Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım inşallah değerlerin kat kat yükselir bebeğin seni hiç bırakmaz....Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla...

selamunaleykum kızlar.. geçmişi okuyom okuyom bitmiyor. bayadır giremedim nete. köydeydim çay topluyoruz. bugün geldim.
iyi haberler var sibel için çok sevindim.. tebrik ederim canım... bahar seni de tebrik ederim ayrıca ayşenin kardeşini de...
hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun.. Rabbim bizlerede nasip etsin...

aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm

kızlar bi buçuk senelik evliyim kulanmadığım ilaç kalmadı çocuk sahibi olmak için hiç biri fayda etmedi en son soğan kürünü uyguladım sadece 15 gün ve dün ürendimki hamileyimmmmmmmmmmmm

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasiiip etsin..

kızlar pazartesi günü gittik doktora beni muayene etti yumurtalıklarda sorun var ama çocuk olmasına engel değil düzelir dedi.
eşimin eski sonuçlarını inceledi ben bunlara kesin tüpbebek derim ama yeniden vermek zorunda dedi

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhhh

usg vardı ya tatlım hastaneye gitmeden bir selam vereyim dedim.Bu arada Allaha şükür bir sorun yok bir tanesi biraz büyümüş hepsi o kaaa ben onca östrojen kullandım diye korkuyordum...

iyiyim canım çok şükür :)
bugün rüya gördüm riyamda eşimle tartışıyodum daha doğrusu ona karşı çok s,nirliydim tam laf söyliycem annem h.... 1,5 aylık hamile dedi:)
rüyamda bile şok geçirdim :)
ayyy muhat allah iyiliğini ve bebeğini versin gerçekten 4. Hamilelik haberi aldık zannettim. ))
hehehehehh az kaldı o habere de inşaallah :)
asbelova bunun gibi bebeklerin olsun inşallah..çok tatlılar dimi..Eki Görüntüle 707755
piedra benim de olsun :)
çok şekerler maşaallah :)
hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin
dün ayakkabı almaya gittik.
eşim gitti kapalaı ayakkabılara bakıyodu.
bi ayakkabı begendi bana(çok kötüydü )
adam dediki onlar anne ayakkabısı. eşimin cevabı çok hoştu:)
o da anne olacak =) hihihihiiihihihihi
diğeri senmisin...???
yok canım daha ben değilim :)
baharmış yeni hatırladım =)
ayyy çok sevindim, anneler günü hediyesi olmuş :)

Kapaksız kirli sepeti edinmeli diycem ama o zamanda bütün kirli çamaşırlarımı herkes görür

acaba bende birgün buradan kızlaaaaaaaaaaaaaaar hamileyim yazabilecekmiyim ki..........yoksa menapozlu bi kadın olarak sizin yazdıklarınızımı okucam.......t

cısss...deme öyle deme...menepoz için daha erken önce anne olacaksın/olacağız yıllaaaar sonra gerekiyorsa menepoza da gireriz

Şimdi daha iyi anladım gerçekten çoooook güzel bir bir mucizeymiş senin bebişin tatlım.

hayırlı cumalar kızlar inşallah Rabbim bu mübarek cuma günü ve saatinin hatırına hepimize mucizelerimizi biran evvel göndersin bizlerinde son bebişsiz geçirdiğimiz anneler günümüz olsun amin

Sanada hayırlı cumalar canım aminnn yine yaklaştı o gün değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…