Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım ya 2 kişiden fazla olursa meryem suresi daha fazla düşüyo ve ihlasta.bu sefer liste tamamlanmıyor ve gecikiyor.ne yapsak ki.

ihlası şerifide çekersin yolda.yok öle listeden atılmak.yetişemezsen idare ederiz sen merak etme.kurtuluşun yok bizzden

aynen canım birgün olunca üzülürüz birgün olması için dua ederiz insanoğlu işte neyin hayırlı olduğunu bilmeden hep istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

:) ya valla bu ay beklemiyordum aslında.biliyorsun adet başlasada 3.gün hormon testine gideyim diye bekliyordum sonra ne ile karşılaştım :) ama fena da olmadı çok sevindim ya.gecikince bide hiç adet belirtisi yaşamayınca idrar testi yaptım 2 defa birini gecenin üçbuçuğunda :) uyanmışım sabah oldu sandım da testi yaptım ama bi baktım saat daha üç buçuk ama pozitif çıktı birde akşam civarında yaptım oda pozitif çıktı :) sonra kontrol için gittiğim hastahaneye koşturdum kan testi verdim.sabah aldım sonucu 60.29 çıktı pozitifmiş baya sevindim ya bugün de aile hekimliğimizde verdim kan.değerin 2 katına filan çıkması gerekiyormuş sanırım.o yüzden.onun sonucunu da sabah alıcam bakalım.hesaplamalara göre 4 hafta 2 günlük hamileyim ama ultrasonda daha belli olur :) onun içinde haftaya perşembe ayın 16sında gidicem sabah :)

cancağzım senin keyfin yok gibi hayırdır

çok şükür iyiyim canım yarın kps denemem varda
alan sınavına gircem ilk kez.
daha hiç çalışmadım:18:
bugün bi kadın geldi komşusu yokmuş hiç bizi görünce otudu.10 yıllık evliymiş bebegi olmamaış.
tüpün birini almışlar tek tüpü varmış
ama çoook yavaşmış üretimi
2 ayda 1 hasta oluyormuş.
hemen ona evimde bal polen çörek otu kürü yaptım.
incir kürünü tarifettim bide 15 güne etisi görülüyomuş dedim.
aklıma siz geldiniz :)
siz de bana tarif ediyodunuz

yok yok var senin bi sıkıntın.sınav falan değil.anlıyorum bişiler ama neyse telle ilgili bi sıkıntım vardı.operatör değiştirdim.yarın gece açılacak öbürgün ararım seni.komşuna da dokunmuş iyilik elin.hayırlı insansın .....

et et canım ne edersen et sen bu lafları nerden buluyorsun anlamadım
size özel canım benim:2:

acaba meryemi çıkarsak da 1001 ayetel kürsi ya da tefriiye mi koysak
sonraki listeye meryemi ekleyek hem çabuk biter liste hem frklı dua olmuş olu:)r
bu listedeiyi ama biz 6 şar kişi okurken bile zor bitidik
ben de öyle sürpriz istiyorum ben de:)
bu arda dün test yaptım çift çizgi çıktı
ovulasyon testiydi haaaa heycanlanmayın sonra

ALLAH bebişini versin emi bi an heyecanlandım gerçekten aşağıyı görmedim

canım valla iyi herşey:)
Allah'a çok şükür:)
sınav yaklaştıya stresegiriyorum:18::18::18::18:
sizden öğrendim ben örtmenlerim:)
yoksa nasıl öğretecektim :)

tamam canım çekerim artık elimden ne gelirse yaparım malum metrobüsle gidiyorum arabamız satıldı bebiş için yolda gidince cevşenden okuyordum dualarımı ama şimdi ayakta yolculuk yaptığım için okumaktada zorlanıcam o yüzden çıkar dedim .birde yolculukta edilen dua daha çok makbul olur diye yolculukta dua ediyordum

amanda aman arkadaşım beni iyice havalandırdın
canım bencede meryem surasini çıkarsak daha iyi olacak ama yinede siz bilirsiniz
bence toplu bir şeklide dua edelim perşembe günü kandil hem üç aylarada giriyoruz oruçlu ağızların belki duaları kabul olur
şimdi toplu dua edelim sonra ayrı ayrı dua ederiz tekrar yinede nasıl isterseniz öyle yapalım fikir vermek istedim
muhat demek çift çizgi çıktı Rabbim duysun sesini inşallah o günlerde yakındır boşuna yemedin onca şekeri

ALLAH bebişini versin emi bi an heyecanlandım gerçekten aşağıyı görmedim
:):)
aslında sonraki mesaj da desem mi ovü testi oldugunu diye de düşünmedim değil

seyyanın düşüncesi de mantıklı ama zor biter sonlara doğru sıkılır arkadaşlar diye dedim:)
ben hepsine uyarım ne derseniz o olsun :)

şimdi yayınladık listeyi bu seferlik böle olsun vardır bi hayır ....delimisin kızım ya çift çizgiyi bi gördüm senin yazdığınnı yani,hani yüksekten aşağı inerken böle bi hoş olurun ya öle oldum.sen kalpten götürecenmi beni daha doğuramadan
canım valla iyi herşey:)
Allah'a çok şükür:)
sınav yaklaştıya stresegiriyorum:18::18::18::18:
sizden öğrendim ben örtmenlerim:)
yoksa nasıl öğretecektim :)
estağfirullah hocam örtmen sensin

sen yolculukyta çek çekebildiğin kadar biz idare ederiz listeden çıkmak yok dedim hııııııııııııı

aaa çok ayıp yaa

nasılsa bi gün vercem bu haberişimdiden antremanlı olursunuz fena m :):)
örtmen olmak diplomayla değilki canım benim:)
birine faydası olup onu öğreten kişidir ötmen:)
malum ne sapık örtmenler(!) var.
listeden çıkartma olayı olması bence de:)

acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t

acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t

öylee deme kızz inşallah sende bi gün doya doya hamileyim diyebileceksin.RABBim tez nasip etsin sana inşallah

hemde en yakın zamanda demedi deme benim içimden geçen hep gerçek oluyor diğer topikten 2 arkadaşım vardı fazla görüşmezdim kendileriyle birgün içimden onların hamiş olacağı geçti özelden mesaj yazdım onlara ve şimdi 2 side hamiş darısı başına olsun. bu arada o hamiş olan arkadaşların eşleri 3 kere ameliyat olmuş ve sperm bile çıkmamıştı şimdi mucize şekilde hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…