canım ya 2 kişiden fazla olursa meryem suresi daha fazla düşüyo ve ihlasta.bu sefer liste tamamlanmıyor ve gecikiyor.ne yapsak ki.canım sen beni bırak da anlat bakim hamilelik maceranı =)
inanki çok sebindim bu hafta 3 tane hamiş haberi aldık ne güzel
şimdi gelsin diye dua edrim ama 15 gün sonra gelmesin diye edrim:)
işine gelirse
gördüm canım ellerine saglık okuruz inşaallah ama liste geç bitecek o zaman.
haftda 2 kişi olursa geç bitebilir
ben gördüm tatlım eline sağlık Rabbim duası kabul olunanlardan eğlesin inşallah herkesin gönlünün hayırlı muradını versin amin
canım ya inşallah ben devam edebilirim biliyorsun tedaviye başlıycam keşke ayetel kürsi falan olsaydı yoldayken bile okuyabiliyordum.ama olmazda yetişemezsem beni listeden atarsınız artıkın
bazen düşünüyorumda gülermisin ağlarmısın.kimi zaman kırmızılar gelmesin diye dua ederiz,kimi zaman gelsin diye dört gözle bakarız.ne zor bizim bu yaşadıklarımız ya.inşaallah kırmızıların hemencik gelir canım.
canım sen beni bırak da anlat bakim hamilelik maceranı =)
inanki çok sebindim bu hafta 3 tane hamiş haberi aldık ne güzel
şimdi gelsin diye dua edrim ama 15 gün sonra gelmesin diye edrim:)
işine gelirse
gördüm canım ellerine saglık okuruz inşaallah ama liste geç bitecek o zaman.
haftda 2 kişi olursa geç bitebilir
cancağzım senin keyfin yok gibi hayırdır
çok şükür iyiyim canım yarın kps denemem varda
alan sınavına gircem ilk kez.
daha hiç çalışmadım:18:
bugün bi kadın geldi komşusu yokmuş hiç bizi görünce otudu.10 yıllık evliymiş bebegi olmamaış.
tüpün birini almışlar tek tüpü varmış
ama çoook yavaşmış üretimi
2 ayda 1 hasta oluyormuş.
hemen ona evimde bal polen çörek otu kürü yaptım.
incir kürünü tarifettim bide 15 güne etisi görülüyomuş dedim.
aklıma siz geldiniz :)
siz de bana tarif ediyodunuz
size özel canım benim:2:et et canım ne edersen et sen bu lafları nerden buluyorsun anlamadım
acaba meryemi çıkarsak da 1001 ayetel kürsi ya da tefriiye mi koysakcanım ya 2 kişiden fazla olursa meryem suresi daha fazla düşüyo ve ihlasta.bu sefer liste tamamlanmıyor ve gecikiyor.ne yapsak ki.
ihlası şerifide çekersin yolda.yok öle listeden atılmak.yetişemezsen idare ederiz sen merak etme.kurtuluşun yok bizzden
ben de öyle sürpriz istiyorum ben de:):) ya valla bu ay beklemiyordum aslında.biliyorsun adet başlasada 3.gün hormon testine gideyim diye bekliyordum sonra ne ile karşılaştım :) ama fena da olmadı çok sevindim ya.gecikince bide hiç adet belirtisi yaşamayınca idrar testi yaptım 2 defa birini gecenin üçbuçuğunda :) uyanmışım sabah oldu sandım da testi yaptım ama bi baktım saat daha üç buçuk ama pozitif çıktı birde akşam civarında yaptım oda pozitif çıktı :) sonra kontrol için gittiğim hastahaneye koşturdum kan testi verdim.sabah aldım sonucu 60.29 çıktı pozitifmiş baya sevindim ya bugün de aile hekimliğimizde verdim kan.değerin 2 katına filan çıkması gerekiyormuş sanırım.o yüzden.onun sonucunu da sabah alıcam bakalım.hesaplamalara göre 4 hafta 2 günlük hamileyim ama ultrasonda daha belli olur :) onun içinde haftaya perşembe ayın 16sında gidicem sabah :)
size özel canım benim:2:
acaba meryemi çıkarsak da 1001 ayetel kürsi ya da tefriiye mi koysak
sonraki listeye meryemi ekleyek hem çabuk biter liste hem frklı dua olmuş olu:)r
bu listedeiyi ama biz 6 şar kişi okurken bile zor bitidik
ben de öyle sürpriz istiyorum ben de:)
bu arda dün test yaptım çift çizgi çıktı
ovulasyon testiydi haaaa heycanlanmayın sonra
yok yok var senin bi sıkıntın.sınav falan değil.anlıyorum bişiler ama neyse telle ilgili bi sıkıntım vardı.operatör değiştirdim.yarın gece açılacak öbürgün ararım seni.komşuna da dokunmuş iyilik elin.hayırlı insansın .....
