Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım fsh biraz yüksek 6 yı geçtimi doğal yolla hamile kalmak daha zor oluyo azalma var sanırım ama onu daha net amh testi gösteriyo yumurta rezervinin nekadar kaldığını..benim fsh 21di..25 üzeri menopoz oluyo..amh testide yaptık oda 0.01 çıktı çok kötü bitmiş yada tek tük kalmış..tüp bebektede çoğu merkezler fsh 10 un üzerinde tüp bebek yapmıyolarmış ama benim doktorum yaptı saolsun beni başından savmadı..sonucumuz güzel oldu mucizem herzamn benimle olur inş beni bırakmaz..estradıolda çok düşük oda benim 23 çıkmıştı oda doğruluyo gibi az olduğunu birde ultrason muayenesinde yumurta boyutun küçüksede az olduğu anlaşılıyo

Son düzenleme:
ya dün tam bende senin gibi yazacaktım aynı şeyi yaşıyoruz..kirliyi götürüp sepetin üstüne koyuyor
piedraaa günaydınnn

canım günaydın..bir öğretmen arkadaş geldi onunla konuştuk da ondan geç yazdım cevabı...

asbelova sana bir müjdem var ..sabah ovı testini yaptım kopkoyu 2.çizgi oluştu....demek ki yumurtam çatladı....çok mutlyum yaaa

canım ya tam bir umut hikayesi...çok güzel Allah bebeğine seni kavuştursun.kucağına almayı nasip etsin...doktorun da iyimiş vesile olmuşş...

saol canım amin inş mucizem benimle kalabilir sonuna kadar..

Canım çok teşekkür ederim bu benim görümcemin değerleri bugün amh testi de verdi öğlen 2den sonra çıkar demişler. Bende araştırınca öyle gördüm ama sen deneyimlisin bu konuda fikrini almak çok önemli benim için. Dr.u bir daha ki ay aşılamalara başlayalım demiş muhtemelen yumurta dölleniyor tutunamadan düşüyor demiş ama sen tüp bebek yapmıyorlar deyince merak ettim şimdi daha genç 27 yaşında hiç böyle bişey beklemiyordu panik oldu geçen sene bir düşük yaşayınca oluyor diye düşünmüşlerdi.
Bizde tüp bebek yapmaya karar verdiğimizde bana da amh testi yaptırmışlardı ordan biliyorum bakalım inşallah iyi çıkar da gerek kalmaz.
Bakalım daha yeni gitti dr.a inşallah çok uzamadan alır bebeğini kucağına senin gibi o da tabi hepimizzz

yok canım daha çatlamadı 24-36saat içinde çatlayacak bu akşam çalışın siz en iyisi
dün akşam bende ovu testinde çok silik gördüm 2.çizgiyi o yüzden biz çalışma sürecine dün itibariyle nokta koyduk şimdi bekleme sürecine geçtik bakalım inşallah bebişlerim benimledirrrr

canım akşam telden bir girdim bişeyler yazacaktım ama tel olunca beceremedim...
tek tüp açık bardağın dolu tarfı olsun yeterki tek bile çok işe yarar inşallah enkısa zamanda alırız güzel haberini...bak bana kendime geldim...sağolsun burası kızlarla konuşmak bana iyi geldi...çok şükürkü sizlerle tanıştım...
canım tamam akşama inşallah çalışırız...Allahım inşallah şuanda içinde bebekler oluşmaya başlamıştır....

ya asbelova iyiki varsınız siz olmasaydınız neyapardım her sabah iple çekiyorum gelip sizinle konuşmak için...Allah razı olsun sizden...canım bu ovu testini çok sevdim...

yumurta rezervinde azalma olunca doğal yoldan hamile kalsan bile genelde düşükle sonuçlanıyomuş yumurta kalitesiz olduğu için ama bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alanda var tabi..bende 29 yaşındayım hiç beklemiyodum böle bişeyle karşılaşcamı ama kader işte herşeyle karşılaştırıyo.birde yumurta rezervi az olunca direk tüp bebeği tavsiye ediyo doktorlar aşılama zamn kaybı oluyo ama doktoru daha iyi bilir ama daha sonra daha geç kalmış oluyosun tüptede şansın azalıyo ..

Canım benim Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah kendiliğinden gelsin meleğin inşallahhh
Canım bende aynıyım sabah gelir gelmez açıyorum topiği gelmişmisiniz diye sizle konuşunca rahatlıyorum valla
Allah razı olsun sizlerdennnn

