Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canim onları biliyorum onları unutmadım DA ikamet yerini antalya diye hatirldim nedense:)
Seyyan canim ankaraya bi arkadaş icin gidiyorum babası olacak biseref adam dövüp dışarı atmış. Gazide okuyor arkadaşım.parası falan DA yok. BURDA ailemden para toplayıp goturcem. Allah kimleri evlat sahibi yapiyirda bilmiyorlar

canım bence erteleme artık test yapmayı...beklemek hiçbirşeyi değiştirmez eğer hamileysen bu mutluluğu bir gün daha fazla yaşarsın...günün geçmiş bekleme bence...

tamma canım yapıcam söz

muhteşem şeyler oluyor zor olasılıklar Allahın emrine itaat edip gerçekleşiyor yani biz öyle olmasını temenni ediyoruz.yarın evlilik çetvelinin papucu dama atılıp bebiş çetveli gelecek yerine enişte bozulmasın bu işe

sana da hayırlı kandinler sibelcim boşu boşuna yormuşlar seniama dediğin gibi vardır bundada bir hayır.Sen eşinden pc yi kapmaya bak canım herkes burda bu fırsat bir daha ki kandilde geçer eline

Vermez ki canım.arkadaşı da var oyun oynuyorlar.ben baska yerden girdim canım burdayım da cevaplar geç olucak biraz.

amin canım..senin de kandilin mübarek olsun..üzülme herşeyde vardır bir hayır..

Hoşbuldum canım,yok teşrif edemediler daha

Adet sancım var ama bi taraftan da mide bulantılarından duramıyorum

Bugünde test yaptım ama negatif hala,hayırlısı bakalım
hadi inşallah gelecekse tez zamanda gelir eğer bebiş varsa da şu 2.çizgi çıksın artık yanii boşu boşuna üzmesin anneciğini amaaaa

inşallah canım inşallah görelim şu çift çizgiyi artıkkkkkkk

kuzummm geçmiş olsun yormuşlar seni bugünnn böylesi daha hayırlıdır sizin için belki hem haftaya meleğin daha da büyümüş olcakkkkkkk şimdi bol bol dinlen kendini topla
kandilin mübarek olsun sizinde kuzumm

evet yaa süper oldu kandil buluması olsun bari bir reyyan yok eşi imam ya kesin proğramı yoğundur

Ay ne güldümmm Allahta sana bir anda iki tane evlatçık versin onlarla uğraşmaktan başını kaşıyama inşallah

canım bence erteleme artık test yapmayı...beklemek hiçbirşeyi değiştirmez eğer hamileysen bu mutluluğu bir gün daha fazla yaşarsın...günün geçmiş bekleme bence...

ayyy canım ya yarın yapıcam söz ama okadar çok alıştım ki negatiflere o yüzden cesaretim kırık.

Eslem canim dr Ye gitmesin mi Daha.sırf seni muayene etmek icin tıp okuyasim geldi
Seyyancanim kardeşim geliyormuş simdilik çıkıyorum.
Kızlar Yarin yaptırın testleri uyanirsam ben de yaptururim:)hepimizin kandili kutlu olsun.hacet yahut nafile namazivkilalim mi Aksam namazından sonra.alinlarimiz birlikte secdeye varsin

Regâib gecesi, akşamla yatsı arasında 12 rek’at “hacet namazı” kılınır. 2 rek’atte bir selam verilerek kılınan bu namazda, Fatiha’dan sonra her rek’atte 3 innâ enzelnâhü, 12 İhlası şerif okunur.

Namazdan sonra, 7 Salâtı Ümmiye okunup secdeye varılır.

Salatı Ümmiyye:
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدِ ا لنَّبِىِّ اْلاُ مِىِّ وَ عَلَى اَلِهِ وَ صَحْبِهِ وَ سَلِّمْ
Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin nebiyyil-ümmiyyi ve alâ elihi ve sahbihi ve sellim.

Secdede 70 defa:
سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّنَا وَ رَبُّ الْمَلاَءِكَت وَالرُّوحِ
Sübbûhun kuddûsün rabbünâ ve rabbü’l-melâiketi ver-rûh okunur.

