Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nasıl yani ya gerçekten mi buluşacaksınız olamaaaaaaaz ya 19 mayıs evlilik yıldönümüm 12 seneyi devirdik bakalım hayırlısı neyse boşver şimdi onuda sen ankaraya niye gidiyon kızıııııım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

aynen canım bende dün gece falan uyuyamadım resmen tuvalete gitmekten. öyle çok fazla sıvıda tüketen biri değilimdir. tamam canım araştırayım bi. bursadayım canım. eğer sen bursadaysan sizden almayı tercih ederim. çünkü nettekilere pek fazla güzenmiyorum.

ay o bombayı patlatmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamammm bende hamiş cetveli yapmak istiyorummmm
Rabbim nasip et nolurrrrr

ayyyyyy inşallah yaa var bişeyler galiba..gögüs üzerinde damarlar belirginleşirmiş adet bir kaç gün geçiktikten sonra akşam onuda bir kontrol etsene gerçi bu belirti için biraz erken olabilir ama yine da bak..
ya ilginçtir bana göğüs rengin koyulaşır dolgunluk yaşarsın demişlerdi benim hiç o belirtim olmadı aksine şişmedi bile bebişi öğrendikten sonra dolgunluk olmaya başladı ayyyy hepimiz güzel haber verelim inşallahhh bu ayyyy

Piedra valla bende heycan yaptım topikte bugün guzel haberlerle dolu. Allah eksik etmesin insaallah:)
Seyyan KIZ ovu testinde çift çizgiyi gördüm:)

sen en iyisi gün belirle bizler haber ver buraya yazarsan kaçırırım çünkü okuyamıyorum bakıp gidiyorum ..ona göre diğer kızlar ne der herkes uygun derse ona göre karar verilir...çoğunluk ne derse sana uyulur...19 mayıs olur tabi de benim için tarih şaşırtmayın belki misafir gelebilir aramadılar kii onu demeye çalışmıştım...

Sırf senin icin 19 mayısta buluşalım o zaman. bu kiyagimizi unutma:)

gündüz öğretimler ve gece öğretimi sonunda buluştular...alltta bakıyorum kimler var diye yan yana bir sürü isim herkes burda...
evet gerçekten gececiler ve gündüzcüler buluşması bu
Piedra valla bende heycan yaptım topikte bugün guzel haberlerle dolu. Allah eksik etmesin insaallah:)

ovumu olsun ovu çift çizgi çıktıysa ötekide çift çıkar .......kızım kimseyle buluşayım deme bak

Hamdolsun canım bende iyiyim,mola vermişken size de bakayım dedim
hoşgeldinnn kuummm nasılsın geldi mi kırmızılarrrrrr

kuzum o ovu testiii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gündüz öğretimler ve gece öğretimi sonunda buluştular...alltta bakıyorum kimler var diye yan yana bir sürü isim herkes burda...
bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk

araştır canım bizde o dönemde tüp bebek uğraşı içinde olduğumuz için tüp bebek yaptırmak için görüştüğüm dr.larada sordum onlarda kullansın tabi ki faydasını görür inşallah demişlerdi inşallah bu ay bebiş haberimi de veririm sizlere de tam bir bayram olur bize

ben istanbuldayım canımcım sen sor eczanelere falan belki bulabilen olur olmazsa kargo yaparım tatlım bursa uzak değil ki
ama bence gerek kalmayacak çünküm bütün belirtiler bebiş yönündeeeee

aminnnnn yarın da halaylarla dolu olacak inşallahhhhhhhhh

işallah canım bakalım bekliyelim bi kaç gün daha da

birde o var tabi hormonların ne kadar yükseldiğine bağlı heralde herkeste gögüs şişkinliği olmayabiliyor.yafu şu belirtiler kesin olaydı nolurdu biz şıp diye anlasaydık regl mi baby mi.inşallah patlat o bombayı çetvelini koy aslanlar gibi

bende alacam o ilaçlardan dur bi test sonuçlarımız çıksın..genetik test falan...
herkeste farklı olur canımcım...
ya bende hamilelik testinde zannettim...inşallah hamilelik testinde görürsün inşallah...

Hayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna. benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah

işallah canım bakalım bekliyelim bi kaç gün daha da
ne beklemesi kuzum sabah yapıosun anlamammmm ağlayacaksak da güleceksek de birlikte
ne konuşurum amaaa yalnız kalmak istemiom da yarınnn

ay evet yaaaa ne güzel olurdu şu anda içimde olanları öğrenmeyi o kadar çok istiyorum ki acep neler dönüyorrr
cetvelimi koyup yazcam ilk msjı eğer pozitif görürsemmmm

evet yakışır arkadaşıma hemde kocaman yazılardan yazarak koy of bee yarın olsun artık...

sana da hayırlı kandinler sibelcim boşu boşuna yormuşlar seniama dediğin gibi vardır bundada bir hayır.Sen eşinden pc yi kapmaya bak canım herkes burda bu fırsat bir daha ki kandilde geçer eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…