Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

hadi inşallah gelecekse tez zamanda gelir eğer bebiş varsa da şu 2.çizgi çıksın artık yanii boşu boşuna üzmesin anneciğini amaaaa

Amin canım amin,üzüyo hemde nasıl,geçen gün eşime öyle dedim,çok üzülüyom bi gelsin bende naz yapıp küscem ona,sen bakarsın artık dedim

İnşaallah hepimiz hayırlı haberleri veririz

Muhat Sürekli idrar testi yapıyorum,silikde olsa ikinci çizgiyi görsem direk doktora gidicem,görmediğim için gitmiyorum hayal kırıklığı yaşamk istemiyorum,keşke incecik de olsa çıksa o çizgi Bugün rüyamda senide gördüm bu arada,anlatırım müsait bi vakitte,hayır olsun inşaallah

olsun canım biraz sitem ediyim dedimm

Kays ankaradan buluşalım diyoruz simdi ben çıkıyorum.sürpriz ve ecrin le bana DA Kolay olacak bi yer seçin

ewet canım 1 yılı geçti kaan hocaya gidiyoruz eşimin sperm dnasına bakıldı bide işte ilaç ve beslenme programı verdi?
sizdemi Kaan hocaya gidiyosunuz?
daha biz gitmedik canım..mail attık oda test istedi dna hasar analizi..onu yaptıracaz bu hafta ve genetik testi yaptırdık onun sonucuna göre bizi yönlendirecek...sizin problem neydi..testi yaptınız mı...
hah şöyle ben geldiğimden çetvellerinizi koymuş olun kız hep söyleyeceğim unutuyorum resimdeki bitter çikolata bebiş ne tatlı şey öyle

Allah hepimize o cetveli koymayı nasip etsin...

regaip geceniz mübarek olsun canlarım.dualarda ,namazlarda buluşalım.benide naçizane unutmayın dualarınızda.bu gece hepimiz birbirimize bol bol dua edelim ...eşlem az önce paylaştı ,muhatında dedii gibi akşam ile yatsı arasında namzada buluşmak dileğiyle.bütün ibadetleriniz şimdiden makbul,dualarınız da kabul olsun.sizleri Allah rızası için seven şu arkadaşınızada dua edin................hayırlı geceleriniz olsun.....

çok güzel miş canım inşalalhh rabbim hepimizin dualarını kabul eder...ya ben ezbere bilmiyom kağıda yazsam secdede nasıl okucam balık hafıza ben resmen yaaa:18:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kays ankaradan buluşalım diyoruz simdi ben çıkıyorum.sürpriz ve ecrin le bana DA Kolay olacak bi yer seçin

kızım bak,git planlarını özelden mi yapçan napçan böle gözüme soka soka.................Allah Allah ya..........

Hamdolsun Seyyanım ya,biraz rahatsızım ama buna şükür diyelim Canım dualarımdasın herzaman,eşleriniz ve sizin isimlerinizle dua ediyorum hep,hepiniz dualarımdasınız inşaallah bu gecede,sende eksik etme,görüşmek üzere

kızlarrrrr
bebışıme dua edın lutfeeeeennnnn

Canım Rabbim meleğini korusun,senide korusun...Üzme kendini,Allahın izniyle bişey olmaz,Rabbim inşaallah dualarımızı kabul etmemiz için böyle mübarek bir geceye kavuşturdu bizi,dua edelim birbirimize bol bol,üzülme sakın dualarımız seninle,hayırlı haberlerle gel

ayyy canım ya yarın yapıcam söz ama okadar çok alıştım ki negatiflere o yüzden cesaretim kırık.
olsun canım negatif pozitif görelim bilelim ama kötü düşünmek yokkkkkk

kıyamammmmm
yanlışlıkla pamuklara sarıp saklama da
kızlarrrrr
bebışıme dua edın lutfeeeeennnnn
canım ikinize de dua ediyoruz Rabbimin izniyle hiçbişey olmayacakkk

Ayse bebisinin 7. Cüzi bitti canim Rabbim kabul ETSIN
Eslem Merak ettim. Ruyani hayır olsun insaallah.anlatmazdan catlarim bak

