günaydın canım nasılsın
Şu durumdan kendine pay çıkaran ilk insan benim herhalde utanmam lazım kendimdennnnnnaynen öyle... ama Rabbim ikinize birden hayırlısıyla versin en yakın zamanda inşallah..çifte mutluluk yaşanır ailenizde...ne güsel
evet yalnız kaldım çok sıkıldım...
canım çok geçmiş olsun ya...Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı...
Şu durumdan kendine pay çıkaran ilk insan benim herhalde utanmam lazım kendimdennnnnn
İnşallah hepimize hepimize nasip eder canım benimm Rabbim hiçbirimize isteyen kimseye evlat hasreti yaşatmasınnn
amin amin...
kıyamam canım benimmmmmm hoşgeldinnn bugün bütün gün seninleyimmmm tabi kk beni atmazsa sıkılıp
Günaydın kızlar
Şu durumdan kendine pay çıkaran ilk insan benim herhalde utanmam lazım kendimdennnnnn
İnşallah hepimize hepimize nasip eder canım benimm Rabbim hiçbirimize isteyen kimseye evlat hasreti yaşatmasınnn
kıyamam canım benimmmmmm hoşgeldinnn bugün bütün gün seninleyimmmm tabi kk beni atmazsa sıkılıp
oleyyy...kimse bir yere gitmesin konuşacağız...ne yapıyon canım nasılsın..dün niye yoktun...
hayııır öyle demeee... ben de olsam aynısını düşünürdüm.. ahh ah bu çocuksuzluk .. herkese aynı etkiyi yapıyor bence. benim ablamında 3 yıl olmadı bebeği şimdi hamile ... o da benim gibiydi.. şimdi anlıyorum onu..
ah canımmmm çok geçmiş olsun Rabbim başka dert vermesinnnn
Şimdi iyiyse çok şükürrr
sakin olmaya çalış canım..çok zor ama kendini buna motive etmeye çalış...bugün bende nöbetçiyim arada çıkacam ama geri gelecem.geçici dönemi ya canım bankaları işledim bir de patronun kaynıyla uğraştım sinir harbi içindeydim yani bugün sakinleşip geldim çok şükür ama
2ft. işlemekten aciz adam bana yardımcı diye getirdiler yaaaaa
hayııır öyle demeee... ben de olsam aynısını düşünürdüm.. ahh ah bu çocuksuzluk .. herkese aynı etkiyi yapıyor bence. benim ablamında 3 yıl olmadı bebeği şimdi hamile ... o da benim gibiydi.. şimdi anlıyorum onu..
ya kızlar 2gündür midemle ilgili problemim var ve sağ boşluğum ağrıyor anlamadım ama üşüttüm
sanırımmmmm
günaydın kızlarrrrrrr
Maaşallahh subhanallahhhhsağol canım benim şimdi çok iyi Allaha şükür çok mutluyum o yüzden
sakin olmaya çalış canım..çok zor ama kendini buna motive etmeye çalış...bugün bende nöbetçiyim arada çıkacam ama geri gelecem.
canım sen kaç yıldır uğraşıyorsun ...benim iki ablam var maşallah allah çocuklarını bağışlasın hemen oldu...ben 3 yıl bekledim sonra istedim çocuk ..enbüyük hatam o oldu benim...
üşütmektendir canım eve gidince ayaklarının altına sıcak su torbası koy geçer.
sakin olmaya çalış canım..çok zor ama kendini buna motive etmeye çalış...bugün bende nöbetçiyim arada çıkacam ama geri gelecem.
canım sen kaç yıldır uğraşıyorsun ...benim iki ablam var maşallah allah çocuklarını bağışlasın hemen oldu...ben 3 yıl bekledim sonra istedim çocuk ..enbüyük hatam o oldu benim...
hoşgeldin canım nasılsın...baban nasıl iyi oldu mu...
asbelova bence de üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut....batma varmı sende...
evet yalnız kaldım çok sıkıldım...
canım çok geçmiş olsun ya...Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı...
canımmm seni asla yanlız bırakmazdık ama durum böyle olunca..Çok sağol canımcım geçti çok şükür yeniden doğmuş gibiyim pos bıyıklı babiş ödümüzü kopardı ama şimdi turp gibi 2 saat içinde nasılda sizi bir araya topladım ama diye şaka bile yapıyor.torunlarıyla oynuyor şimdi sabah işe gelirken öptüm yanacıklarında beni yolcu bile etti...
dün bütün gün gaz sancısı çektim canım battaniye altında iyiyim ama çıkınca problemmm
bak o hiç aklıma gelmemişti yapayım akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?