Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ÜZÜNTÜDEN DELİYE DÖNDÜM OKUYUNCA.rABBİM SİZE SABIR VERSİN.İNAN NE DİYECEĞİMİ BİLE BİLEMİYORUM.KELİMELER DÜĞÜM DÜĞÜM OLDU BOĞAZIMDA.AKLIMA GELEN BÜTÜN BEDDUALRI ETTİM O ŞEREFSİZE.aLLAH KAHRU MAHRU PERİŞAN EYLESİN.SİZEDE SABIRLAR VE GÜZELLİKLER İHSAN ETSİN CANIM.KEŞKİ YAPABİLECEĞİM BİŞEY OLSA,ELİMDEN BİRŞEY GELSE...........DUALARIMIZ SİZİNLE.

Hayatımda tanıdığım en güzel anne ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun.aslında anneler gününü her ne kadar sevmesemde sizin bu gününüzü kutlamadan geçemedim.hepinizi çok seviyorum.mübarek üç aylarınızıda kutluyor ve rabbimden bu mübarek aylarda ibadetlerinizin makbul,dualarınızı kabul olmasını diliyorum.dualarda buluşalım..............................................

sende anne olacaksın inşALLAH bak gör.demedi deme.sende hala bir anne adayısın.anneler günün kutlu olsun canım

aminnnnnnnn

teşekkürler fıstık inşallah bizde bir gün minik bir elin çizdiği bir resmi alacağız bu gündee

Canımmm nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırla sağlıkla almanı nasip etsin inşallah meleğiniii
Canım buz oldum okurken bunlara insan denmez yaaaaaaa
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları sen hiç merak etme böylelerini hapiste de yaşatmıyorlar muhakkak alır cezasını eniştem hastanede yatarken acil bir hasta getirmişlerdi hapishaneden bütün saçları tek tek yolunmuş hapistekiler tarafından önce üzüldük sonra öğrendik ki çocuk tacizinden girmiş içeri ve bu ikinci yolunmasıymış şerefsizin acı çeke çeke öldü.
Sizde inşallah en az hasarla atlatmış olun bu badireyi yavrum psikolojisi nasıl bozulmuştur şimdiii
Çok çok geçmiş olsun canımmmm

Canım benim,bereketiyle geldi bebeğin,3 ayların başladığı mübarek gecede öğrendin,hayırlı evlat olsun inşaallah

Evet hatırlamaz mıyım canım,beraber konuşmuştuk banada tüp bebekle ilgili bilgiler vermiştin,başlıyacaktınız artık ama Rabbim büyük,bak gerek bile kalmadı elhamdülillah İnşaallah bizler için de böyle olur hayırlısı ile

Aminn canım amin inşaallah,perdeler camlar açık bekliyoz leylek amcayı gözüm havada

İyi bak kendine canım benim

Antikdeniz,içim cız etti okurken,aynı yaşlarda kardeşim var benimde...İnşaallah dediğin gibi daha kötüsü olmamıştır.Yavrum benim ya inşaallah en az hasarla atlatır,psikolojik olarak toparlanır kısa zamanda..Rabbim sizinde yardımcınız olsun...O aşağılık herifi ve onun gibileri Rabbim kahru perişan eylesin,binbir türlü belasını versin böyle şerefsizlerin.Rabbim korusun tüm çocukları,böyle sapıklardan tuzaklardan uzak eylesin...Ablacınla eniştene ve sizlere de yardım etsin Allahım,hayırlı ömürler versin...

Selam kızlar nasılsınız,ne bereketli bir ay oldu dimi,elhamdülillah ya,hep böyle devam etsin inşaallah

Kızlar bereket demişken,Nisan ayının bereketlerinden bizde nasibimizi alırız inşaallah....Daha önce paylaşmıştım ya Nisan Yağmurlarının faziletlerini,yarın bitiyo,son gün;hatırlatmak istedim...Şimdi mesajlarıma bakıcam,bulunca yazıyı tekrar paylaşıcam...Burda yağmur yağdı bugün,ben balkona kova koydum,ara ara yağıyo,kova dolmadı ama inşaallah dolar....

Rabbimin dualarına icabet ettiği kullardan olun hepiniz inşaallah

''KIZLAR YARIN SON GÜN''
..............................................

Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz..’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler,Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız).O’na;70 defa Fatiha-i şerife,70 defa İhlâs-ı şerif,70 defa Felak suresini,70 defa Nâs suresini,70 defa Tesbih duasını ((Sübhanallahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ
kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm )) okuyunuz.Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz.Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,Cebrâil Bana dedi ki ; Bu sudan içen kimsenin,cesedinden,damarından,sinirinden,etlerinden,o kimseye ağrı,acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,çocuğu olmayan bir erkek,bu sudan hanımına içirirse,Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan,hanımına içirirse,bu su,ona (sıhhati için) yeterlidir.İçen kimsenin balgamını keser.Rüzgar ona zarar vermez,çirkin haller kendisine isabet etmez.Bel ağrısından,karın ağrısından,şikayeti kalmaz.Alaca hastalığından korkmaz.Göğüs ağrısı çekmez.Kalbine gelen vesvese (evhâm) ,gönlünden çıkar gider.Kendini çok beğenmek,hased,kibir,düşmanlık,gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Tefsir-i Kebir ( Kur’an-ı Kerim Tefsiri) ‘den naklolundu..

