çok sevindim adına.. inşallah görürsünüz keseyi canım. Rabbim evladını tutundursun sana inşallahhh...
kızlar günaydın nasılsınız.nerelerdesiniz..öğlen oldu kimsecikler yok...hadi gelin iki çift laf edelim
seyyannnnnnnnn, kız bitir artık şu temizliğiiiiiiiii
nekadarzor, canım umarım kolay atlatırsın bütün sıkıntılarını
ssönmez, nerdesin hocam sen ya!!!!!
eslemliva, canım inanki dayaklıksın, git yaptır şu kan testini. yumurtalıkta hastalık varsa ilerlemeden tedavi olursunn işte.
ayşe035, ayşeeeeeeee hem teyze oluyormuşsun hemde prenses annesi tebrik ederim canımmm =)=)=)
ecrin007, nerdesin kız sen!!!1
piedra, hocam buldun mu güzel bi tunik ya da sen nasıl bişi tavsiye edersin. ben pek yakıştıramıyorum
ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktıeşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.
günaydın arkadaşım nasılsın??
kızlar bışey sorcam ya ben nisan 24 de regl oldm ve yumurtalamam ne zman oluyo benm hesaplarıma göre 8i sizcee..
canım
kaç günde bir regl oluyorsun...ona göre değişir...
aydan aya oluyorum ben 28 gunde degil.
Selam canlarim Yanlis hatirlmaiyorsam bugun son gun duaların ben en gec öğlene kadar benim kiler okuyac bur daha nette girme imkanım olmaz o yüzden siz okunmuş olarak işaretleyin beni inşallah öğlene bitirecem :)
20 sinden 20 sine olrdm nısanda 24 oldu
Amin canım aminnnnnçok sağol bitanem .Allah razı olsun güzel dilekleriniçin canım.hayırlı zamanda sende yaşarsın inşallah bu duyguyu
amin canım Allah razı olsun arkadaşım.darısı başınıza inşallah hep dualrımdasınız
sağol bitanem inşallah...amin isteyen herkese nasip etsin rabbim bu duyguyu
Allah razı olsun bitanem.hep beraber inşallah
amin sibelim.kusura bakma mesaja bakamadım daha şimdi yazıyorum
seyyanımmm darısı başına olsun.hep dualrımdasın kuzum.Rabbim daha fazla bekletmeden senide isteyen herkezede nasip eder inşallah bu duyguyu
sağolasın bitanem Allah razı olsun.rabbım herkese yaşatsın
valla biraz işim var canım çok yoğun ve stresli bir gün geçiriyorum inşallah şu işleri bi an önce halleder gelirim aranıza sizinle muhabbet etmeye öyle ihtiyacım var kşiiiiikızlar günaydın nasılsınız.nerelerdesiniz..öğlen oldu kimsecikler yok...hadi gelin iki çift laf edelim
kızlar ya bi soru sorucam şimdi ben bu ay soğan suyu kürünü yapmayı planlıyorum. ama adetin kaçıncı günü başlanmalı ki?? yapan yada bilen varmı??
canım herhalde 7.gün diye birşey duymuştum...bende yapacam buay ..sen niçin yapacaksın bu kürü...
valla biraz işim var canım çok yoğun ve stresli bir gün geçiriyorum inşallah şu işleri bi an önce halleder gelirim aranıza sizinle muhabbet etmeye öyle ihtiyacım var kşiiiii
Allah KOLAYLIK VERSİN CANIMCIM...hadi bitir işini de gel özledim valla...
ALLAH RAZI OLSUN PAYLASIMIN ICIN CANIM BENIMbir hadîs-i şerîfte, “bir müslümanın, din kardeşine gıyâbında yaptığı duâ kabûl olunur. Başucunda bir melek vardır kardeşine duâ yaptıkça, sana da o kadar der o meleğin görevi budur” buyurulmuştur.
Bizler de hatayda ki kardeşlerimizi dualarda unutmayalım arkadaşlar
sibelcim hayırlııı ugurlu olsun bebegin canımmm sağlıklaa kucagına alll inşallah dularını bizlerden esirgeme :)
canım inşalla hayırlı haberlerini verirsinnn bir değil belki ikiz haberi verirsin bize kim bilirrolumlu düşün olumlu olsun önümüzdeki ay bu zamanlar hamişşş olacaksın:)
,
aminnn amacımm aminnnn güzel arkaadaşım
canı agzına sağlıkkk seninde analar günün kutlu olsunn canımmm
oyyy canım benimmm o leylek nihayet getirdi ve kondurdu göbişine bebegini:)))sağlıkla sıhatlaa al kucagına sizle birlikde büyüsün bebeginizz inşallaa
bana gelince güzel arkadaşlarım nede zor günler geçiriyorummm bilemezsinizz.dularınıza hiç olmadıgı kadar ihtiyacım var..bir kez daha anladım kii bu dünyaya cocuk getirmenin zorlugunun yanı sıra büyütmenin zorlugu çok daha zorr(
perişanızz kelimeler anlamsızz kalıyor içim parçalanıyor dostlarımmm içimden bişeler akıp gidiorr veee insanın nasıl olurda birini öldürme noktasına gelirr anladımmm((
yegenimm henizz 7 sıınıf öğrencisi dünya efendisii hiç bir zaman bizi üzmedii ama dışarı şerefsiz insanlarla doluuu ve malesef şerefsizin birinin tacizine ugradı üstüne yegenim erkek ve yapan adam 50 yaşında geberesiceee şuannn hiç bişee düşünemiyorumm 2 gündürr mahvoldukk..ilerisi olmamıştır umarımm tek duamız bu rapor sonucu bekliyoruzz ..aman en az 30 yıl yer dio avukat ama bu bizi içimizi soğutmuyorr allah belasını versinnnnnn inşalla bu günlerdeki duamm buuu
nasılll insanlar varr anlamıyorummm nasıl sapıklıkdır buuu izlerdim tvde içim parcalanırdıı kıyamazdım o çocuklara günün birindee nerden bilebilirdimm benim canımın içi yegenimin başınada böle bişe gelecekkk...anladımkii bir kez daha benim başıma gelmez die birşey yokkk hersey insanlar içinn
çok üzülüyorummm dostlarımmm aklımdan sn cıkmıyorrrr umarım ilerisi olmamışdırr ve umarım o adammm benim elime geçmezzzz((gebersinnn biran öncee kim bilir kaç kişinin canını yaktııı mikroppp
dualarınıza cok ihtiyacımız var güzel arkadaşlarım hemde hiç olmadıgı kadarrr umarım bu olayı hepimiz unuturuz ama en önemlisi yegenim atlatabilir
Dualarınız eksik etmeyin dostlar allaha emanet olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?