Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

EVET YA ÇOK GÜZEL OLDU...

belki de hiç gerek kalmayacak..hadi hayırlısı inşallah...hangi doktorda başlayacan canımcım..

keşke gerek kalmasa yaa bir mucize oluverse hamilesin dese dr daha adını bile bilmiyorum araştırma hastanesinde tüp bebek bölüm başkanıymış hatun kişi bir yakınımızın doktoru O ablanın yeğenininde çocuğu olmuyor ikimizden bahsetmiş dr da sen onları al bana getir demiş..

hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah bayansa daha rahat edersin canım gerçi bayanlar biraz kaprisli oluyorlar ama inşallah seninki öyle değildir
ahanda şu anda sol kasığıma iğne batırıyorlar sanki

canım ne kullanıyor eşin. ve ne için kullanıyor.
canım neler kullanmıyor ki bizde sayı-hareket-morfoloji sorunu var canımcım sayılarımız 2milyonlardaydı şimdi 20milyon oldu dr.lar bile şaşırmış siz ne yapıyorsunuz böyle demiş şimdi normalden deniyoruz düşün artık

tamam önce sen ve sedacan yapın bi görek ben nasılsa yarın kırmızı kartla oyun dışı kalcam kesin %101 ihtimal
o kadar eminsin yaniiiiiii

canım ne bileyim ya konduramıyorum ki kendime.
bende geçen test yaptığımda vücudum yine bana oyun oynuyor testte negatifi göreyim de gelsin şu kırmızılar diye yapmıştım kuzummm
peki ya ben nez aman test yapayım ama adet belirtilerım var.
hemennnnnnnn
Selam hanımlar nasilsiniz.
Var mi yeni hamile haberleri.
Bide bi testten bahsetmissiniz bulamadım. Nasil bisi o test
idrarda bekletilen dikiş iğnesi testi canımmm
inşallah ben yarın öyle güzel bir haber vermeyi umut ediyorum dua edin nolurrr
ay ne muhteşem olurrrrr dr.da iyi dr.muş hee hadi inşallahhhh yarın çok çok güzel bir gün olacakkkk

süperrrr hadi yarın sabah sende yap bir test iki güzel haber alalım inşallah as belove ve senden.Sizinki erkek infertilitesi mi canımcım

işaallah canım bunun gerçek olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. bizde sorun canım ben pko /// eşim ise varikosel.

tamam canım test yapayımda haber veririm. ama diyorum ya belirti var :--((((

kızlar ne güzel toplandık bugün yaaa bu sohbeti özlemiştim iyi ki geldinizzz yoksa ben bugünü geçiremezdimmm
sefiom siziii

valla güzel oldu bende seviyom cümbür cemaat hepiciğinizi şafak saymak zor kuzucum neyse ki bu gün son yarın halay çekip horon tepcez

Asbelove canim ikimizin ovulasyon tarihi aynıydı.
Bu kadar erken belli olur mu peki

tamam canım test yapayımda haber veririm. ama diyorum ya belirti var :--((((
kuzum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok yakın birbirineeeeeeeee

valla güzel oldu bende seviyom cümbür cemaat hepiciğinizi şafak saymak zor kuzucum neyse ki bu gün son yarın halay çekip horon tepcez

ay inşallahhhhhh inşallahhh canım benim ağzından bal damlıyor ballll

yaşamayım inşallah artık nolurrrr...sen 1. denemendi değilmi kuzum
evet canım 1 deneme negatif çok kötü günlerdi ya...birdaha ogünlari yaşamak istemiyorum Allahım...
ay çok iyi belki de vesile olur hadi inşallah güzel haberler getirirsin yarın..
batmalarda hamilelik belirtisi değil mi..
işaallah canım bunun gerçek olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. bizde sorun canım ben pko /// eşim ise varikosel.

canım daha kötü sorunlar var sizinki imkansız değil...

canım kullandığı ilaçları banada yazarmısın?? bizimde aynı sorun morfoloji %2 di en sonki testte
canımcım padutin ve nolvadex kullandı bir de gnc nin arginmaxını kullandık bizim 0dı canım hiç değişmedi ama bu ilaçları 1aylık kullanmayla %3e çıktı şok oldum ben gerçi eşim pharmaton diye vitamin takviyesi de almıştı o ara ama onun etkisi oldu mu bilmiyorum canım

canım benim ne diyeyim sadece inşaalllllaaaahhhhhhh diyorum

ay inşallahhh yarın ikimizde güzel güzel haberler veririzzz inşallahhhh

öyle diyorlar ama inşallah diyorum canım inşallahhh

her iki durumda da hamile imkansız değil ki halt etmiş dr lar..belirti de varsa tamamdır bu iş.. kızlar ya çok heyecanlıyım yatcaz kalkcaz yarın olcak siz burda güzel haberleri paylaştığınız ben burda olmıcam dr a hoca bi müsade et de senin pc den bi kk bakem bizim kızlar hamile mi diye desem mi ki acep

kuzum batım 18i yarın çıkar varsa dedi kızlar gerçi geçen sefer 2gün sonra silik çizgiyi ancak görmüştüm ama duramıyorum kiiiiii
Canim ben geçen ay21 inde regl oldum. Ama cok farklı bi hastalık oldu o ay incir bal polen kullanmistim. Sanirim ondan farklı oldu.
Belki saçma gelecek ama 2 gündür kuru bulantim var.
Dün sol sırtımda farklı oldu.
Acaba psikolojik mi

öğleden sonra da sen güzel haberler vercennnn üçleyeceğiz inşallahhhhhhhhhh

ayyy işallah arkadaşım işallah. rabbime dua edelim bu ay güzel haber vermek için.çok saol canımb u gnc ninki duymuştum daha önce alayım bari. diğerlerini doktor mu yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…