Sende gençmişsin canım benim eşimde de sorun vardı şimdi sayılarımız falan biraz daha iyi ama acaba genetik olabilir mi diye de düşünmeden edemedim anne-babaları akraba evliliği çünkü canım belki çok saçma ama iki kardeşte de benzer sorunlar çıkınca acaba diye düşünmeden edemedim. Bende zaman kaybedilmesi taraftarı değilim zaten ki tüp bebek meslesinde bayanda yaş çok önemli ki böyle bir durumda çok daha önem arzediyor. Bir programda kadın doğumcunun anlattığı olayı paylaşmak isterim tek yaşadığım pişmanlığım bir hastamın o ay sadece bir yumurtası çıktığı için bir sonraki ayı beklemek istedim ancak o çıkan yumurta son yumurtasıymış hala vicdan azabı çekerim bundan dolayı o yüzden yumurta bitmesi dışında her türlü sıkıntı da tüp bebekle sonuç alınabileceğini söylemişti. Bakalım inşallah amh iyi çıkarda bi nebze rahatlarız bu arada bende 29yaşındayım canımmmm

Sende gençmişsin canım benim eşimde de sorun vardı şimdi sayılarımız falan biraz daha iyi ama acaba genetik olabilir mi diye de düşünmeden edemedim anne-babaları akraba evliliği çünkü canım belki çok saçma ama iki kardeşte de benzer sorunlar çıkınca acaba diye düşünmeden edemedim. Bende zaman kaybedilmesi taraftarı değilim zaten ki tüp bebek meslesinde bayanda yaş çok önemli ki böyle bir durumda çok daha önem arzediyor. Bir programda kadın doğumcunun anlattığı olayı paylaşmak isterim tek yaşadığım pişmanlığım bir hastamın o ay sadece bir yumurtası çıktığı için bir sonraki ayı beklemek istedim ancak o çıkan yumurta son yumurtasıymış hala vicdan azabı çekerim bundan dolayı o yüzden yumurta bitmesi dışında her türlü sıkıntı da tüp bebekle sonuç alınabileceğini söylemişti. Bakalım inşallah amh iyi çıkarda bi nebze rahatlarız bu arada bende 29yaşındayım canımmmm[/QUOTE]

ayy tüylerim diken diken oldu...doktorun söylediğine ne kadar acı bir olay...inşallah görümcenin en kısa zamanda bebekleri olur..sizin yaşınız daha genç inşallah olur...35 ve üstü çok tehlikeli gerçi onlarda da Allah oldesin..

geneteikte olabilir canım benimde yapıldı genetik test erken yaşta böle olması normal değil dedi doktor ama genetik testde bişey çıkmadı belkide benimde son yumurtamdı bilmiyorum onun için çok korkuyorum bebeğime bişey olursa diye bidaha şansım olmayabilir birde yaşım genç olduğu için doktorum ümitliydi 1 tane yumurta bile bulsak bizim için şans dedi yaşın genç olduğu için kaliteli olcaktır dedi 38 yaşında bu değerlerle gelseydin hiç uğraşma derdim dedi benim 1 yumurta için yola çıktık 4 yumurtam toplandı ama 1 tane döllendi oda bebeğim olcak inş...inş sanada tüm isteyenlerede allahım nasip eder..

canım ya tam bir umut hikayesi...çok güzel Allah bebeğine seni kavuştursun.kucağına almayı nasip etsin...doktorun da iyimiş vesile olmuşş...

amin canım inş..evet canım ben çok istiyodum umut olmayı bu durumu yaşayan çok kişi var inş sonuna kadar bebeğim benimle olur..doktorum çok iyi benim ablamında ikiz evlat sahibi olmasına vesile oldu şimdi yiğenlerim 12 yaşlarındalar..bende onun için o doktoru seçtim ablamda çok memnun kalmıştı ilk denemesinde tutmuştu benimde ilk denememde tuttu ama benim riskli düşük değerlerle başladığımız için artış olmayabilir demişti doktor ama artışda oldu yarın tekrar bakıcaz bakalım artmaya devam ediyomu etmiyomu inş düzenli artar bebeğim beni hiç bırakmaz

ayy tüylerim diken diken oldu...doktorun söylediğine ne kadar acı bir olay...inşallah görümcenin en kısa zamanda bebekleri olur..sizin yaşınız daha genç inşallah olur...35 ve üstü çok tehlikeli gerçi onlarda da Allah oldesin..[/QUOTE]

evet canım çok haklısın benim yumurta rezervimde sorun yok gibi gözüküyor şimdilik amh testim 3,23 çıkmıştı bir de ultrasonda da bakınca iyi demişti dr. şu anda bile 2iğneyle 3yumurta çıktı çok şükür inşallah en az bi tanesi babamızın süpremenleriyle buluşup bizi mutlu etmek için yuva yapıyordur inşallahhhhh
Çok üzülmüştüm dr.un o itirafını duyunca düşünsene kadıncağızın bütün hayalleri çöp oldu gittiii
Doğru söylüyorsun canım ona belli etmiyorum ama alttan alttan araştırıyorum çok korktu çünkü Allah göstermesin kimseye bize de nasip etsin tez zamanda inşallahhhhh

Ne güzel 4yumurta canım maaşallah subhanallahh aminnnnnnnnnnnnnnnn

hiç korkma canım hatta bence bir değil iki can taşıyorsun sen sadece biraz tembeller senin bebişler
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallahhhh

ayy canım inş dualarınıza ihtiyacım var inş güzel haberlerle gelirim.

hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…