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet buluşalımda yeride ankrayı bilen arkadaşlar destek olsun...muhatın dediği gibi kolay tarafından...buraları çok iyi bilmiyorum ama taksi tutar yine gelmeye çalışırım allahın izniyle bişeyde çıkmazsa..top sizde kızlarrr

sa arkadaşlar nasılsınz.... uzun bi aradan sonra merhaba hepinize.. sibelim tebrik ederim hayrlı olsun hayırlı evlat olsun bereketle gelsin inş.... seyyan, sönmez, muhat. ecrin sürpriz, dafniya, balah, krizantem, asbe, eslem , ismini atırlayamadığım can arkadaşlarım nasılsınz... inşaallah hepiniz iisinzdir... hepinizi özledim ve çok seviyorum.... bu aralar böle olcak benm burdaki durumum hepiniz Allaha emanet olun kandilinz mübarek olsun bu aciz arkadaşınıza da dua ediverin inş. hepinizi Rabbim korusun amin.... dualarınıza çok çok muhtacım.... bu haftanın listesi kaçıncı sayfada kızlar yada ne okunuyo bi bilgi verebilirmisinz on dakika daha burdayım çok kalamayacağım.... emri vaki gibi oldu ama kusura bakmayın.... saçma sapan bi halde olduğum için saçma sapan devrik oldu cümlelerimde siz anlayı verin inşaallah..........ESLEM İNŞAALLAH Bİ ARA AYNI ANDA BURADA OLURUZ HER ZAMAN GİREMİYORUM NETE..... HANİ Bİ ARA KONUŞMUŞTUK YA O KONU İLE İLGİLİ HEMEN Bİ MESAJ GÖNDERMEM LAZIM SANA VE BEKLEMEDEN SİLİNMESİ LAZIM.... SEN ANLADIN ONU....

canım sende dualarımdasın ....görüşürüz canım üzme kendini çok.yakındır göreceksin bak.........

[sıze=3]canlarım esma tefriciye listesini düzenlemiş bilginiz olsunnn
belki görmemişsinizdir diye hatırlatayım istedimmm
[/sıze]

Son düzenleme:
ewt ya ben esmer bebişleri çok seviyorum o yüzden öyle bi avatar seçtim işallah canım.

inşallah esmer bir bebişin olur canımcım öpe koklaya seversin onu..karşı apartmanda var bitane zeytin bende onu seviyorum uzaktan ayrı bir güzelliği oluyor onların daha minik ama saçlar simsiyah yüzüne dökülüyor maşallah

Sende eksik etme dualarından

Canım bu arada ben haftalık dualarımı okudum,Rabbim kabul eylesin

çok güzel miş canım inşalalhh rabbim hepimizin dualarını kabul eder...ya ben ezbere bilmiyom kağıda yazsam secdede nasıl okucam balık hafıza ben resmen yaaa:18:

Aminn canım aminn ecmain inşaallah...Canım benim,o kadar kolay ki inan akşama kadar ezberlersin kolaylıkla,zaten dilin alışıyo hemen,dene istersen sürekli okuyarak...Ezberlersin bence ama olurda ezberleyemezsen,teline okuyarak sesini kaydet,secdede sesinle birlikte tekrarlarsın,dinimiz kolaylık dini,sıkma canını,niyet et Rabbim yardım eder inan bana,şimdiden ibadetleriniz kabul olsun

kıyamammmmm
yanlışlıkla pamuklara sarıp saklama da

Ahh ahh bi gelse,gelmeden hayallerimde büyütüyorum,gelse neler yaparız kimbilir

Ayse bebisinin 7. Cüzi bitti canim Rabbim kabul ETSIN
Eslem Merak ettim. Ruyani hayır olsun insaallah.anlatmazdan catlarim bak

Canım hayır inşaallah,özelden atayım,çıkıyosun ya şimdi,müsait vaktinde okursun,eksik etme bu gece dualarından

altın park altın park yörük çadırı yörük çadırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…