Secdeden kalkıp 1 defa:

رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَتَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمْ اِنَّكَ اَنْتَ الْاَ عَزُّ الْاَ كْرَمْ
Rabbiğfir verham ve tecâvez ammâ ta’lem inneke ente’l-eazzü’l-ekrem denilir.

Tekrar secdeye varılıp yine 70 defa:

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّنَا وَ رَبُّ الْمَلاَءِكَت وَالرُّوحِ
Sübbûhun kuddûsün rabbünâ ve rabbü’l-melâiketi ver-rûh okunur.

Secdeden baş kaldırılıp Ümmet-i Muhammed için dua edilir duâ yapılır.

.............

Receb-i şerif boyunca ve yaptığımız dualarımızda aşağıdaki dua tavsiye edilmektedir

اَلَّلهُمَّ بَارِكْ لَنَا رَجَبَ وَ شَعْبَانَ وَبَلِّغْنَا رَمَضَانَ
Allâhümme bârik lenâ recebe ve şa’ban ve bellığnâ ramazân...

Regaib gecesinden bir sonra ki gündüzün de (yani Cuma günü) öğle ile ikindi arasında, 2 rak’atte bir selam verilerek 4 rek’at bir teşekkür namazı kılınır. Her rek’atte 1 Fâtiha, 7 Âyetül kürsî, 5 ihlası şerif, 5 felak, 5 nâs surei Celileleri okunur.

Namazdan sonra 25 defa:
لاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّتَ اِلاَّ بِاللهِ اْلعَلِىِّ الْعَظِيمِ اْلكَبِيرِ الْمُتَعَالِ
Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîmi’l-kebiri’l-müteâl

yine 25 defa:
اَسْتَغْفِرُاللهَ الْعَظِيمَ وَاَتُوبُ اِلَيْكَ
Estağfirullâhe’l-azıym ve etûbü ileyk;denilip dua edilir

bakıyorumda herkesler burda
nasılsınız
takım toplandıııııı
tamma canım yapıcam söz
Rabbim şu mübarek günler hürmetine yarın güzel haberler verip bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhhhh

aynen öyle canım bizim minik mucizemiz gelecek inşallahhhh
valla eşim geçen hafta çatlama döneminden sonra benimle işin bitti tabi bir paçavra gibi beni kenara attın diye takılıyordu ama eğer olursa bayıla bayıla kabul eder gibi geliyor

hayırlı kandiller canım...ay gerçekten çin işkencesi olmuşş..insan doktora giderken bile kasıyor kendini...hakkında hayırlısıı....iyi haberlerini alırız allahın izniyle...
bakıyorumda herkesler burda
nasılsınız

evett bende hayretler içindeyim..iyi sen nasılsın...kandilin mübarek olsun....

Hoşbuldum canım,yok teşrif edemediler daha

Adet sancım var ama bi taraftan da mide bulantılarından duramıyorum

Bugünde test yaptım ama negatif hala,hayırlısı bakalım
esleem canım nasılsın ya.hayırlısı arkadaşım hayırlısı.bu gece bol bol dua edelim birbirimize

tamam canım bende çıkıyorum şimdi eşimi uykudan kaldırıcam,sonrada yemek için mutfağa girerim heralde.
kızlar hepinizin gecesi mübarek,duları kabul,ibadetleri makbul olsun.benide dualarınızda unutmayın.bu gece hepimiz birbirimize çoooooooook dua edelim.
muhatın dediği gibi akşam ile yatsı arası 12 rekat bir namaz var bu geceye özel.ayşe de paylaşmıştı sanırım.hepimiz namazda buluşalım Allahın izniyle.herşey gönlünüzce olsun.Allaha emanet olun.

ewet canım 1 yılı geçti kaan hocaya gidiyoruz eşimin sperm dnasına bakıldı bide işte ilaç ve beslenme programı verdi?
sizdemi Kaan hocaya gidiyosunuz?

ben mail aracılığıyla görüştüm canım ille gelin dedi bir de nette artık değiştiğini falan okuyunca gitmedim ama türkiye de bir o birde emre bakırcıoğlu ismini duydum bu konuda canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…