canım ya 2 kişiden fazla olursa meryem suresi daha fazla düşüyo ve ihlasta.bu sefer liste tamamlanmıyor ve gecikiyor.ne yapsak ki.
ihlası şerifide çekersin yolda.yok öle listeden atılmak.yetişemezsen idare ederiz sen merak etme.kurtuluşun yok bizzden
amanda aman arkadaşım beni iyice havalandırdınsize özel canım benim:2:
sonraki listeye meryemi ekleyek hem çabuk biter liste hem frklı dua olmuş olu:)r
:):)ALLAH bebişini versin emibi an heyecanlandım gerçekten aşağıyı görmedim
amanda aman arkadaşım beni iyice havalandırdın
canım bencede meryem surasini çıkarsak daha iyi olacak ama yinede siz bilirsiniz
bence toplu bir şeklide dua edelim perşembe günü kandil hem üç aylarada giriyoruz oruçlu ağızların belki duaları kabul olur
şimdi toplu dua edelim sonra ayrı ayrı dua ederiz tekrar yinede nasıl isterseniz öyle yapalım fikir vermek istedim
muhat demek çift çizgi çıktı Rabbim duysun sesini inşallah o günlerde yakındır boşuna yemedin onca şekeri
şimdi yayınladık listeyi bu seferlik böle olsun vardır bi hayır ....delimisin kızım ya çift çizgiyi bi gördüm senin yazdığınnı yani,hani yüksekten aşağı inerken böle bi hoş olurun ya öle oldum.sen kalpten götürecenmi beni daha doğuramadansize özel canım benim:2:
estağfirullah hocam örtmen sensincanım valla iyi herşey:)
Allah'a çok şükür:)
sınav yaklaştıya stresegiriyorum:18::18::18::18:
sizden öğrendim ben örtmenlerim:)
yoksa nasıl öğretecektim :)
tamam canım çekerim artık elimden ne gelirse yaparım malum metrobüsle gidiyorum arabamız satıldı bebiş için yolda gidince cevşenden okuyordum dualarımı ama şimdi ayakta yolculuk yaptığım için okumaktada zorlanıcam o yüzden çıkar dedim .birde yolculukta edilen dua daha çok makbul olur diye yolculukta dua ediyordum
:):)
aslında sonraki mesaj da desem mi ovü testi oldugunu diye de düşünmedim değil
seyyanın düşüncesi de mantıklı ama zor biter sonlara doğru sıkılır arkadaşlar diye dedim:)
ben hepsine uyarım ne derseniz o olsun :)
şimdi yayınladık listeyi bu seferlik böle olsun vardır bi hayır ....delimisin kızım ya çift çizgiyi bi gördüm senin yazdığınnı yani,hani yüksekten aşağı inerken böle bi hoş olurun ya öle oldum.sen kalpten götürecenmi beni daha doğuramadan
estağfirullah hocam örtmen sensin
sen yolculukyta çek çekebildiğin kadar biz idare ederiz listeden çıkmak yok dedim hııııııııııııı
nasılsa bi gün vercem bu haberişimdiden antremanlı olursunuz fena m :):)
örtmen olmak diplomayla değilki canım benim:)
birine faydası olup onu öğreten kişidir ötmen:)
malum ne sapık örtmenler(!) var.
listeden çıkartma olayı olması bence de:)
kızlar ben kaçıyorum biraz dinleneyim hepiniz çok öpüldünüz
tamam canı biz de öppppttükkkkkkkkkkkkkkızlar ben kaçıyorum biraz dinleneyim hepiniz çok öpüldünüz
aaa çok ayıp yaa
acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t
acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?