Canım benim Allah razı olsunnn yaa güvenip okutabileceğim bir halam var ama onunda şu anda eniştemden dolayı sıkıntıları var eniştem beyin kanaması geçirdi yatalaktı 1 senedir ancak 3 haftadır yoğun bakımda ve geçen gün artık her an bekleyin demişler o yüzden şu anda böyle bir istekte bulunmam hoş olmaz sanırım dualarım hep sizinle temiz yürekli can arkadaşlarım benimmm
sağol tatlım ne yapalım idare ediyoruz işte uğraş dur siz ne yapıyorsunuz bulantıların başladı mı bakalım
Canım benim Allah razı olsunnn yaa güvenip okutabileceğim bir halam var ama onunda şu anda eniştemden dolayı sıkıntıları var eniştem beyin kanaması geçirdi yatalaktı 1 senedir ancak 3 haftadır yoğun bakımda ve geçen gün artık her an bekleyin demişler o yüzden şu anda böyle bir istekte bulunmam hoş olmaz sanırım dualarım hep sizinle temiz yürekli can arkadaşlarım benimmm
:) başladı canım bayadır var bulantım
Cümlemizden inşaallah canım...Çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin eniştenle birlikte tüm hastalaraUzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşaallah
Tamam tatlım biz okuruz o zaman,Rabbim kabul etsin
Ben çıktım,görüşmek dileğiyle
bu bebişin yerini garantilediğini gösteriyor biliyorsun değil mi şekercim Rabbim kısa zamanda rahatlamanı nasip eder inşallahhh
kızlar buranın hali ne böyle
nerelerdesiniz
liste hangi sayfada
4 yasin 100 enbiya 707 ya varsi mi okunacak
bide Meryem okuyosunuz sanırım bide o mu okunuyo :44::44::44::44:
ben hiç bişey anlmadım :26::26::26:
yok liste değişti.2 yasin,488 ihlas ve 100 tanede enbiya suresinin 89.ayeti.cumaya kadar
teşekkür ederim
hamişlik nasıl gidiyor
e Meryem süresi gördüm bi ara o niçindi :26:
ay yasin yazmışım pardon 2 Meryem okuncak :26: hakkını helal et yanlış oldu.
hamişlik iyi tabi.sıkıntılarına razıyım o kadar bekledik dua ettik.bel ağrım var bayadır daha öğrenmeden önce vardı hala var.rahim büyüyor ya ondan herhalde.bide bulantılarım var.arada baş ağrısı ve baş dönmesi oldu ama onlar geçti.tuvalete gidiyorum sürekli bide
tamam canımcım bende ona göre okurum inşAllah
cumaya kadar
helal olsun canım olabilir ne var bunda
benimde bugün 39.günüm yarın kan testi yaptırcam yoksa söktürücü kullancam inşallah
bebişine gelince sağlıkla hayırla dünyaya gelsinde inşALLAH
ufacık sıkıntılara değer dediğin gibi
kimse yok mu kızlaarr
sibel'ciğim ne olur bir daha ne okunacağını yazarmısın güzelim,kafam durdu hiç bir şey anlamadım....özür dilerim.....:44:
2 Meryem suresi,488 ihlas suresi ve 100 enbiya suresinin 89.ayeti canım.
çokk teşekkür ederim bebiş ve sen nasılsınız?
ya ben elhamdülillah iyiyim de bebiş doymuyor herhalde :) yiyorum ama hiç yememiş gibi sanki midem bomboş hissediyorum kendimiherhalde baya kilo alacam
Maşallah Subhanallah aman güzel çok güzel yanlız dikkatli bilinçli ye, kilo vermek zor gelir sonra......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?