mantar enfeksiyonun varmıydı canım ben böyle bir akıntı için gitmiştim mantar çıktı :44:
kızlar ya size adet tarihlerimi yazmak istiyorum
18.01.2013
11.02.2013
11.03.2013
16.04.2013
bu ay ne zaman adet olurum ki??
hamilelikte de böyle akıntı gelebiliyormuş canım bende bi kaç gündür yaşıyorum bu beyaz akıntı davasınıcanım birşey soracam...acaba bugün benden süt gibi akıntı geldi...sonra kesilmiş yoğurt gibi...şimdi baktım yok sabah geldi sadece...herhalde erken gelecek benim kırmızılar...
ahanda oldum bileeeetekrar geldim canım neler yaptın bakalım? dün firar etmişsin söööyle bir stres attın mı bari..as belove çok merak ettim testi yapta rahatlayalım..kızlar bu arada ben apar topar damdan düşer gibi bir tüp bebek macerasına başlarsam ahandaböyle olmayın önceden çıtlatayımda
yok canım yaa bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum ya o yüzden çok merak içindeyizcanım hamilemisin yoksa.
kızlar selam kandiliniz mubarek olsun...
sizinle duydugum birşeyi paylaşmak ıstıyorum ilk defa duydum bende dogrulugu ne kdr blmyrm bunuda yıne kadınlar kulubnden buldum gezinirken
şimdi eskiden kadınlar iğne ile hamile olduklarını anlrmış bir kaba idrarınız yaparlarmış:26: içine bir dikiş iğnesi atıp 8 saat bekletirlermiş iğne kararırsa hamileymşn kararmazsa degişmişşn dogrulugu tartışılır ama kadınlar kulübnde başka bir topikde gördm bir çok insan dogrulamış ve bende sizinle paylaşmak isdedm ...
kızlar ya size adet tarihlerimi yazmak istiyorum
18.01.2013
11.02.2013
11.03.2013
16.04.2013
bu ay ne zaman adet olurum ki??
canım senin de kandilin mübarek olsun...ben ilk defa duyuyorum böyle birşeyi...
sizinle duydugum birşeyi paylaşmak ıstıyorum ilk defa duydum bende dogrulugu ne kdr blmyrm bunuda yıne kadınlar kulubnden buldum gezinirken
şimdi eskiden kadınlar iğne ile hamile olduklarını anlrmış bir kaba idrarınız yaparlarmış:26: içine bir dikiş iğnesi atıp 8 saat bekletirlermiş iğne kararırsa hamileymşn kararmazsa degişmişşn dogrulugu tartışılır ama kadınlar kulübnde başka bir topikde gördm bir çok insan dogrulamış ve bende sizinle paylaşmak isdedm ...
canım bende duydum bu testi ama bizzat yapıp yanlışlığını onaylayan bir sürü arkadaşım var
bi de benim diğer topicte nerdeyse bi çok arkadaş yaptı tutan oldu ama tutmayan daha çok
hamilelikte de böyle akıntı gelebiliyormuş canım bende bi kaç gündür yaşıyorum bu beyaz akıntı davasını
ahanda oldum bileeee
ay acaip heyecanlıyım inşallah çıkar inşallah canımcım yaaa
yok canım yaa bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum ya o yüzden çok merak içindeyiz
dafni senin 2 gün geçti mi batın.yapsana test kimbilir bilemezsin...aaaçok ilginç hamile kızlardan birine denetip teyit ettirmek lazım.akşam bende yapıyorum 2 gündür gelmedi kırmızılar bir türlü bir de hamile olurmuşum patt diye düşer bayılırım
bende denedm karardı bebeğim ya
dafni senin 2 gün geçti mi batın.yapsana test kimbilir bilemezsin...
ozaman hamilesin demektir..test yaptın mı canım..
ortalama 28 gün de bir oluyorsun canım 04/05/2013 te olman gerekiyordu olmadın mı?
balım test yapmadım adetıme 8 gun var bunu öylesıne denedm ınşl hamıleymdrdafni senin 2 gün geçti mi batın.yapsana test kimbilir bilemezsin...
ozaman hamilesin demektir..test yaptın mı canım..
hamilelikte de böyle akıntı gelebiliyormuş canım bende bi kaç gündür yaşıyorum bu beyaz akıntı davasını
ahanda oldum bileeee
ay acaip heyecanlıyım inşallah çıkar inşallah canımcım yaaa
yok canım yaa bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum ya o yüzden çok merak içindeyiz
korkakk canım senin günün geçti mi peki...
canım 14.05te olman lazımdıııııııııııııı
ahanda bebek geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?