden beri derler çaylıkta yılan olur diye ama ben rastlamadım Allaha şükür... hatta korkumdan yazın kavurucu sıcaklarında bile çizme giyorum...
ay demek çaylıktada var ya adı bile korkutuyor beni bilmeden önce korkmuyorum öğrendikten sonra kendi gölgemden bile korktumsenin hatırın için geliriz canım yeterki sen iste kızlar toplanın tura çıkıyoruz önce karadeniz sonra marmara sonra ege ver elini antep

canım var gelin olmaz mı ama anca kıyafet yarışı yapıyolar =)
bi görsen maşaallahları var beri benzer şeyleri giymezler=)
lüks takılıyolar=)
bi cenaze oldu ben de yeni gelinim.
evin gelini şehir dışından gelmiş tanımıyorum tabi. o oturdu o cenaze evini görümcemle ben çevirdim.
sonradan dediler şooook oldum =)
ama kaynanam bayag mutlu olmuş, övmüşler hep:)

ALLAH razı olsun tatlım tabiki yetişemezsin ki bende başka topikte bebek için yatak örtüsü yapmaya söz vermiştim ama dipsiz kuyu sadece samimi olduğum kişilere yapmaya karar vermiştim kimse alınmasın diye özelden konuşmakta fayda var aslında

şimdi bişi diycem yuhhh diyceniz.
babam eve yılan getirirdi:)
küçüklü büyüklü resimlerimiz de var=)
babam dişlerini söküp bırakırmış eve ama onu ben hatırlamıyorum.

hahahahaaa dogru dedun oni =)

canım benim eşim trabzon sporu tutuyo=)
bende karadenizi seviyorum.
bi ihtimal olursa eger aklımızda trabzon=)
ayyy pek severim çayı
sen varya buraya gelme taa git karadenize burdada şeftali bahçeleri var,zeytin tarlaları var sen gel ben sana toplıcak şey bulurum
sen yılandan korkuyosan sadece iyi ben börtü böcek falan hiç dayanamam basarım çığlığı,eşim gececiyken çok bilirim kayınvalidem altımda otururken gece 2 lerde arayıp anne örümcek var gelip öldürürmüsün dediğimi
sen bu toğiğinde vazgeçilmezisinnnnnn
ben ben böyle buyuna kadar çizmeler icat edildiyse gelirim canım yok edilmediyse siz çay toplarsınız ben size yemek yaparım..

haydeeeeeeeeeeeeee

mankenlik yapıyorlar desene...
heralde seni övcekler canım...
kaynananda gurur duysun senlen...

şimdi bişi diycem yuhhh diyceniz.
babam eve yılan getirirdi:)
küçüklü büyüklü resimlerimiz de var=)
babam dişlerini söküp bırakırmış eve ama onu ben hatırlamıyorum.
yuh az gelecek sanırım muhatçığım
ya dişlerini söküyorda zehiri kuyruğunda hadi onuda geçtik belki yılan boğarak öldürecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…