he yaa :) yalnız kaldık kimse yok 3 gündür
valla yaaa zaten bu hafta zor bir hafta benim içinnnn konuşcak kimsede yok Allahtan sen geliyorsun da 2muhabbet ediossss
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
batı bekliyorum kuzummmmhayırdır canım.neden zor bi hafta
hoş geldiiiiiiiiin..yoktun ya sabah
daffffniiiiiiiiiii nasılsın
batı bekliyorum kuzummmm
ay kuzum şube açılışları falan var bizim diğer taraftaki elemanla uğraştım sabahtan beriiii
ne zaman senin bat cnım
batı bekliyorum kuzummmm
ay kuzum şube açılışları falan var bizim diğer taraftaki elemanla uğraştım sabahtan beriiii
cumartesiiiiiii acaip heyecan varrr bu ay çatlatma iğnesi falan oldum yaaa:18:
cumartesiiiiiii acaip heyecan varrr bu ay çatlatma iğnesi falan oldum yaaa:18:
ne zaman senin bat cnım
Sibel sen nasılsın canımcım bulantılar varmış sanırım olsun gebeliğin çok sağlıklı ilerliyor demek oluyor
bilmiyorum ki bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı var ama bilmiyorum kuzu bi de midem acaip işte ama üşütmüş de olabilirim sanırımkolaylıklar dilerim kuzumm aman iş olsun yeterki hertürlü üstesinden gelirsin
eee varmı bir belirti felon
evetttttt acaip stres yaptım kuzuuuuuuu:18::18:kızzz...bu cumartesi mi anamm:18::18::18: bişey kalmamış ya
aminnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnninşallah adetin gelmez de bebişin seninledir
piedramızın dersi erken bitti sokaklara attı kendiniiiipiiiiiiiedraaaaa sesime geeeell....
kuzum avatarını gören cennetlik acıkın kk ya uğra
arkadaşlar bugün yine kan verdim geldim değerimiz 991.55 çıktı keseye bakmadı doktor daha görünmeyebilir diye salı günü muayeneye gidicez artık ozamn keseyide görcez inş..
bilmiyorum ki bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı var ama bilmiyorum kuzu bi de midem acaip işte ama üşütmüş de olabilirim sanırım
evetttttt acaip stres yaptım kuzuuuuuuu:18::18:
aminnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnn
piedramızın dersi erken bitti sokaklara attı kendiniiii
Allaha şükür inatçı bebişmiş sabırla annesiyle kalmayı tercih etti. :)
iyiyim elhamdülillah canım.evet bulantılarım var bakalım :) sen nasılsın
bebiştendir bebişten inşallah dua vakitleri niyetinestres yapma diycem ama gelde yapma sakin olmaya çalış diyek bari.
ayy gezsin o zaman hava da açtı biraz tadını çıkarsın bakalım.Şifa olsun piedramıza
iyiyim elhamdülillah canım.evet bulantılarım var bakalım :) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?