Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar selam kandiliniz mubarek olsun...

sizinle duydugum birşeyi paylaşmak ıstıyorum ilk defa duydum bende dogrulugu ne kdr blmyrm bunuda yıne kadınlar kulubnden buldum gezinirken

şimdi eskiden kadınlar iğne ile hamile olduklarını anlrmış bir kaba idrarınız yaparlarmış:26: içine bir dikiş iğnesi atıp 8 saat bekletirlermiş iğne kararırsa hamileymşn kararmazsa degişmişşn dogrulugu tartışılır ama kadınlar kulübnde başka bir topikde gördm bir çok insan dogrulamış ve bende sizinle paylaşmak isdedm ...

canım birşey soracam...acaba bugün benden süt gibi akıntı geldi...sonra kesilmiş yoğurt gibi...şimdi baktım yok sabah geldi sadece...herhalde erken gelecek benim kırmızılar...
hamilelikte de böyle akıntı gelebiliyormuş canım bende bi kaç gündür yaşıyorum bu beyaz akıntı davasını

ahanda oldum bileeee
ay acaip heyecanlıyım inşallah çıkar inşallah canımcım yaaa
canım hamilemisin yoksa.
yok canım yaa bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum ya o yüzden çok merak içindeyiz

canım senin de kandilin mübarek olsun...ben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi...

canım bende duydum bu testi ama bizzat yapıp yanlışlığını onaylayan bir sürü arkadaşım var
bi de benim diğer topicte nerdeyse bi çok arkadaş yaptı tutan oldu ama tutmayan daha çok

aaa çok ilginç hamile kızlardan birine denetip teyit ettirmek lazım.akşam bende yapıyorum 2 gündür gelmedi kırmızılar bir türlü bir de hamile olurmuşum patt diye düşer bayılırım

ayyyy inşallah sabah ilk idrarla yap bakalım nolcak yarın sabah ben yokum öğleye kadar gelene kadar çatlarım ben şimdi

bende bu gün öğrendim bir tanıdık ayarlamış hiç aklımda yoktu gelsin bir görüşelim demiş dr beni raporları görünce vazçayar kesinn

Son düzenleme:
aaa çok ilginç hamile kızlardan birine denetip teyit ettirmek lazım.akşam bende yapıyorum 2 gündür gelmedi kırmızılar bir türlü bir de hamile olurmuşum patt diye düşer bayılırım
dafni senin 2 gün geçti mi batın.yapsana test kimbilir bilemezsin...
bende denedm karardı bebeğim ya

ozaman hamilesin demektir..test yaptın mı canım..

işallah canım. şu mubarek günlerin hatrına sendende güzel bi haber alalım işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…