Sırf senin icin 19 mayısta buluşalım o zaman. bu kiyagimizi unutma:)
evet bence bu fırsatı kaçırmayın herkes gelsin.şenlik var...sana da hayırlı kandinler sibelcim boşu boşuna yormuşlar seniama dediğin gibi vardır bundada bir hayır.Sen eşinden pc yi kapmaya bak canım herkes burda bu fırsat bir daha ki kandilde geçer eline
ne beklemesi kuzum sabah yapıosun anlamammmm ağlayacaksak da güleceksek de birlikte
ne konuşurum amaaa yalnız kalmak istemiom da yarınnn
ay evet yaaaa ne güzel olurdu şu anda içimde olanları öğrenmeyi o kadar çok istiyorum ki acep neler dönüyorrr
cetvelimi koyup yazcam ilk msjı eğer pozitif görürsemmmm
ne beklemesi kuzum sabah yapıosun anlamammmm ağlayacaksak da güleceksek de birlikte
ne konuşurum amaaa yalnız kalmak istemiom da yarınnn
ay evet yaaaa ne güzel olurdu şu anda içimde olanları öğrenmeyi o kadar çok istiyorum ki acep neler dönüyorrr
cetvelimi koyup yazcam ilk msjı eğer pozitif görürsemmmm
sana da hayırlı kandinler sibelcim boşu boşuna yormuşlar seniama dediğin gibi vardır bundada bir hayır.Sen eşinden pc yi kapmaya bak canım herkes burda bu fırsat bir daha ki kandilde geçer eline
Hayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna.benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah
hadi inşallah gelecekse tez zamanda gelir eğer bebiş varsa da şu 2.çizgi çıksın artık yanii boşu boşuna üzmesin anneciğini amaaaaHoşbuldum canım,yok teşrif edemediler daha
Adet sancım var ama bi taraftan da mide bulantılarından duramıyorum
Bugünde test yaptım ama negatif hala,hayırlısı bakalım
inşallah canım inşallah görelim şu çift çizgiyi artıkkkkkkkbende alacam o ilaçlardan dur bi test sonuçlarımız çıksın..genetik test falan...
herkeste farklı olur canımcım...
ya bende hamilelik testinde zannettim...inşallah hamilelik testinde görürsün inşallah...
kuzummm geçmiş olsun yormuşlar seni bugünnn böylesi daha hayırlıdır sizin için belki hem haftaya meleğin daha da büyümüş olcakkkkkkk şimdi bol bol dinlen kendini toplaHayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna.benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah
evet yaa süper oldu kandil buluması olsun bari bir reyyan yok eşi imam ya kesin proğramı yoğundur
canım bence erteleme artık test yapmayı...beklemek hiçbirşeyi değiştirmez eğer hamileysen bu mutluluğu bir gün daha fazla yaşarsın...günün geçmiş bekleme bence...
ya canım siz kaan aydosa mı gidiyorsunuz...testi yaptınız mı..hangi aşamadasınız...biraz anlatsana...
tamma canım yapıcam söz
hah şöyle ben geldiğimden çetvellerinizi koymuş olunkız hep söyleyeceğim unutuyorum resimdeki bitter çikolata bebiş ne tatlı şey öyle
takım toplandııııııbakıyorumda herkesler burda
nasılsınız
Rabbim şu mübarek günler hürmetine yarın güzel haberler verip bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhhtamma canım yapıcam söz
aynen öyle canım bizim minik mucizemiz gelecek inşallahhhhmuhteşem şeyler oluyor zor olasılıklar Allahın emrine itaat edip gerçekleşiyor yani biz öyle olmasını temenni ediyoruz.yarın evlilik çetvelinin papucu dama atılıp bebiş çetveli gelecek yerine enişte bozulmasın bu işe
hayırlı kandiller canım...ay gerçekten çin işkencesi olmuşş..insan doktora giderken bile kasıyor kendini...hakkında hayırlısıı....iyi haberlerini alırız allahın izniyle...Hayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna.benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah
bakıyorumda herkesler burda
nasılsınız
esleem canım nasılsın ya.hayırlısı arkadaşım hayırlısı.bu gece bol bol dua edelim birbirimizeHoşbuldum canım,yok teşrif edemediler daha
Adet sancım var ama bi taraftan da mide bulantılarından duramıyorum
Bugünde test yaptım ama negatif hala,hayırlısı bakalım
Eslem canim dr Ye gitmesin mi Daha.sırf seni muayene etmek icin tıp okuyasim geldi
Seyyancanim kardeşim geliyormuş simdilik çıkıyorum.
Kızlar Yarin yaptırın testleri uyanirsam ben de yaptururim:)hepimizin kandili kutlu olsun.hacet yahut nafile namazivkilalim mi Aksam namazından sonra.alinlarimiz birlikte secdeye varsin
ewet canım 1 yılı geçti kaan hocaya gidiyoruz eşimin sperm dnasına bakıldı bide işte ilaç ve beslenme programı verdi?
sizdemi Kaan hocaya gidiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?