Piedra canim 2 gün oynadı günüm one geldi.sanirim incir kurunden dolayi.
Qma erken değilmi hamilelik hissi icin
Seyyan sen basmaya gelirsin diye demedim yoksa sana nasil nispet yapcam ben demi ama.
Gözünü devirin bitir temizliği sürprizin dediği gibi temizledik de batirtik bile yawf.
Hala bulantim var.hayra mi yordam bilemedim
Sürpriz canim ben günü belirleyip haber vereyim.19 mayısta olur aslında
ahanda bir bebiş yoldaaaa kuzum geçen hamileliğimde sabahtan öğlene kadar 6-7kere tuvalete çıktığımı bilirim bir bardak su içer tuvalete koşardım
akşam giderken alcam canım 2tane çift çizgiyi görürsem garantilemem lazımmm inşallah nolur akşam dua edin banaaa
kuzum aşkolsun benim görümcem senin görümcen nolcak sen bir araştır bulamazsan hallederiz hiç merak etme sennn hangi şehirdeydin tatlım sen bursada mıydın nette de satılıyor ama nettekiler güvenilir değil sahte olabilir diye korktuk biz
ay o bombayı patlatmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamammm bende hamiş cetveli yapmak istiyorummmmaynen canım zamanım bişekilde geçip gidiyor....bende bazen anlamıyorum...ruh halimde karışık...çiçeklerimde açmıyor bir türlüü
kız gel ben davet edeyim bari...ankaralı çokkkk burda yaa bbursalılar kadar olamasaktaa...antisocialda vardı galiba...
kız sen hamişsin ya belki geçen ay kaldın üzerine kirlendin...olamazmı neyse anlasam kendi derdime çare olurdum ayy inşallah....desene bahar herkese yaramış haberler arka arkaya gelir inşallah... kızlar patlatın bombalarııı
ya ilginçtir bana göğüs rengin koyulaşır dolgunluk yaşarsın demişlerdi benim hiç o belirtim olmadı aksine şişmedi bile bebişi öğrendikten sonra dolgunluk olmaya başladı ayyyy hepimiz güzel haber verelim inşallahhh bu ayyyyayyyyyy inşallah yaa var bişeyler galiba..gögüs üzerinde damarlar belirginleşirmiş adet bir kaç gün geçiktikten sonra akşam onuda bir kontrol etsene gerçi bu belirti için biraz erken olabilir ama yine da bak..
öğleden sonra da sen güzel haberler vercennnn üçleyeceğiz inşallahhhhhhhhhh
Piedra canim 2 gün oynadı günüm one geldi.sanirim incir kurunden dolayi.
Qma erken değilmi hamilelik hissi icin
Seyyan sen basmaya gelirsin diye demedim yoksa sana nasil nispet yapcam ben demi ama.
Gözünü devirin bitir temizliği sürprizin dediği gibi temizledik de batirtik bile yawf.
Hala bulantim var.hayra mi yordam bilemedim
Sürpriz canim ben günü belirleyip haber vereyim.19 mayısta olur aslında
evet gerçekten gececiler ve gündüzcüler buluşması bugündüz öğretimler ve gece öğretimi sonunda buluştular...alltta bakıyorum kimler var diye yan yana bir sürü isim herkes burda...
Piedra valla bende heycan yaptım topikte bugün guzel haberlerle dolu. Allah eksik etmesin insaallah:)
Seyyan KIZ ovu testinde çift çizgiyi gördüm:)
hoşgeldinnn kuummm nasılsın geldi mi kırmızılarrrrrrHamdolsun canım bende iyiyim,mola vermişken size de bakayım dedim
kuzum o ovu testiiiiyiyim canım temizlik bitti mi...evet kandil bereketi...inşallah hamilelerde peş peşe sıralanacak...
muhat sen ayın 8 inde mi yaptık çift çizgi çıktı...ozaman sen kesin hamilesin..yoksa yine şaka mı yapıyorsun...
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkkgündüz öğretimler ve gece öğretimi sonunda buluştular...alltta bakıyorum kimler var diye yan yana bir sürü isim herkes burda...
araştır canım bizde o dönemde tüp bebek uğraşı içinde olduğumuz için tüp bebek yaptırmak için görüştüğüm dr.larada sordum onlarda kullansın tabi ki faydasını görür inşallah demişlerdi inşallah bu ay bebiş haberimi de veririm sizlere de tam bir bayram olur bizeAşkolsun Muhatt nasıl unuttun beni bende Kırıkkaleliyim hani eşimden ötürü ismim Aslı dur daha nasıl hatırlatayım kendiminese unut sen beni bende bi k.kaleye gitsem de Muhata haber versem diodum ama o beni çoktannnnn unutmuşşş
ohhhh maşallh canım biz ank. kaan hocaya gidiyoruz belki duymuşsundur ama yazdığın ilaçları şimdi internetten inceliyorum bu arada hakkında hayırlısı olsun canımmm
ben istanbuldayım canımcım sen sor eczanelere falan belki bulabilen olur olmazsa kargo yaparım tatlım bursa uzak değil kiaynen canım bende dün gece falan uyuyamadım resmen tuvalete gitmekten. öyle çok fazla sıvıda tüketen biri değilimdir. tamam canım araştırayım bi. bursadayım canım. eğer sen bursadaysan sizden almayı tercih ederim. çünkü nettekilere pek fazla güzenmiyorum.
