Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm hatunlarrr....ben geldim...bi kaç gün uzaklaşmak çook iyi geldii....eve gelmek hiçç istemedimm....o kadarr yani....iyi haberler var mııı sayfalarrı okumadım daha.....ben yasinlerimi okumamıştım bugün 6 yasin 100 ayet 707 ya varis okudum...yeni liste yapıldımı bilmiyorum ....tamamlandıysada eksiklere olur inşallah....

şimdi bişi diycem yuhhh diyceniz.
babam eve yılan getirirdi:)
küçüklü büyüklü resimlerimiz de var=)
babam dişlerini söküp bırakırmış eve ama onu ben hatırlamıyorum.
yani yuh hakketten,babana saygım sonsuz tabide yuh olaya yani....
yuh az gelecek sanırım muhatçığım
ya dişlerini söküyorda zehiri kuyruğunda hadi onuda geçtik belki yılan boğarak öldürecektir

ay senaryonun böylesi çok güldüm ama bu gece rüyamda yılan görücem bu konu uzarsa,rüyalarım çok günlüktür de benim,

suprizcim hosgeldin nasilsin?bende bugun yeni ogrendim antisosyal hamile olabilirmis cok sevindim insallah oyledir

kizlar muhabbetiniz bol olsun ne dantelinden bahsediyonuz kargo neden gonderilemedi ayy cokmu merakli konustum?

hoşgeldiniz kızlar bizde iki çift lafın belini kırıyorduk artık okuyanlara sabırlar diliyorum

canım iyi hoşgeldin.antisocial hamile.yeni liste yayınlandı 4 er yasin düşüyor canım.
kizlar muhabbetiniz bol olsun ne dantelinden bahsediyonuz kargo neden gonderilemedi ayy cokmu merakli konustum?
yok canım muhata sor o anlatsın.....muhatçım bize kargo yolladı ama şehir ismini unuttu.
suprizcim hosgeldin nasilsin?bende bugun yeni ogrendim antisosyal hamile olabilirmis cok sevindim insallah oyledir
2 mayısta test günü ama 3 gün önce yaptı 6.99 çıktı yani kesin hamile

hoşbulduk nasılsınız....yumurcak napıyorr....hadiiiiiiiiiiiiii süperr yaaaaaaaaa ....tedaviyi tamamladımı?....
hoşgeldiniz kızlar bizde iki çift lafın belini kırıyorduk artık okuyanlara sabırlar diliyorum
hoşbuldukta bizim açımızdan içler açısııı nerden başlasammm bilemedim...

ayyy hadi insallah ya insallah bebis gelirde bir halay daha cekelim
muhatin sucu degil kargo sirketi rapor yazmamismi muhatttt bende isterim diyecegim ama cok uzagim kiyamam sana

hoşbulduk nasılsınız....yumurcak napıyorr....hadiiiiiiiiiiiiii süperr yaaaaaaaaa ....tedaviyi tamamladımı?....

hoşbuldukta bizim açımızdan içler açısııı nerden başlasammm bilemedim...

yumurcakta iyi supriz teyzesi oynayip duruyor bugunlerde cok hareketliturkiyeye gidecekya heyecanlandi heralde kuzum

canım iyi hoşgeldin.antisocial hamile.yeni liste yayınlandı 4 er yasin düşüyor canım.

2 mayısta test günü ama 3 gün önce yaptı 6.99 çıktı yani kesin hamile

hoşbulduk...sen nasılsınnn kargoda neyin nesiii gözümüz yok hanii..:))...tamamm ben 4 yasinimi okurum yine... zaten okuduğum 6 yasini isimsiz okudum...eksiklere sayabilirisniz...antisociall için çoook sevindim....rabbimm her zorluğun arkasından bir müjde veriyor...şükürler olsun...rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin....

güzeller hepinize hayırlı geceler dileyip müsadenizi istiyorum.....herşey gönlünüzce olsun inşaallah......

güzeller hepinize hayırlı geceler dileyip müsadenizi istiyorum.....herşey gönlünüzce olsun inşaallah......

hayırlı geceler canım....amin hepimiz için inşallah...görüşmek üzere...bende kaçıyorum...iyi uykularrr....

mrb kızlar nasılsınız bakem...bugün mesai başladı yine..dafniya canım nasılsın nasıl gidiyor...

geçmişi oku oku bitmiyor bu gece öğretimi amma çok konuşmuş:))))

Ben bir tane fazla okumuşum 5 tane diye okumayan biri 1 tane eksik okusun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…