Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canımmm biliyorum zor dönemler geçiriyorsun ama bunları da atlatacaksın Rabbimin izniyle sen gerçekten çok güçlü bir hatunsun hepimiz biliyoruz bunu. Arada bir hepimizin yıkıldığı zamanlar oluyor ama biz topikce maaşallah güçlü hatunlardan oluşuyoruz o yüzdennnn yıkılsak da kalkmayı biliyoruz. Şimdi pes etmeyi düşünsen de bir süre sonra yine başlayacaksın savaşa
Yapılan bir araştırmayı naklediyorum erkekler ruhsal açıdan kadınlar kadar güçlü olmadıkları için kalp krizi ve erken ölüm oranları yüksekmiş. Kadınlar daha güçlü olduğundan daha uzun yaşarlarmış
Ama ben kuranı tam bilmiyorum nasıl katılacağım hatmeeee

gunaydın canım arkadaşlarım benım nasılsınız
Günaydın canımmmm stresli siz nasılsınız bakalım minik prensesle

şükür kavuşturana kuzuuu napam bea iş güç dün gelemedim ama sende yokmuşsun galibammm
piedram yalnız kalmışşşş

piedram yanlız mı kalmış canıııım.Canım ya babam kalp krizi geçirmiş cumartesi günü bize ulaşana kadar anjio yapmışlar yoğun bakıma almışlar 3 saar sonra haberimiz oldu kimsesizler gibi canım babam benim ödümüz koptu.ama çok sükür turp gibi şimdi bir damar tıkalıymış açmışlar bişeciği yok elhamdulillah

ah canımmmm çok geçmiş olsun Rabbim başka dert vermesinnnn
Şimdi iyiyse çok şükürrr

çok değişik bi durum.. herkes düşünüyo 2-3-4-5. yi ama biz onları sevebiliyoruz.. bende geçen saydım çevremde 10'dan fazla hamile var hep yakınlarım...Allah sanada sabır versin.. şimdi görümceme 3. yü yap diyolar içim içimi yiyor bişey diyemiyorum. bu ay kalır heralde bana da ağlamak düşer...

aleykum selam canım hamdolsun ıyıyım evet canım benım bebıs kız olacak bugun ona bıseyler alacagım ıns.
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns

bebek alışverişini çok severim.. büyük ablamında kızı olcak 1 ayı kaldı doğuma... bende alışveriş etcem bu aralar...
amin...inşallah canım sağol...

çok geçmiş olsun ya..bilirim o acıyı kayınpederim de yakında öyle oldu
babanın iyi olmasına sevindim.inşallah bu son olur .bi daha üzmez sizi...

böyle düşünce ben şanslı oluyorum herhalde bir tane görümcem var ve onlarında 8aydır olmuyor bu ay test yapıldı yumurta rezervi biraz düşük çıktı ve önümüzdeki ay aşılama yaptıracak

aynen öyle... ama Rabbim ikinize birden hayırlısıyla versin en yakın zamanda inşallah..çifte mutluluk yaşanır ailenizde...ne güsel

evet yalnız kaldım çok sıkıldım...
canım çok geçmiş olsun ya...Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…