aminnnnn yarın da halaylarla dolu olacak inşallahhhhhhhhhPiedra valla bende heycan yaptım topikte bugün guzel haberlerle dolu. Allah eksik etmesin insaallah:)
yok be kuzum ben üç vakte kadar regl olurum ağrılar bilem var o kaa yani adım gibi eminim..üçüncüsü muhat olacak galiba
hoşgeldinnn kuummm nasılsın geldi mi kırmızılarrrrrr
kuzum o ovu testiii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk
araştır canım bizde o dönemde tüp bebek uğraşı içinde olduğumuz için tüp bebek yaptırmak için görüştüğüm dr.larada sordum onlarda kullansın tabi ki faydasını görür inşallah demişlerdi inşallah bu ay bebiş haberimi de veririm sizlere de tam bir bayram olur bize
ben istanbuldayım canımcım sen sor eczanelere falan belki bulabilen olur olmazsa kargo yaparım tatlım bursa uzak değil ki
ama bence gerek kalmayacak çünküm bütün belirtiler bebiş yönündeeeee
aminnnnn yarın da halaylarla dolu olacak inşallahhhhhhhhh
ay o bombayı patlatmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamammm bende hamiş cetveli yapmak istiyorummmm
Rabbim nasip et nolurrrrr
ya ilginçtir bana göğüs rengin koyulaşır dolgunluk yaşarsın demişlerdi benim hiç o belirtim olmadı aksine şişmedi bile bebişi öğrendikten sonra dolgunluk olmaya başladı ayyyy hepimiz güzel haber verelim inşallahhh bu ayyyy
hoşgeldinnn kuummm nasılsın geldi mi kırmızılarrrrrr
bende alacam o ilaçlardan dur bi test sonuçlarımız çıksın..genetik test falan...ahanda bir bebiş yoldaaaa kuzum geçen hamileliğimde sabahtan öğlene kadar 6-7kere tuvalete çıktığımı bilirim bir bardak su içer tuvalete koşardım
akşam giderken alcam canım 2tane çift çizgiyi görürsem garantilemem lazımmm inşallah nolur akşam dua edin banaaa
ya akşam mı yapacan. haber ver dayanamam.yarına kadar nasıl sabredecez..
kuzum aşkolsun benim görümcem senin görümcen nolcak sen bir araştır bulamazsan hallederiz hiç merak etme sennn hangi şehirdeydin tatlım sen bursada mıydın nette de satılıyor ama nettekiler güvenilir değil sahte olabilir diye korktuk biz
herkeste farklı olur canımcım...ay o bombayı patlatmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamammm bende hamiş cetveli yapmak istiyorummmm
Rabbim nasip et nolurrrrr
bende bende yaöaaaa..
ya ilginçtir bana göğüs rengin koyulaşır dolgunluk yaşarsın demişlerdi benim hiç o belirtim olmadı aksine şişmedi bile bebişi öğrendikten sonra dolgunluk olmaya başladı ayyyy hepimiz güzel haber verelim inşallahhh bu ayyyy
ya bende hamilelik testinde zannettim...inşallah hamilelik testinde görürsün inşallah...Piedra valla bende heycan yaptım topikte bugün guzel haberlerle dolu. Allah eksik etmesin insaallah:)
gündüz öğretimler ve gece öğretimi sonunda buluştular...alltta bakıyorum kimler var diye yan yana bir sürü isim herkes burda...
ne beklemesi kuzum sabah yapıosun anlamammmm ağlayacaksak da güleceksek de birlikteişallah canım bakalım bekliyelim bi kaç gün daha da
ay evet yaaaa ne güzel olurdu şu anda içimde olanları öğrenmeyi o kadar çok istiyorum ki acep neler dönüyorrrbirde o var tabi hormonların ne kadar yükseldiğine bağlı heralde herkeste gögüs şişkinliği olmayabiliyor.yafu şu belirtiler kesin olaydı nolurdu biz şıp diye anlasaydık regl mi baby mi.inşallah patlat o bombayı çetvelini koy aslanlar gibi
birde o var tabi hormonların ne kadar yükseldiğine bağlı heralde herkeste gögüs şişkinliği olmayabiliyor.yafu şu belirtiler kesin olaydı nolurdu biz şıp diye anlasaydık regl mi baby mi.inşallah patlat o bombayı çetvelini koy aslanlar gibi
Hayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna.benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?