Selamlsr olsun hepinize. İnş herkes çok iyidir
Hamile arkadaşlar varmış valla çok sevindim.
Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Rabbim diğer arkadaşlara da tez zamanda hayırlı şekilde nasip etsin inş.

biri ayis diğeri ayşenin kız kardeşi:)
ayis dualarda yoktu sanrım ama düzenli olarak ugrardı =)

Kızlar çok etkilendim paylaşmak istedim sizle de

aaaaaaaaaa
içim cız etti.
ANTİKDENİZ canım bunu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama yazmadan da kendimi alıkoyamadım =(
bi yakınımızda aynı duruma maruz kalmış.
yıllar sonra aynı kişi bununla dalga geçince bu adamı öldürdü =(
savcı bile aglamış, seni nasıl hapse göndeyim ben şimdi diye =(
yatsında orda gebersin bîşereffffff adam, pardon adam dedim

allah bildiği gibi yapsın onu.zaten ancak anlattığınız şekilde aşabilirsiniz bu durumu:26:çok zor Rabbim yardımcınız olsun kuzum.düşmanımın başına vermesin rabbim

çok sağol bitanem .Allah razı olsun güzel dilekleriniçin canım.hayırlı zamanda sende yaşarsın inşallah bu duyguyu
canım benim bu ne güzel bir haber maşallah subhanallah Rabbim devamını getirsin inşallah kucağına almanı nasip etsin.sana en güzel anneler günü hediyesi annesi bebişin geliyor ben dayanamıyorum
amin canım Allah razı olsun arkadaşım.darısı başınıza inşallah hep dualrımdasınız
canimm cok sevindim..rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah.bu ay cok bereketli bi ay oldu rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..
sağol bitanem inşallah...amin isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu
canı m hayırlı olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..
Allah razı olsun bitanem.hep beraber inşallah
canıımm çok sevindim.bu ay baya bereketli oldu.herkes hamiş.inşALLAH bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.bebişlerini bekleyenlere de tez nasip etsin RABBim inşALLAH.
amin sibelim.kusura bakma mesaja bakamadım daha şimdi yazıyorum
seyyanımmm darısı başına olsun.hep dualrımdasın kuzum.Rabbim daha fazla bekletmeden senide isteyen herkezede nasip eder inşallah bu duyguyu
sağolasın bitanem Allah razı olsun.rabbım herkese yaşatsın

sağol kuzum.inşallah sende kavuşursun bebeğine.hep derler ya beklemeiğim anda geldi diye..aynen katılıyorum bende beklemediğim anda aldım müjdemi
Ama test yaparken yanınızda birini bulundurun her ihtimale karşı ben o çizgiyi görünce kafayı yemedim diye dua ediyorum şimdikendi kendimi nasıl sakinleştirdim Allahm çok şükür diye diye ağladımRabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu eşlemim.hakkımızda hayırlısı olsun

leylek amcam sizlerindirallah razı olsun canım.Rabbim sanada isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu inşallah
HAYIRLISIYLA AMİN DİYORUM CANIMMMMMMMM
seninde canımmmmmmmmmmmm
tezzamanda

canımALLAH cc yar ve yardımcınız olsun özelliklede yiğeninin

o .................. adamda bu dünyada eksin rezaletin en büyüğünü
e tabi ahrette çekecek zaten layıkıyla

arkadaşlar değerimiz artıyo allaha şükür 279.27 olmuş inş hep böle sonuna kadar güzel artmaya devam eder.çarşamba tekrar gidicez böle olursa keseyide görürüz inş çarşamba günü.

çok sevindim adına.. inşallah görürsünüz keseyi canım. Rabbim evladını tutundursun sana inşallahhh...

maşallah çok sevindim.. anneler günü hediyesi olmuş resmen.. Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin... ilk çocuktu di mi??

selamunaleykum bacılar olmadığım günlerden bu yana geçmişi tek tek okudum. güzel haberlerde kötü haberlerde var. antikdenizcim Rabbim yiğenine ve ailesine sabırlar versin. inşallah tez zamanda unutulur yaşanılanlar...
kızlar pazartesi doktora gittik bize test vermişti burda yazmıştım hatta eşimin eski testlerine tüpbebek dediama yeniden yapcaz(o zamandan beri keçi boynuzu kürü içirdim) inşallah etki etmiştir. bende rahim filmi çekcekmişim.. gittiğimizde adetimin 3. günüydü normalde 5-6 gün sürer ..bu ay bişey oldu 9 gün oldu bitmedi. bitmesini istiyorum ki bittiketn 3 gün sonra testleri vermem gerekiyor.. hem özele gittik 15 günü geçerse yeniden ücret alacakmışş .. nasıl keserim adetimi ya akıl verin da bana...
bide sperm testi ve rahim filmi sonucu ne kadar zamanda çıkar bilen yazabilirmi bana???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…